Inlägg av frotz

Inlägg som frotz har skrivit i forumet

12

Varför tittar de inte på OFP dragon rising? Spelet är hur kul som helst i Co-op men är en sådan stor besvikelse i "vanlig" multiplayer, mestadels för att servrarna är kraftigt begränsade när det gäller befolkning eller så laggar det rejält.

Skulle väl kunna vara snål- och lathet, varför ge pc-spelare mer innehåll när de betalar mindre (jag tycker att spel till konsol brukar kosta 700 kr i nyskick jämfört med samma spel fast till pc, som istället kostar 500 kr)?

Det är givetvis synd om de som har konsol och måste betala mer för samma spel jämfört med pc-versionerna, men activision är helt bäng om de tror att pc-spelare tänker slänga ut 700kr på vanilla MW2 (inte specialversionerna), särskilt om det saknar (för pc) viktigt innehåll.

Låter som någon på valve tyckte om zombie master. Fast i zombie master samlar man ju inte bara bensintankar, brukar ju variera vad man samlar. Vissa banor bygger man ju i princip ihop flyktfordonet av delarna som ska samlas.

Tidsgränserna känns lite hårda, i alla fall om man ska ha större banor, om de är som minifinalerna / "survival" kartorna kan jag förstå tiderna.

12