Inlägg av emiaff96

Inlägg som emiaff96 har skrivit i forumet

Skrivet av bulleboss:

"Tri-nånting snipern" . Såg idag att crosshairet krymper när man zoomar in. Låter man det gå hela vägen skjuter den 3 skott på samma ställe, skjuter man innan så är det lite spridning på de 3 skotten.

Triple take. Och de som gör att du kan chargea vapnet är en attachment som även funkar till peacekeeper (hagelgeväret)

Skrivet av Chassimannen:

Jag har bara hunnit köra några matcher innan jobbet i Fredags. Det verkade kul. Mycket sämre baserat på krigets riktiga händelser och vapnen än vad BF1 är skulle jag säga. Man sätter in ett 5 skott stripper clip i en Lee Enfield med scope som ger dig magiskt 10 skott. Och du kan omöjligen få in ett stripper clip när du kör med scope i verkligheten lol.

Men BF1 har också cross Faction vapen Allied använder Tyska vapen och vice versa. Och många vapen i BF1 har inte ens använts i första världskriget de va bara prototyper och folk klagar när CoD har Reflex Sights. Laddning kan jag fatta men CoD MP försöker inte vara realistiskt. Man kan ju tycka att dom kan anstränga sig lite mer men de e ju en Beta saker kan ändras.

tycker det är bra med en special edition och de e ju plus om man får de gratis om man äger allt redan. samt så tar de nog inte lika mycket på datorn som mods kan göra ibland.

https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Call-of-Dut... finns lite svar på deras FAQ ( Dedicated server kommer finnas enligt Activision)

undrar om dom kommer visa set Itemsen som ä Rewards i Incursions

Skrivet av Tompa:

Vi har mött en del buggar här, både småglitchar och grövre problem. Bland annat stötte jag på ett uppdrag som inte gick att avsluta (döda första vakten, döda andra vakten, spring ikapp och döda bossen - men istället för att komma till bossen kom jag tillbaka till första vakten). Kollegan sköt några rogues i Dark Zone och blev då själv rogue. Osv.

Fler buggar?

Lexington Missionet kan bugga så att de inte är några enemies i början och man kan inte gå in genom dörren.

Skrivet av AngryBecker:

Underbart! Det här är spikat, nån som vet om man kan förladda spelet på PC? Så man kan hugga in den 19:e

Om du va med i Closed Beta och har kvar installation äre bara att uppdatera när de kommer. Annars går de preloada den 16:e

Skrivet av sgt_lol:

02:29 - 02.35 camot på shotgunen han har på ryggen ändras medans han klättrar på stegen.
Såg precis att det händer såfort han tar skydd också xD. Bara pekar ut fel lite random

nej de ändras inte han sätter shotgunen på ryggen när han klättrar ner och när han e nere så tar han fram den igen och hans M14 kommer fram

Skrivet av Bamia:

jag vet att detta är fel ställe o fråga på men jag e så förvirrad...

Någon som vet när betan släpps har läst på 6 olika sider nu och fått 4 olika datum..jag blir tokig

29 - 31 Januari är betan

Metal Gear Online har äntligen släppts till pc

Riktigt frustrerande att höra folk sitta o skrika i lobbys som tur kan man mutea när man väl är ingame. Att gamet startas om när hosten lämnar ( hände iaf under betan ). Random Disconnects. Gameplay är la helt okej.

är det inte kl 7 imonbitti är kass på tidzoner. men kommer inte MGO beta 10 PM PST?

Skrivet av FuzioN:

Jag är mer pusslad till anledningen varför man är där? varför är man där varför ska man fly? är det bara spelare i spelet?

Kommer där vara ai med? nu är ju visserligen zombies så himla utjatat.

men riktigt läbbiga monster hade aldrig varit fel i ett spel som detta där AI:N faktist är jävligt farlig och inte något hur durr dåligt kodat skit som bara valsar runt och bara finns där.

utan något du är mer rädd för än spelare.

Tänk om något survival spel verkligen kodade bra ai med, monster som typ aliens som verkligen gömmer sig och är tyst, du kan givetvis höra se dom om du sneakar och gör bra ifrån dig.

Men klampar du runt i loot byggnader hur som helst eller skjuter ett skott kan du räkna med en eller 4 dyker upp i full fräs i ventilerna.

De jag läst är att det kommer finnas Raids som är på en 8 kvadratkilometer bana mot AI där även man kan komma på Andra spelare. Sen kommer de finnas Freeroam där 64 spelare per server kan mötas i både PvP och PvE combat på en 16 kvadratkilometer bana (inte helt säker på 16)

Jag gillar iden med powerups för skepp gör att spelarna måste engagera sig för att få dem ist för att 1/4 av spelarna sitter o campar dem. Men såklart de finns brister med det. Men gillar iden.

Skrivet av dmn:
Skrivet av emiaff96:

har nog spelat detta i flera omgångar snart

va?

kan vara lite missuppfattande menar att jag har spelat Dying light inte Expansionen.

Skrivet av ibib:

Kanske dags att skaffa Dying Light, ska man köpa till PC eller PS4?

Spelar inte så stor roll gameplay mässigt. Men PC har mod support de e la största skillnaden.

har nog spelat detta i flera omgångar snart

Spela Arma 3 gratis

Om man e ny till spelet bör man testa iaf Wasteland och King of The Hill. Dessa två kräver ej nerladdning. Moddar skulle jag säga att man ska testa Tactical Battlefield http://www.tacbf.com/forum/app.php/page/download är ganska roligt. Sen finns de ju massor av moddar som kanske passar individen själv.

Skrivet av SWEBarb:
Skrivet av nhagyavi:

14 april? Synd :/ Då kommer jag vara väldigt upptagen med ett annat, mycket roligare spel.

haha vafan släpps det samma dag som gta5 ? fail ju

Gta Släpps samma dag som MKX

CS:GO kan du göra Trade up med StatTrak vapen

Skrivet av CliQue-SinneD:

Treyarch, de enda som gör "ok" Call of Duty-spel.
Kan bli intressant. Lite. Typ.

Ja. Black ops och WaW är imo de bästa CoD.