Inlägg av Lappis82

Inlägg som Lappis82 har skrivit i forumet

Ghost of tsushima , last of us part 2 och cyberpunk. 2020 ser ut att bli ett bra spel år, har varit lite torftigt.

Det är riktigt nice har typ 315 timmar nu men ska tilläggas att det förmodligen hade varit 400++ ngt om det inte hade varit för att looten känns som den är i beta stadie och mer eller mindre är en hel remake på g, förstår att det missas lite små grejer men när det ändras såhär mycket så är det ganska solklart att dom inte haft en tillräcklig test av någon gear alls. Med det sagt dock så är det nog ingen nackdel om man tar upp spelet nu och inte stressar upp till max level för då kommer det inte kännas av innan dom är nöjda med grunden på gear iallfall.

Hoppas det kommer till oss i väst inom en överskådlig framtid för det ser riktigt nice ut.

Verkligen jätte förvånande, ett försök att utnytja barn för o tjäna pengar med förmodligen väldigt predatoriska affärs modeller. Och Netease som dessutom spytt ut reskinade diablo kloner på löpande pand och har rykte om sig att köra ren p2w och allt är "låst" bakom paywalls mm. Ja det är jätte konstigt. Blizzard har totalt dödat sitt rykte och "when its done".

Gillar fortfarande pubg mest, gillar variationen i tempo som är ofta från hysteriskt till koma kan ju vara åldern me.

Va la förmodligen nästan klart redan vid blizzcon , va la kanske några grejer till o skinna om kvar..... Hur fn tänkte dom med Netease som dev....

Förvånansvärt få faktiskt (vad jag märkt) enda solklara va en som körde med "speed hack". Har la varit några misstänkta men inget solklart som man råkat ut för i äldre BF o typ dö på spawn tillsammans med hela laget av en kniv O.o

I rätt riktning med looten iallafall men dom behöver höjja så det droopar mer mw o legedary. Anthem lider en del av samma problem som D3 hade på release. Nu behöver dom ju inte dra det så långt så att det spyr ut prylar som det gör i diablo nu men det kändes fakiskt typ lagom när dom där 11 timmarna av "felaktig drop rate" var igång. Har fortfarande kul iallafall efter runt 150 timmar, (sjukskriven så har verklighets flykten är ett faktum)

@Cebitzero: jo lite det jag känner "oro" för tbh känns som det blir för mycket som kommer hänga på tur i slutet, antingen blir du tvingad till att dra in med bil för har du oturen o hamnar på motsatt sida så är det kört, det dom kan göra dock är ju att förlänga tiden lite eller göra så att mot slutet så blir cirkeln mer centrerad. Beror ju samtidigt på hur mycket mer skada det blir.

@ClockWise: speedhack tiden försvann efter ett tag dock.

Belsebub inte helt oväntat, som i Deus ex när man satt o skratta åt att ventilations systemet blev fullt av kroppar på polisstationen så visste man redan att det va ngt fel

Känner bara att det är la för i h..... Helt ovidkommande hur mycket han skänkt huvudsaken är väll att det skänks alls till forskning mm.

Hur ska han ha bränt fejset med en icke skadad telefon?

Hahaha läser man artikeln och kommentarerna och så ser man reklamen under allt
"smör, bryn modigare"

Skrivet av Spiff:

"hundratals" lol...
Mår dåligt av att köra en /played

Den kännlan känner man igen gjorde en sammanslagning på alla karaktärer för ett tag sedan, fick mig att sluta på samma sekund jag fick fram svaret höll säkert i ett par veckor sen satt man där me "kanylen" i armen igen.

Eh va? Nu har någon på blizzard tagit fultjack. Går från ett välkänt namn som alls som inte bott under en sten vet vad det är till ngt lamt genetiskt skräp namn som ingen förmodligen kommer komma ihåg eller kalla det för heller.

Inte helt oväntat att det strular på pc. Frågan är ju dock varför dom släppte det alls känns ju inte som det blivit testat ordentligt innan. Men säg det spel nuförtiden som inte ballar ur vid release. Vissa betydligt mer än andra och vissa mindre. Kraschar lite då o då även på ps4,an speciellt vid laddningar, samt mid warp bra irriterande när man samlat en massa material samt tillverkat grejer o så glömmer man att hoppa in och ur skeppet eller använda en annan save så får man göra om allt igen....
Bara hoppas dom får ordning på det. Samt så går det att dupa lätt me men gör man det så sabbar man ju hela spelet iomed att det tar bort mer eller mindre det mesta av det som finns att göra.

Trist att det verkar strula så på PC hoppas dom löser det snabbt, själv lirar jag på ps4 tycker det e bra tidsfördriv :), litet tips se till att fixa credits o flyg runt på planeterna o leta drop pod för o få mer inventory, själv hittade jag en planet med massa grönt material ngn "pearl" dock så blir sentinels snea dom fan så hitta en stor grotta så man kan gömma sig drog in 500k creds var 10 minut typ och vips så hade man ett skepp med mer slots

Gött hoppas väst tar samma väg med "name and shame"! Gött o kunna se om man hade rätt etc mot ngn.

Skrivet av emj:

Nu är denne expert mkt mer elajt än jag, men det går inte att titta på en video och uttala sig om hur nätkod ser ut. Det skulle kunna vara så att man gör nätkod som är optimerat för massor med spelare men låg server belastning under första stadiet i lanseringen. Inte för att det är troligt men, möjligheten finns ju.

Dock så är det rätt sjukt att det är ett vanligt "hack tool" folk kör med... att detta ens skulle vara möjligt 2016 och att devs ens tänkte tanken att det skulle gå bra o köra me player data på client sidan är bortom all rim o reson..... Mp lir utan ett så bra skydd / möjlighet att upptäcka som möjligt går inte bara speciellt inte när du tappar loot / progress på. Dark Zone är fan inte ens spelbar just nu med dels cheaters i typ varje instans. sen så har vi ju alla som exploita till sig full gs240 och sen griefar folk i dz för att det är det ända som finns kvar att göra i det läget gör ju inte saken bättre. trist som fan oavsett för gillar spelet som fan när det väl funkar och hoppas innerligt att det inte är så illa som enligt denna artikeln för känner fortfarande att Division har bra potenial.