Inlägg av neetodesu

Inlägg som neetodesu har skrivit i forumet

12
Skrivet av anon_306295:

Eh han säger ju “I’m constantly amazed at how accurate our view of the world ended up being. Frankly it freaks me out a bit,” Spector wrote. Later he continued, “Interestingly, I’m not sure I’d make Deus Ex today. The conspiracy theories we wrote about are now part of the real world. I don’t want to support that.”

Så han är ju både förbluffad över hur rätt de hade om världen men samtidigt skulle han inte vilja odla konspirationer som kan ha riktiga konsekvenser i världen.

Väl observerat. Att helt avfärda konspirationer är som att blunda för fakta som kan potentiellt visa sig vara sann. Det är lika ologiskt som att blint tro på konspirationer. Bara för att något inte har blivit bekräftat än betyder inte att det är sant. Sanningen finns alltid någonstans emellan.

Skrivet av AntonKG:

Ganska uttjatat med flertalet WW2 spel. Kom med något nytt!

Känns utjatat för att det är nästan alltid ur Amerikanernas perspektiv, skit tråkigt våga göra något nytt i genren finns hur mycket material som helst.

Unreleased version of Witcher 3? Är det den versionen innan den massiva nedgraderingen på grafik? Det hade varit något att sätta vantarna på.

Precis som FZ som gav Cyberpunk 5/5.

Death Stranding och Half Life Alyx var nyskapande, om du tittar på rätt ställe så finns det. Det finns en sanning i det du säger dock, titta bara på så många veteraner i industrin som hoppar av t.ex. Blizzard, EA, Ubisoft etc och startar eget indie bolag. Det tyder ju på att de inte får vara kreativa i och med spel har blivit mer kommersialiserade.

Minns ni när det var nördigt att spela spel? Nu är det totalt mainstream, spel var gjorda förut för nördar av nördar. Spel idag är gjorda av män i kostymer för gemene man som vill bara stänga av hjärnan och checka av en drös to-do listor aka Assassin's Creed.

Skrivet av employed:

"5/5 - Mästerligt" - Fz.se

Hela framsidan är ju täckt av Cyberpunk reklam så det blir nog lite jobbig stämning om dom skulle faktiskt recensera spelet på riktigt. En klassisk oskriven regel mellan recensenter och spelföretag, don't bite the hand that feeds you.

Jag tycker FZ har varit oärliga med recensionen av det här spelet.

Det finns allvarliga brister i gameplay t.ex. icke fungerande poliser, utan överdrift icke-existerande på bilar och NPCs, tom värld etc. Vi pratar om funktioner som har funnits i 17 år gamla spel som GTA 3. Det är inte i närheten av att vara ett 5/5 perfekt spel och inte på något sätt "revolutionerade".

3/5 är vad ni borde gett det.

Skrivet av roftg:

Släpptes 2013, så 7 år har dom hållt på..
Med andra ord så är det dags för ett gta 6..

Det kommer nog om 3 år då borde dom flesta ha bytt över till next-gen konsolerna.

När andra ger knasiga betyg så har fz varit riktigt trovärdiga men en fullpott femma för detta spelet är ju helt felaktigt, och det här kommer från någon som gillar spelet. FZ ska ju vara proffs på detta, utan tvekan har man blundat för problemen, medvetet eller omedvetet.

Kul med nytt l4d med lite nytt nytänk efter 10 år hade varit gött.

Fröjdefull jul vi får, detta och cyberpunk blir det.

Condemned 2 hade varit gött, men den spelserien är nog död för evigt nu.

Saknas en hel del spel bl.a

Yakuza: Zero - 24 Jan
Quake Champions - Q3
Gran Turismo: Sport - 2017
Tekken 7 - Q1

Finns säkert mer andra kan lägga till.

Edit: Jag som var klantig, men här har ni några spel ni inte får glömma!

12