Inlägg av TattooedWhiteTrash

Inlägg som TattooedWhiteTrash har skrivit i forumet

1

Lätt som en plättj*vel.

Ja tack. Så kanske Bethesda ger mig Fallout 5 inom 25 år i alla fall.

Njaaa.

Har stött på dialog freeze en fin bit in i act 2. Ständigt denna bug och jag kan inte göra ett skit i väntan på någon uppdatering. Kul hittills dock. 6/10 för mig.

Onlinebiten, lvl-scaling och att spelet är mest "mjäähh" ger det en 3:a. Inte så att jag längtar tillbaka till spelet direkt när kvällen kommer. Helt ok tidsfördriv men inget mer.

Hur jag vill att det skulle vara: Läsa böcker, renovera och kanske till och med träna.

Hur det skulle vara: Ligga i sängen och slösurfa.

OnePlus 9 pro som köptes vid release. Känns som att den duger några år till faktiskt. Dubbel 12 gb surf för ynka 129 pix i månaden så jag är sjukt nöjd. 😊

Metro - tv-serie
Sanitarium - film
Diablo - mastodontfilm
❤️❤️❤️❤️❤️

Grymt! Har lite att spana in nu 👍

Barnspel för mindre barn?

Hepp!
Några tips på barnspel för 3-4 åring?
Han börjar intressera sig för datorn generellt och jag känner att det börjar att dra ihop sig för att testa lira lite spel med han.
Vad spelar era småttingar?
Tack på förhand! ❤️

3 ctd på snart 60 timmar känns ok. Dogmeat tog en sväng 30 m upp i luften och vapnet har försvunnit ur vyn några gånger. Kommit lindrigt undan kanske. Just ja, blev påsprungen av en brahim och flög iväg nå djävulskt en gång.

Var står det att dom ska släppa en "ännu mer krävande version" till pc? Det är väl bara konsolerna enligt gårdagens artikel som ska få förbättrad grafik.

1