Inlägg av TheJudge

Inlägg som TheJudge har skrivit i forumet

Bra.

Finns det vr stöd så kommer man nog kolla på det. Annars nix.

Båda är lika kassa hehe. Pc ska det vara 🤪🤪

Testade alphan och det va galet bra. Sjukt snyggt. Det här kommer nog bli skit coolt när det släpps om ca 1.5-2 år. Längtar.

Såg ganska gammalt ut. Typ som 5:an. Och så släpps det inte till pc. Men det gör inget för det finns mycket roligare en gta spelen till pc. Plus att leka brud är inte min grej.

Hoppas att man kan köra solo. Mycket roligare att köra själv i sånna spel. Typ som i BG3

Helt underbart. Längtar.

Ser såååååå cooooolt ut. Längtar.

Dreamhack ska inte va i Stockholm. Riktigt kasst. Blir till att hoppa över. Stockholm med alla skjutningar och skit. Nej tack.

"Spelarna är viktigare än inteckterna" eller huuuuuur. Därför dom lägger till kosmetik som är dyrare än själva spelet. Går juh inte att få det på nått annat sett än att punga ut 700 spänn för en häst. Dom har juh helt tappat verklighetsuppfattningen. Synd bara att man inte kan få en refund på det här skräpet.

Nu kommer alla barn att bli kinkiga 🤣🤣

Cyberpunk, anarchy online, BG3.

Förmodligen skräp som alla andra mobil spel.

Studsar mellan starfield och bg3. Båda spelen är galet coolt. Sen måste jag ta tag i cyberpunk igen. Och så kommer new world nya expansion på tisdag. Underbar tid vi gamers lever i.

Starfield. Har sjukt mycket kvar. Har inte äns börjat nosa på mainstoryn än. Så galet bra spel.

Japp. Lätt en 10 av 10. Helt galet bra på pc.

Han har rätt.

Fast nms och starfield är sjukt olika spel. Lite som att jämföra diablo 4 med battlefield. Sen är juh starfield 10 av 10 åxå. Nms är bara gammalt skåpmat som är riktigt tråkigt.

Starfield och remnant 2.

Starfield hela helgen. Så galet bra det här spelet. Lätt 10 av 10.