Inlägg av Jonssown

Inlägg som Jonssown har skrivit i forumet

1
Skrivet av andur:

Så för oss som inte spelat wow på hundra år, hur mycket guld behöver man farma, i runda slängor?

Har för mig att en så kallad "Token" kostar i runda slängar 200,000 guld på EU-servrarna.

Rykten om Destiny skvallrar om namn och plattformar

Äntligen något matnyttigt om Destiny 2, håller tummarna för ett PC-släpp.

Skrivet av Hipshot:

Fattar jag detta rätt nu, men Nostalrius vill driva någon sorts campaign mot blizzard för att det skall bli officiellt och Elysium vill bara spela det gamla spelet och bryr sig inte om något annat?

Det finns ett stort antal diskussioner kring ämnet om vad de egentligen menar och hur de tänker med sitt uttalande, och hur det kommer sig att det över huvud taget skrevs ihop.

Läs igenom posten och bilda dig en uppfattning, många spekulerar i att Blizzard "got to them" eller har mutat dem att försöka stänga ner projektet inifrån, självklart med lite foliehatt.

TL;DR: Nostalrius ångrar att koden + spelardata gavs till ett annat projekt (i.e Elysium) och vill nu inte att privata servrar ska finnas på grund av piratkopiering, och menar på att projektet försvårar möjligheten för officiella servrar från Blizzard.

Skrivet av KaptenKanel:

lär bli laggigt?

Streamen kanske blir lite knakig, men spelandet sker väl på ett lokalt nät med fysisk publik. Det ska nog inte vara så stora problem.

EA's affärsmodell är dock tråkigt nog baserad på flertalet DLCer efter spelsläppet, så oavsett siffror för spelet i sig, så räknar de nog med stor vinst med tiden på de "få" spelarna som köpt.

Frågan är om det håller 1-2 månader precis som alla andra expansionerna efter Cataclysm.

Har inte tjejer i regel snabbare reflexer? Hursom, kille eller tjej borde inte spela någon som helst roll, ren självklarhet att tjejer kan vinna över pojkar, och vise versa.

Fy vad tråkigt att höra, som jag väntat sedan... länge.

1