Inlägg av Tnekmeister

Inlägg som Tnekmeister har skrivit i forumet

Gillade första Like a Dragon, men ska dom hålla på sådär så är de boykott direkt.

väl förtjänt. Jag har varit tvungen att ställa larm på telefonen så man inte sitter hela natten. Efter jobbet å en 7-timmars session kändes som "va f-n, ja började ju nyss å spela". Tiden bara rinner iväg.

Kan bara säga respekt! Starkt gjort.

Måste nog vara Bubsy, hemsk mascot å horriblet spel (den enda ja spela till PS1).

Yoshi-p har min respekt!

Anarchy Online kanske, efter de Diablo 3. Då e de tusentals timmar

Jag håller med av mkt av kritiken med Crystal Dynamics, re-make av mitt bästa spel evver nästan (chrono cross), å alla andra snesteg som SE har gjort. Men credit is where credit is due… FF14, är super bra. Även om ja inte nu spelar depå 6 månader, ska börja på Storm Blood å har hörliga Endwalker framför mig, men andra spel hindrar mig just nu (Diablo 2 å Multiverse, I am looking at you)

Jag hoppas inte Square dåligt, men ja öndkar Embracer Group lycka till med de IPn dom fått, å att alla r glada i slutändan. (Ps: ge mi Chrono Break)

Heroes of Might and Magic 5. Spel-hjärtat blev brutalt misshandlat av den. HoMM 4 är inte alls lika bra som 3:an men var ändå spelbart.

”Vi-råkade-bli-upptäckta-ursäkten” som börjar bli en klassiker nuförtiden. Men bra för GT7 spelarna att få nån kompensation, tumme upp.

NFT:er hör inte hemma i spel överhuvudtaget. Spel som kommer ha NFT, kommer jag inte ha i mina spel bibliotek alls. Blir bojkott. Lootboxes å rouletter är f-n illa nog. Dags å sätta ner foten, låt spel få vara spel å inte nå j-vla ”penga sugande casino köpa sälja crap” som de tyvärr ser ut som att normen är på väg mot.

Måste hålla med om LucasArts för alla deras klassiker, samt New World Computing för HoMM3 (Heroes 3).

Söker en svensk Free Comany som kan ta emot en "returning" player. Jag är snäll, 41 iring, vill säkert köra endgame. Och spelat MMO i 20 år. att ha lika sinnade å "glimten i ögat", tror j'r kul. att sola spelet so far är kul, men jag huserar på (Dark) Data centern, å Cerberus Servern. Å min tag är: C'athryn Janeway

Fel post... sorry

Råkade ut för en showstopper bug i Wrath för dryga månaden sen då en nyckel i ”Kings key”(?) questen aldrig droppa. En verified bugg. Har ännu inte testa å se om ja kommer vidare då jag fått byta fokus till annat spel. Men ska testa å förhoppningsvis kommer ja vidare å kan sen fortsätta min färd till Paris.

Få se:

- intel Pentium 2 266MHz
- 64M RAM
- 4.2GB HDD
- Hercules Stingray 128/3D (4+4MB)
- Soundblaster (lite osäker om de var 64 ja hade)
- Samsung 15” (som troligen hade nåt fabriksfel då min bild var alldeles för mörk i spel så som Alien vs Predator, blev retad på LAN att ja aldrig såg nåt, tills polarna kollade på skärmen... ja kunde inte se nåt alls 👍😝)
- CD-RW med hela 2x write, kan varit en Plextor.

Detta måste varit 1997 eller 1998. Awww them memories.

Uppgraderade grafikkortet till den med de kortaste namnet ”Creative 3D Blaster GeForce 256 Annihilator Pro” (32MB) något senare. Ville minnas att den hette "Creative Soundblaster 3D GeForce 256 Annihilator Pro", men har säkert fel

Spelat just ut "main story"... wow, jag och kompisen har tydligen spelat 2 helt olika spel. 10/10. (på PC förstås)

Wow! Helt galet!

I särklass City of Heroes/Villains/ Going Rouge!

Måste vara Omega Weapon i Final Fantasy 8...
http://www.finalfantasykingdom.net/finalfantasyviiiomegaweapo...
De va en hemsk nöt att knäcka "back in the days", men känslan var helt obeskrivlig.

Om inte event loggen säger att grafikdrivaren krashar så kan det vara sladden. Spelas de musik/dialog fast den slockant? Om så, då har datorn i sig inte krashat, display driver uninstall och kör in de senaste drivarna som föreslagits. Byt DP kabel eller sätt in en annan HDMI/DVI vad du nu har för alternativ för att eliminera DP kabeln och DP porten i datorn.

Oftast på senare moderkort så ”skyddar” dom sig om grafikkortet hårdvara failar eller PCi express porten genom att stänga av datorn.

Om din slärm och dator har HDMI, så hade jag testat de. Så får man hoppas att de e software fel å inte monitorn/grafikkortet/moderkort/PSU/minne/CPU etc... Minnes fel tror ja inte för då skulle datorn ha fryst.

Fungerar capslock / numlock när skärmen slocknar?
Ja = windows är igång, troligen fungerar.
Nej = windows har fryst.

Man kan också köra crashdump analyser med windbg på mini dumparna som isåfall skapas i C:\windows\minidump, men de krävs lite ”know-how”, men hittar du filer i minidump katalogen med datum och tidspunkt som matchar så är det en krash. Vissa har inställt i Windows att inte "visa" BSOD utan datorn bootar om sig automatiskt och skapar mini dumpen när skärmen är svart. Oftast så brukar det inte ta mer än 30-45 sekunder och sen ser man att datorn bootar upp, men detta verkar inte vara fallet här.

Som fler nämner så ska inte 750W ha några bekymmer att leverera till din 1080...

uteslutnings metoden är den som gäller... kan vara tidskrävande