Inlägg av gonace

Inlägg som gonace har skrivit i forumet

1

Väntar nu på att användarröster är hörda, många av alla kritiker är inte mycket att hänga i granen längre.

"Battlefield 2042 blev inte vad vi ville, men lyckligtvis har avhoppade EA-chefen Patrick Söderlund och flera gamla Dice-rävar (som hjärnan bakom Frostbite) något på gång."

Patrick Söderlund var ju en av de stora problemen innom EA.......fast kanske beter sig annorlunda nu när det är "hans" pengar det handlar om.

Jag gav upp och skickade in en förfrågan om återbetalning hos Steam, fick den också, finns mycket att klaga på med "duck" och combat-mekanik som är riktigt dåliga.

Men främst hur dåligt optimerat spelet är för PC, kanske kan spelet bli en höjdare i framtiden men ogillar att man släpper ett spel som inte är redo att släppas.

Jag är defentivit inte intresserad av mobil-spel, men är man det och gillar Diablo så går det säkert hem.

Hade jag inte sett artikeln hade jag inte sett någon skillnad

Så länge kvaliten inte faller, kan väll ett spel få vara hur långt som helst, men med det sagt tycker jag "The Witcher 3" är ett bra spel att titta på.

Jag köpte The Witcher 3 när det kom och jag köpte det igen när GOTY kom, dessutom köpte jag de två DLC:na om kom.

Spelet var så pass bra, i mina ögon, att jag mer eller mindre köpte det två gånger.

Skrivet av anon_119148:

Förstod faktiskt när jag såg denna rubrik att detta skulle bli en sådan artikel där en del flyger direkt till kommentarsfältet för att uttrycka sin avsky

Vilket kanske är helt förståligt? Sedan när folk har lugnat ned sig är de ju lite mer sansade, men den initiala reaktionen är i mina ögon rättfärdig.

Till att börja med måste man som person vara öppen för nya upplevelser, har många gånger hört "jag är ointresserad av spel" men att det då i grunden beror på förutfattade meningar och att man redan bestämt sig innan man testat.

Har man öppenheten är steget till att njuta av det man testar inte långt, men som med t.ex. film gäller det ju att man får välja ut något man själv tror är intressant. Att sätta sig ned och testa 10 spel någon annan påstått vara bra, kanske inte bli så lyckat

10/10, men så är The Witcher en av få spel-serier jag nördat mig ned i!

Fick exakt den känslan av Mass Effect 1-2 och The Witcher 3

En hardcore gamer bryr väl sig inte om vad det finns för svårighetsgrader, men ska man klara spelet är det svåraste som gäller, allt annat är handhåll

Varför inte se till att göra BF och gör det ordentligt, så länge man gör ett bra spel så kommer folk att köpa det och tycka om det.

Skrivet av kaealy:

Nemesis är väl bara en prototyp som består av en Tyrant som man tryckt in en parasit i för att göra den intelligent?

Jo de stämmer bättre, Nemesis är baserad på Tyran T-00 men med parasiten NE-α

Skrivet av GreveGroggula:

Nemesis rörde vi aldrig.

Skrivet av SunShine:

Däremot blev jag lite trött på nemesis karaktären som följer efter en hiten och diten när denne väl introduceras.

Tyrant (T-103 av T-00 serien) inte Nemesis, de liknar varandra men är två helt skilda biologiska skapelser

Tyrant:

Nemesis:

Skrivet av Kleptoman:

de bästa spel i ordning är 7an , 5an därefter 1&2 remakes. Resten är dåliga

Smaken är som baken men allt efter 3:an är action-spel och har inte längre den urprungliga tanken bakom sig, 5 till 7:an kunde lika gärna varit vilket random action-spel som helst.

Har bara spelat spelet i några timmar hos en kompis, och det tilltalar mig inte. Jag som älskade Fallout och Fallout 2 ser detta som något helt annat än Fallout. Utöver det så är det buggigt (även med senaste patchen) och väldigt, väldigt långtråkigt.

FInns inget annat att göra än att springa runt, runt, runt.

Men hade man gett dem 1år till och några små förändringar som att faktiskt ha med NPCs så vem vet, kanske hade varit värt pengarna då.

För dyrt, spelade detta hos en kompis och prislappen är way off. Spelet i sig ger för mig ett värda mellan 100-150kr och de kräver ~500 för detta, nej tack

Skulle säga, vänta på att det reas ut!

Oj, här finns det ett gäng fördomsfulla, lätt attakerande och rent utav dryga medlemmar.

Hur kan man kalla ett fenomen "efterblivet" bara för att det inte faller in i ens egna värld och normer?

Finns människor som spenderar mer på betydligt andra saker, gör det att fenomenet är "efterblivet", skulle inte tro det.

Jag skulle inte lägga dessa pengar på skins i något spel, men att kalla det efterblivet, nej det är något jag inte anser är korrekt att göra.

1