Inlägg av Betelgeuse

Inlägg som Betelgeuse har skrivit i forumet

1

World in Conflict! Snubblade över det av en slump och fullkomligt älskade det. Lirat igenom flera gånger sen dess.

En bra story! Med en sådan på plats så löser sig allt annat automagiskt

Var väl självaste Mannfred von Carstein som red på en odöd drake där va?

Det här låter ju helt fantastiskt

Riktigt bra krönika Thomas! Tackar vi för.
Jag tror att det kommer bli riktigt tufft för många utvecklare/utgivare att känna sin kundbas framöver allt eftersom spelarna blir allt fler och mer differentierade. Dragon Age spelen ser jag som ett tydligt exempel på det här. Bägge två bra spel men borde inte ha tillhört samma serie, då de är riktade till två helt olika spelargrupper.

Av kommentarerna att dömma så är folk tydligen rätt delade angående vilken typ av strider man vill ha i ett sånt här spel. De strategiska striderna från DAO och tidigare Bioware spel gentemot DA: 2.

Tror det största problemet med dragon age var att man ändrade för mycket från origins till 2'an. Folk gillar inte plötslig föränding generelt sett. Hade de släppts som två helt olika spel så hade de nog hamrat ut var sin fanbase och inte alls mottagit samma kritik.

Oavsett så ser jag starkt fram emot Inquisition. Gäller bara att gå in med rätt yp av förväntningar.

Skrivet av Typhor:
Skrivet av Robez:

Hoppas på att Darkspawnen kommer tillbaka.Gillade inte storyn i tvåan Mages vs Templars,känndes aldrig riktigt som ett hot mot världen som darkspawnena kändes.

För mig var det precis tvärt om. Har alltid tyckt att "döda den ultimata ondskan" är hemskt tråkigt. Då är det mycket roligare med människor som bråkar med varandra över ideologier och åsikter

Håller helt med! 2'an hade sina brister men gillade de ideologiska valen man ställdes inför. Lite samma princip som valen man var tvungen att göra i det underbara The Witcher 2

1