Inlägg av enborn

Inlägg som enborn har skrivit i forumet

När släpps det till PC? Har det sagts nåt om det? Hoppas det inte är flera år bort.
Jag är sjukt taggad. Ettan var otroligt bra.

Path of Exile 3.17 och alla andra patchar under året
Horizon: Forbidden West (När det kommer till PC)
God of War: Ragnarök (När det kommer till PC)
Dying Light 2 (Kanske? Aldrig spelat ettan, men ser coolt ut)
------------
Typ alla andra verkar Meh.
Hoppas på Starfield men det är ju Bethesda så ingen hype från mig. Jag sitter lugnt i båten tills vidare.

Det är ett riktigt bra spel. Har också köpt det på Steam och aldrig spelat på nåt av de gamla eller de nya på PlayStation.
Är än så länge inte superlångt in i mainstoryn då jag gillar att utforska och göra alla sidouppdrag. So far riktigt bra. Gillade även Horizon Zero Dawn som tusan.

Skrivet av LeoCross:

Det jag ser i spåkulan: Elden Ring kommer att vara 2022års stora snackis och sopa hem alla grandiosa priser och få mest kärlek från alla gamers, totalt sett. Pssst.. Glöm inte att det kom från mig. Trevlig god fortsättning....

Kommer säkert få en del "hat" nu men är inte Elden Ring bara ett reskinnat Dark Souls? Jag har inte haft något som helst sug efter Elden Ring då jag inte gillar Dark Souls-spelen (bara testat ettan en kort stund).

Någon som har mer koll kanske kan övertala mig om Elden Ring?

Såg faktiskt häftigt ut. Hoppas det blir bra.

Skrivet av Katana:

Byta lösen, äh.. jag grubblar mer över att eventuellt byta kön och börja streama när jag slickar på mikrofoner för 800 000 kr i månaden.. helt galet vilka summor vissa streamers drar in..

Du behöver inte byta kön för att göra det. Raka dig och ta på dig en peruk och lite smink bara om du vill se ut mer feminin.

Skrivet av FryinRyan:

Spel är en hobby. Vill man ha ett fungerande liv så får man ju planera in sin hobby efter alla ”måsten” i livet. Spelar ingen roll om det är spel eller sport eller vad som helst som är ens hobby…. Och ja… många saker händer i livet som man inte kan planera. No shiet…?! 🤣

Vi har olika åsikter om det hela. AFK-missbruk är "enda" sättet att spela på en populär server, speciellt på helgerna och man ska gibba hela dagen men ha paus en sväng.

Skrivet av FryinRyan:

Eller så gör man allt sånt innan/efter man spelar? Det är 20-25 minuter AFK timer som låter en hämta snacks/dricka/gå på toa/diverse så ingen risk att bli utkastad om man nu har lite framförhållning i sin vardag

Man ska inte behöva planera sitt liv runt ett spel. Många saker händer utan att man kan planera in det.

Så länge köerna blir fixade så är inte AFK-abuse ett problem.

Trist, då får man skippa att äta, duscha och stretcha för att spela om man inte vill sitta i kö 2h varje gång man ska göra något annat en snabbis. Nu kanske kötiden har blivit lite lägre om de utökat kapaciteteten per server.

Jag har hyffsat kul i spelet och det är en bra bas att bygga vidare på. Hoppas de släpper mer content och ändringar etc som håller spelet levande men först hoppas jag de fixar servrar med högre kapacitet (om möjligt utan att köra olika instanser). Har en del smågrejer och buggar som jag stör mig på. Har inte kommit till end-game ännu så vet inte om det blir långlivat för min del eller inte.

I det stora hela ett helt okej spel för 40 dollar.

Har inte köpt det men kommer mest troligt göra det någon gång framöver. Kommer ändå vara upptagen med New World nästa vecka så ids inte börja med D2R nu.

