Inlägg av markusas

Inlägg som markusas har skrivit i forumet

Skrivet av submariner:

1milijon sålda ex är inget o hänga i granen direkt och det hyllas ändå. Days Gone såldes i över 10millar och det kritiseras att det är för få exemplar. Så vet inte vad man ska säga

Lär sälja fler exemplar än demon's souls och demon's souls remastered tillsammans så allt är väl relativt.

Skrivet av Slimebeast:

Jag tycker det ser ut som en trist kopia av Bloodborne, men det har ändå sålt mycket sämre än jag trodde, hittills bara 200,000 ex på Steam (att jämföra med 15 miljoner för Elden Ring och 8-10 milj för Dark Souls 3).

Det är inte lätt att vara en soulslike. Jag är jättenervös att Lords of the Fallen möter samma öde.

Verkar gå fint trots allt.
https://twitter.com/Liesofp/status/1714068958645477423?t=Nu1i...

Måste nog säga Assassin's Creed Black flag. Är väldigt svag för skeppar/sjörövar-visor.

Byt plats på Rogue och AC III så har ni en lista som stämmer rätt bra överens med min.

Brotherhood, Revelations och Rogue kommer i topp för mig.

Skrivet av m_g_karlsson:

Det är väl ingen frisk människa som säger OKQ8?

Haha, jag har jobbat på OKQ8 i 6 år och de allra flesta säger OKQ8.

Skrivet av Ejziponken:

Kanske får testa.

Btw, tycker ni ska skriva twitter istället för "x" oavsett om det är korrekt eller inte.

Är du en sån som kallar OKQ8 för OK och Circle K för Statoil?

OT: kommer nog avvakta med detta spel tills det är helt färdigt och eventuellt fått sin sista DLC (om det blir några). Har fortfarande bara spelat halva Valhalla som jag tänkte spela klart nu under hösten.

Hade varit kul, jag har bara lirat Skyrim och tycker Oblivion ser för gammalt ut för att orka testa.

Har inget problem med det, sen kan jag tycka att det är trist när det tar för lång tid att nå 1.0 Valheim är ett kul spel som jag körde igenom nära release av EA men de har varit alldeles för sega, de är på release 0.217 så jag gissar att det kan dröja många år innan spelet når 1.0.

Ett bra exempel på spel som skött sin EA exemplariskt är Pugstorm med Core Keeper.
Det har visserligen funnits i EA i 1 år och 3 månader men de släpper kontinuerligt små och stora uppdateringar och specificerar tydligt att varje ny stor uppdatering ökar build version med 0.1 och kommer nå 0.7 nu under hösten. Så gissar på full release hösten/vintern 2024.

Inte lirat CoD på allvar sedan Call of Duty 4 MW och World at War. Lirade zombieläget i första Black Ops sedan dess har det varit snålt.

De bör licensera ut Lord of The Rings till Creative Assembly/SEGA så det får göra ett riktigt Total War Lord of the Rings.
Sedan bör de anställa gänget som sitter och gör Battle for Middle Earth Reforged, skynda på produktionen och döpa om det till Battle for Middle Earth 3.
Sedan bör de göra ett storydrivet RPG spel i stil med War in the North / Shadow of War / Witcher.

Skrivet av WargH:

Jag har spelet installerat men har ännu inte fått tummen ur att faktiskt spela spelet. Skäms på mig.

Lika bra att du väntar på Hulk Hogans HD project modden ska uppdateras.

https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021

Skrivet av Zidious G:

Har inte spelat nåt av Warhammerspelen. Total War ska vara historiskt.

Du har alltså missat den stora glädjen i livet...
Att se en armé bestående av dvärgar elda, hamra, klyva och skjuta ihjäl allt som står i deras väg.

Slay anything without a beard!

Skrivet av Nomman:

Det här! Du beskriver min upplevelse av spelet till hundra procent.

Just det att man fick vaga vägbeskrivningar var fantastiskt. Minns tydligt ett quest där någon sade något i stil med "Turn south at the rock which looks like a finger to the sky". Det fick mig att observera och uppleva världen på ett helt annat sätt än vad jag gör i moderna spel med quest markers överallt. Man var liksom tvungen att hålla ögonen öppna. Underbart! Önskar att någon spelutvecklare vågade göra så igen.

Det är exakt så Dark Souls och Elden Ring fungerar. Vaga beskrivningar och inga markers.

Ocarina of time - Började spela det 98 men hittade aldrig svärdet i byn så kunde inte ta mig vidare till Great Deku Tree. Tog upp spelet igen 99-00 någon gång och blev förälskad.

Dark Souls 2: Scholar of the first Sin
Första Souls spelet jag spelade. Snubblade över en video från FightingCowboy på youtube som körde en walkthrough. Brände av första avsnittet, sedan köpte jag spelet och spelade det säkert 15 timmar om dagen i två veckor den sommaren. Och har återvänt flera gånger sedan dess.
Kanske inte det bästa spelet i serien men det var något magiskt som är svårt att förklara och att stå i Majula och titta ut över havet är gåshud.

Dark Souls 3 - Ashen One, may the flames guide thee!

Witcher 3 - Magiskt! Finns nog inget annat spel jag spelat där sidouppdragen är så otroligt intressanta och fulla av innehåll att mainstoryn läggs på is utan att spelet känns långdraget.

Skyrim - Ett av de första rpg-spelen jag spelade i vuxen ålder. Fantastiskt kul att bli ledare för alla kulter och sällskap. Närstriderna var dock bedrövliga men det gjorde inte så mycket.

Elden Ring - Så underbart att jag spelade igenom hela spelet med två karaktärer parallellt. Enda nackdelen är att grottorna och gruvorna var lite väl copy paste och enformiga. Hade varit bättre med färre och göra varje mer unik eller ha kvar antalet men tagit sig tid att göra varje grotta mer unik. Tycker även att de bör ha gjort om co-op formulan till att vara mer sömlös som modden jag hört talas om.

Kan man kasta någon av de oförlåtliga spellsen än? Tänkte köpa spelet på rea om ett år typ.
Vore schysst att kasta imperio eller crucio på någon obehaglig figur.

Bra då kanske det är dags att hoppa in i det igen efter att ha lirat 80 timmar runt lanseringen för att sedan sätta på paus fram tills nu.

Skrivet av Hipshot:

Vad tycker du man skall göra, ta bort städer eller? Det är ju väldigt stor skillnad på t ex Civ6 och Civ2. det där med resurser, det är ju i princip redan så?

Exakt, när de gjorde distrikt så tog de spelet åt det hållet och jag gillade det inte. Har dock bara 25 timmar i VI och det var precis efter lansering men var inte så förtjust.

Gör de ett Civ 5 som det var på slutet fast med modern, mindre 'tecknad' grafik samt kanaler och bra prestanda är jag nöjd.

Final Fantasy-spelen
World of Warcraft
Dragon Age-spelen
Mass Effect-spelen
Fallout-spelen
Inget Zelda efter Ocarina of Time och Majora's Mask.

4000-5000kr men då ska det vara guld och gröna skogar.