Inlägg av Sweric

Inlägg som Sweric har skrivit i forumet

1

Uppgraderade nyligen till ett 6800XT kort och en Ryzen i 7-serien. Ska bli spännande att se hur det kommer prestera i 1440p!

Spelar på PC. Den ända buggen som är återkommande och "jobbig" är att mina keybinds vill inte stanna så som jag lämnar dem. Har t.ex. sprint på Lctrl och huka på space. Spelar jag ett uppdrag så räcker det med en cutscene ibland och så efter ett tag så är lctrl = huka igen. Som om spelet inte vill att jag ska ändra keybinds hehe! Och ja, jag väljer apply efter att jag har ändrat keybinds!

Strul i ubisoft butiken

Tjena Forumet!
Jag köpte spelet i morse för digital nedladdning via Ubisoft UK butiken (Då jag inte ens fick upp betalningsalternativ på eu butiken under morgonen). Fick inget bekräftelsemejl på det köpet och inga pengar drogs från paypal men ordern ligger där i historiken när jag loggar in på butiken. Testade att köpa det igen nu från EU när det gick att betala och har inte fått bekräftelse eller spelet på den ordern heller. Så nu sitter jag här med 2 digitala ordrar och inget spel i biblioteket. Ingen betalning har dragits än men antar att det kommer bli en jävla process sen att få en av ordrarna återbetald när pengarna väl har dragits. Har det varit flera i Sverige med samma strul? Verkar vara väldigt olika bland alla kunder när man kollar reddit och twitter, vissa har fått sitt och vissa inte.

Har såklart skickat in det som en support ticket i Ubisofts support. Men de verkar inte vara de kvickaste med supporten under denna lansering.

Jäklar vilken otippad nyhet, Kul! Om jag inte minns fel så fick man väl ett demo på Mafia via PC Gamer tidningen runt 2001? Kommer inte ihåg allt exakt men det var den delen när man har en shootout i bilgaraget och man fick en tidsbegränsad free run på 10 min eller något sådant. Om remaken visar sig lovande efter att man får se lite gameplay så kan det säkert bli ett köp!

Har svårt över att inte bli hypad för detta spel! Hoppas på en någorlunda riktig "gameplay" video till E3!

Förbokade på spelbutiken. Enligt dem skickades spelet den 24e. Har fortfarande inte fått det... Postnord är fan bäst..

+ Allt som Rockstar skapar!

Inte riktigt fråga om spelet i sig, men har någon förbokat en större titel på spelbutiken som RDR? Kommer de fram i god tid? Releasedag eller mycket senare? Hoppas det landar i brevlådan den 26e!

Bitter gammal herre som inte trodde på studion och har pratat skit om dem och branschen sedan det började. Hoppas att han inte går en krona rikare ifrån det här.

Madden 19 (xbone) och SW Battlefront 2 (ps4) koder säljes

Hej allihopa!

Vart på speltest hos EA och fick dessa två spelkoderna i belöning. Tänkte se om det finns något intresse för dessa

Pris:
Star Wars battlefront 2 för ps4: 200 kr
Madden 19 för Xbox one: 450 kr

20 spel du måste spela på din Playstation 4

Förjävla bra lista må jag säga!

Alltså har jag missat något med det vita headsetet Carl bär i början? Väldigt populärt bland streaming och gamers överhuvudtaget verkar det som om man kollar t.ex. youtube. Är det något speciellt? sett det lite överallt här o där, känns lite som steelseries populariteten

1