Inlägg av skymf

Inlägg som skymf har skrivit i forumet

Äh, 5/5.

Skrivet av obitwice:

Har någon testat detta på Steam Deck?

Det känns som gjort för steam deck svårt att lägga ifrån sig. Och bra batteritid verkar det som.

2,5/5

Det har en grym finish. Atmosfär och grafik gör första minuterna till en go upplevelse. Man känner på något vis att Diablo II känslan finns där någonstans under ytan. Storyn börjar bra. Men blir lite tradig efter en stund. Och man saknar karaktärer. Karaktärer som Deckard Cain. Några ankare i ett hav av npcs som man faktiskt känner någonting för.

Jag är runt lvl 40 nu. Skulle helst betalat högst halva priset för spelet. Särskilt då jag inte tycker de lyckats mycket bättre än t.ex Lost Ark som är free2play. Men hittills är butiksdelen i Diablo rätt diskret, så det är värt några kronor.
Diablo IV ger mig någon slags Diablo känsla, men inte tillräckligt för att ge mig några nya minnen för livet. Trots att jag har crossplay aktiverat har jag knappt sett andra spelare. Så kan inte uttala mig om pvp eller ens dungeons i grupp.
Jag gillar spelet, bara inte så mycket som jag hoppades på. Men ska bli kul att se utvecklingen framöver.
Det är första gången jag spelar ett liknande spel med kontroller. Glatt överraskad. Skönt att kunna ligga med Steam Deck och smasha monster i soffan eller husvagnen.

Overall, ett fint spel att se på. Helt okej känsla och story. Bra mekanik. Inte upplevt några buggar. Ungefär vad jag förväntade mig. Inget världsomvälvande. Bara helt okej.

Skrivet av lyrael:

Har höga förväntningar men är orolig att jag blir besviken. Tycker beta testerna var inte alls bra, ingen diablo känsla alls för min del. Kändes mer som ett halvtråkigt mmo som kom och försvann lika fort. Håller tummarna att hela produkten är bättre än det korta smakprov jag fått i betan.

Kände lite samma. Det började starkt. Gillade introt storymässigt i betan. Men när jag sen började ge mig runt i världen, kände jag en bitter smak av Lost ark-vibbar. Och något annat liknande cash grab "gratislir".
Men spelade inte långt. Så vem vet. Men jag inväntar en rea.

Verkade kul. Men blev så jäkla illamående så fick bli en refund vet inte vad det är med vissa spel gjorda i Unreal engine. Men blir typ åksjuk efter ett tag.

Tyckte det var en dålig casting med en sån köttbulle från början. Men att byta mitt i är fan inte snyggt.

Sjukt skön maskin. Pendlar mellan att ligga och lira och ha den inkopplad med docka på projektorn. Kör en dual boot med win10. Lite som att ha två datorer och en konsoll i ena handen.
Läste mycket om att den var högljud. Men det har jag då inte märkt. Sällan fläktarna ens jobbar hårt.
Stabil manick. Testat köra lite spel på emulatorer, kört epicspel via heroic launcher. Och massa steam såklart. Länge sen jag kommit framåt i så många spel på så kort tid. Älskar cloud saves.

Så jävla besviken. Är ju ingenting direkt nytt i spelet förutom att det ska fiskas pengar överallt. 5v5 är tråkigare och allt känns sjukt obalanserat. Rankingen verkar funka otroligt dåligt. Blizzard kan gå och självdö någonstans. Varför ens lägga till en tvåa och lansera det på nytt? Giriga äckel. Det är ju samma spel med en dålig uppdatering.
Man blir lika ledsen varje gång man tänker på hur de gått från topp, till flopp.

Nån dag blir det. Men inte mycket mer.

Är ju förfan bara samma spel fast med battlepass-cancer. Sjukt besviken. Trodde iaf de skulle förnya sig lite mer.

Nyckjel?!

Sjukt tråkigt att man inte hade med sig en kamera på tiden när det begav sig.
Var något magiskt över tjockskärmstidens LAN. Men vi är numera ett litet gäng som brukar köra "typ" ett årligt gubb-lan. Jolt har bytts till öl. Men fortfarande en rolig social sammankomst ^_^

Bra, lägg pengarna på att göra någonting nytt förfan.

Kommer inte ens köpa Diablo 4 när det väl släpps.
Activision/Blizzard har kört sig själva i botten många gånger om redan. Så varför ens ödsla sin tid med skiten. Man vet ju redan hur missnöjd man kommer bli.

Farcry 6 är gratis över helgen på Epic och ubisoft connect.

Undviker såna titlar bäst jag kan. Tycker det ska räcka att köpa ett spel en gång. Inte direkt så att spelbranschen går knackigt ändå.

Totalt digital idag. Varit i minst tio år. Typ 900 spel mellan klienterna nu. Typ 860 i backloggen..

För att vara en pengakåt megakoncern verkar de lite korkade. Pc-släpp måste ju generera grova summor på deras konto. Så att det tagit så här lång tid innan de kom igång är fanimej sjukt.

Skägg och spelsmak av rang. Han duger ^_*

Preach!