Jag är bara väldigt besviken på att inte online mods kommer funka. Hoppas de ändrar sig framöver men mest troligt gör de inte det. De vill inte ha en till Dota.

Riktigt roligt spel. Är ett bra tag sen sist så kanske man borde installera och köra några rundor
Hoppas det har kommit nå nytt content till det sen sist jag spelade.

Skrivet av Dex:

Tittar man runt på sociala medier och andra gaming sidor så är du helt klart inte minoriteten vad jag märker. Väldigt många verkar tycka det var många väldigt intressanta spel!

Tyckte själv också där var mycket skoj och annat som man blev väldigt nyfiken på.

Jo jag tänkte mer här på FZ. Många andra verkar mer hypade för nya spelen.
Hoppas många av dessa titlar kommer till PC. Gillade verkligen Horizon Zero Dawn som jag spelade igenom tidigare i sommar.
Kanske ger mig på Uncharted nu när den serien verkar komma till PC.

Verkar som att jag tillhör minoriteten. De flesta spel såg bra ut.
Har dock ingen PS5 eller konsoll öht och har inte tänkt skaffa det. Hoppas många av dessa spel kommer till PC.
Vill verkligen testa Spiderman-spelen och God of War.

Bloodhunt och Forspoken såg trevliga ut!

Skrivet av Karmak:

PoE var ospelbart för mig pga animationerna.

Ser ut som de har fixat till dom i 2an

Hoppas det kommer innan diablo 4 så man kan testa

Vet inte när du senast testat PoE senast? Men jag spelar nästan varje liga och jag har inget emot animationerna. Det som kan kännas "segt" är i början av spelet när man inte har något som ger Attack Speed eller Cast Speed. Vilket jag tycker det gör att karaktären känns bättre och bättre ju längre in i spelet man kommer. Men visst, är man van att man att det ska vara så direkt från level 1 så kanske man kan bli missnöjd.

Skrivet av Vileoxe:

Störande att karaktären säger skill namnen hela tiden.

De sa i Q&A att de håller fortfarande på att tweaka det samt att man kan ställa in det själv i settings.

Skrivet av mrFluffy:

Skyller på att de inte kan hyra in folk som kan jobba? Hört talas om internet?

Jobbar själv som utvecklare i ett team om 40 personer som fungerar ypperligt fast man inte setts sen mars.

Skrivet av Keima:

Dåliga ursäkter klart man kan jobba det är inte precis så att de måste dela brev med exklusiva handritningar om instruktioner för att det ska fungera

Enligt lag i Nya Zealand så får de inte anställa folk utanför landets gränser om det inte typ är omöjligt att hitta folk inom landet. Sen är det lätt att döma andra när man själv inte jobbar inom att utveckla spel av denna grad och komplexitet, men det kanske ni gör?

Diablo 2
Counter-Strike 1.3 - 1.6
Dota
Dota 2
Path of Exile

Dota 2 är väl "bara" cirka 2000 timmar. Tror CS och PoE är högre. Men blev väldigt mycket D2 och Dota också back in the days.

Skrivet av Checker:

Vart försvann alla dessa "ps5an är framstressad", "sony har panik"... etc. etc kommentarerna?

Någon fler än mig som börjar tror att dessa bekymmer är den största orsaken till varför Halo blev försenat och avsaknaden av första-parts spel?

De har väl inte hunnit kommentera... Men detta är ju vanliga barnsjukdomar som sker varje generation. Ingen av konsolerna är perfekta. Både mjukvara och hårdvara (till viss del) kommer förbättras genom åren.

Föredrar spela på dagen / morgonen men det är svårt när man jobbar så oftast blir det ju på kvällen. Är mer pigg på dagen medans det finns lite naturligt ljus.

Ja det är trist med Scalpers men är det inte mer att tillverkarna eller butikerna säljer dem "för billigt" om folk är så pass villiga att betala för att vara först? Jag menar RTX 3080 verkar ju sälja som smör för 13-14 tusen kronor.