Inlägg av Mahlberg

Inlägg som Mahlberg har skrivit i forumet

Skrivet av Gaara:

Det känns som det är fail hur bra Sonic spel de än gör. Tror de flesta är trötta på Sonic.

Det är ungefär som att säga att Nintendo kan sluta göra Mario-spel för att alla har tröttnat på honom.

Visserligen så har Sonic inte varit särskilt lyckat sen de tog steget över till 3D. men Sonic Hedgehog 4 som verkar bli ruggigt bra.

Förstår inte varför tågen alltid ska krångla mellan Flen och Katrineholm.

Stötte på några kameler på vägen till jobbet

Brazil Jack såg jag stod på en grusplan i närheten av mig när jag var på väg hem från skolan så de lever åtminstone. Bor cirka 8 mil från Stockholm och känns som att alla dessa tre cirkusar besöker staden var och vartannat år.

Har själv varit på en cirkusföreställning när man var yngre men skulle aldrig betala för något dylikt igen. Tror det var Cirkus Wictoria och de verkar också vara den bästa cirkusen om man hör sig runt.

Skrivet av joelgbg:

Hur *** kan splitscreen vara minus? borde ju vara +++

"Och en annan sak - spela inte split-screen! Trots att man bara kan vara två får varje spelare bara en fjärdedel av bilden, då resten går åt till att visa upp kartan. Snacka om episk Papphammar."

Gran Turismo 5 Forever?

Skrivet av Kvax:

Så jävla dåligt som BC2 blev så kommer han nog inte vara saknad...

Du måste ju ändå skämta?

Men att lämna Dice nu är väldigt förståeligt eftersom han annars skulle bli kvar i 18-24 månader tills nästa spel är släppt.

Av allt jag sett av GvD så verkar han vara en av de personer som trots allt varit mest öppen gentemot fans och tagit mycket tid på att besvara frågor på twitter osv.

Lite trist att han försvinner men hoppas på att den som fyller hans position gör ett lika bra jobb.

Jag håller på levlar igenom varje klass nu. Har medic avklarad och cirka 800 poäng kvar på engineer.

Men man märker att man kan få oförtjänt mycket poäng som medic så länge man har en klunga på 4-6 människor runtomkring sig. Var inte ovanligt att man blev bästa spelare som medic med skyhög poäng och en K/D på 0.33.

Skrivet av Kerrai:

Bra, mindre exclusivt och mer multiplatform!

Betydligt roligare när de kan göra ordentliga exklusiva spel utan att behöva kompromissa för att den andra konsolen har svårt att göra just det.

Men när en marknad inte räcker och de behöver båda för att maximera sin vinst så är multiplattform den enda vägen att gå.

Skrivet av Tpiom:

Vilket klickande!
Till enkäten, till enkäten, till formuläret...

Men, tycker att racingspelen har blivit sämre och sämre. Nu kan jag knappt hitta något som är dugligt, förut hade jag: Midtown Madness, Test Drive, Need for Speed (de gamla), Colin McRae med flera.

Visst fortsätter serierna men de har tappat sin känsla och satsat på grafik eller något. Annat tråkigt är att alla menyer i racingspel är så fula och slöa att gå igenom.

Jag skulle säga att arkadspelen har blivit tråkigare än vad de var förut och de som försöker sig på att skapa mer av en simulator har gått mycket framåt.

Skrivet av über_alles:

@Gottn
Se bara på GTA4 tilläggen, Microsoft betalar utvecklarna så att de inte kan motstå att ge dem exklusivitet under en viss tidsperiod. Mer pengar, längre exklusivitet. Ryktades om 50 miljoner dollar från Microsoft för GTA4 tilläggens exklusivitet..? Då fick de ju i ena fallet mer än 1 års exklusivitet, Gay Tony tillägget lär väl ha ett halvårs exklusivitet.

Lite trist att MS väljer att försöka köpa sig till DLC-exklusivitet istället för att lägga pengarna på att utveckla fler spel själva

Skrivet av Remus:

Min fråga kom inte med... Riktigt typiskt. Varit medlem sedan 2004 och deltagit i många många tävlingar och aldrig vunnit någon och inte någon fråga får man ställa heller.

Någonting är fel här.

Din fråga var tydligen inte tillräckligt intressant.

Skrivet av Sheikh Plisken:

sådär borde alla nycklar delas ut.. stammisarna belönas och servern står inte stilla i 1 timme.

Är inte direkt så ofta FZ lär få runt 5000 betanycklar att dela ut heller så.

Dött Xbox ...

karma is a bitch, bara hoppas att allting löser sig.

Börjar oroa mig själv för min konsol som är från 2006, inte många timmar spelade på den men blir lite smått nervös varje gång den går på.

Skrivet av RobbazSweC:

Makes sense, men nu kommer alla weeabos go bezerk.

Känns som en kass ursäkt om de kan översätta 99% av spelet utan problem men den där sista procenten gör så att spelet skulle bli försenat.

Jag skulle antagligen inte ha spelet detta spel men tycker de borde skippat ursäkten med lokalisering och bara varit raka med att de tror att de delar de valt att plocka bort skulle missuppfattas.

Om systemkraven skulle vara högra som de kraven för BFBC2 så skulle jag kunna ha mer förståelse för att slopa XP.

Men de där systemkraven lär bra många XP-datorer sitta med och klara av att köra spelet utan problem förutsatt att det släpptes på det operativsystemet.

Skrivet av Kimpur:
Skrivet av Gottn:

Gött! Undra om dom blir bättre än ATI's värstingar

Tvivla inte på det, eftersom GTX295 fortfarande håller hög standard.
Och Fermi lär ju vara betydligt bättre än det

Men den största frågan lär vara hur prisvärda deras kort kommer vara mot ATIs.

Nerdrage!!

Du är medveten om att det är uppgjort va?

Skrivet av J0hAnN48:

seriöst, det kommer en öppen beta till PS3 och ett demo, ett demo till 360 men vi pc användare måste förhandsboka spelet för att kunna testa det, hur faan ska jag då kunna beta om min dator kan köra spelet???

Hur tänkte du nu egentligen? Ska PC-demot släppas samtidigt som betan pågår?

Antagligen så kommer ett PC-demo att komma ett tag efter betan men just nu så är det inte tillräckligt stabilt för att kunna vara ett demo. Spelet kraschar för mig och många andra (alla?) när man försöker använda sig av server browsern.

Skrivet av Javas:

Å inte fan får 360 versionen en beta -_- Riktigt lågt

Kan säga anledningen till att det blev så. Bad Company 1 hade bara en beta till Xbox 360 så därför valde Dice att lägga denna beta på Playstation 3.

det

Har du lust att dela med dig av spellistan?