Inlägg av russinkungen

Inlägg som russinkungen har skrivit i forumet

Högre prestanda = sämre batteritid, nåt de flesta verkar glömma. Det är ju ändå en balansgång. Jag hade gärna sett bättre batteritid i switchen än 3-4 timmars speltid än RTX.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Spirou och Marsupilami var min favorit-serie när jag var liten. Kul att karaktären fortfarande är aktuell.,

Gaston också! Ges tydligen fortfarande ut men känns som serietidningsformatet dött lite (utöver nördkretsar). Blev förvånad när min kompis berättade att han fortfarande prenumererade på Kalle Anka & c:o sen 30 år tillbaka.

Har Teardown släppts ur EA precis eller hur kommer det sig att det är så mycket nyheter om det nu? Det har ju funnits ett tag ändå.
Edit: Ah ser det gick ur EA igår.

Förstår inte hur NFT kommer påverka nån över huvudtaget. Skins som skins, right?

My Time at Portia var grymt trött. Förstår inte hyllningarna till det alls. Grind och åter grind.

En påse ostbågar till dom där så är lördagen räddad

Skrivet av Nomman:

Kan också konstatera att jobbet har utraderat programmering som hobby. Minns inte ens när jag senast kodade något just for fun. Tyvärr.

Tricket är att göra nånting helt annat än det du gör på jobbet. En arduino eller nåt kan vara ganska kul. Oftast när jag får frågan om jag gör några "häftiga hobbyprojekt" på intervjuer vill jag bara be dom hålla käften dock.

Skrivet av anon_79617:

Körde igång en billig udemy kurs.
"Learn Python in 100 days" eller nåt.
Har kört Day 1 nu. Verkar ganska vettig hittills faktiskt. Men jag vet inte om jag missar något viktigt som man bör veta.

Det kommer ett aha-moment när man hållt på ett tag då allt bara faller på plats och programmering känns som det mest triviala nånsin. Så bry dig inte så mycket om att förstå precis allt i kursen. Bara nöt på.

Vilken tur jag köpte det igår...

FFVI är helt klart min favorit i hela serien. Kanske mest nostalgi men satan så bra det var.

Skrivet av Tomas Helenius:

Det är nog mest ett kul uttalande, de lär inte lägga resurser på att medvetet göra motorn tungdriven. Men ja, bättre optimering vore inte i vägen.

Thread.Sleep(100) i varje renderingsfunktion.

Bra autotextning på den brytningen i Wonder Woman. "U ARE A HO BUT YOU CAN B MORE"

Spelet kostar för övrigt €4,99 på steam.

Som Sony fanboi har jag aldrig fastnat i Halo träsket. Faktiskt bara provspelat nåt av dom på xbox 360 nån gång för länge sen. Så till min fråga, var fan hittar jag ammo i mp-delen?

Skrivet av perihelion74:

Borde det inte köras game Jam oftare?

På FZ specifikt? Annars har du alltid kalendern här: https://itch.io/jams

Provocerande tråd. Finner inga ord för hur korkat det är att förringa (fysiska, enl. meddelandet) hot med motivationen att de vill ha uppmärksamhet.

Skrivet av Chrille_H:

Säsong 1 var medioker. Det är uppenbart att skaparna av serien inte hade koll på någonting. Dåligt skrivna karaktärer, fruktansvärd dialog och berättarteknik. Spretig och förvirrande tidslinje. Påtvingad mångfald och felcastade karaktärer.
För att inte tala om pungsäcks-rustningen.

Denna första säsongen gjorde mig djupt besviken. Jag har både läst böckerna och spelat spelen.

Säsong 1 var 4/10

Tyckte den följde boken helt ok. Dock är ju boken i sig ganska medioker.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eightyeight...

Kommer aldrig sluta tycka 10000000 är fantastiskt. Lirar det fortfarande efter nästa tio år. Hög "jag ska bara" - faktor. Ser kanske ut som candy crush men är myvket mer än så. Inga mikrotransaktioner eller dylikt heller.

Därav namnbytet då.

Ah Vice City, kände mig gammal häromdagen när nån påpekade att det är 16 år mellan det att Vice City utspelar sig (1986) och dess släppdatum (2002) och det är 19 år sedan det släpptes.

Svårt att se detta lyckas. Problemet med PC-spel är att de inte är utvecklade med bärbart spelande i grunden.