Inlägg av mondo

Inlägg som mondo har skrivit i forumet

Köpte det för att ha i höst på steam deck. Bara spelat eb timme än men får bra känsla av spelet.

Har precis börjat på min andra genomspelning av tvåan. Spelade på ps4 på release och det såg fantastiskt ut. Fem år senare i 4k 100fps på PC och det ser helt makalöst ut. Slår många många nya spel. Ettan är det bästa spel jag någonsin spelat så en remake är väldigt välkommet.

Spelade nyss igenom på ps5 och det är fortfarande magiskt snyggt. Känns som en väldigt onödig grej. En PC version med extramaterial som samtidigt släpps till playstation versionerna kännas däremot lite rimligare

Steam deck är det bästa/roligaste i teknikväg jag köpt på år och dagar. Kanonbra komplement till min stationära dator.

Skrivet av 8bit:

Vill skaffa spelet och damma av min gamla Switch som köptes enbart för Breath of the Wild på release. Då hade jag ingen 4K 120fps Oled TV som jag har idag. Läste att Tears of the Kingdom enbart körs i 30fps.

Ni som spelar det på en TV som min, hur pass bra flyter spelet?

Jag har en lg c1, och med lite pillande i inställningarna på den så ser det väldigt fint ut. Använder även "trumotion" för att fejka högre fps. Visst, det ger högre input lag men för mig så väger fördelen med bättre flyt högre och när jag vant mig så är det inga problem.

Steam deck är det bästa i teknikväg jag köpt på år och dar. Grymt komplement till en stationär pc.

Sjukt nog första gången jag spelar RE4. Har ägt det till både ps o gc när det kom men spelade bara introt båda gångerna. Spelet är även på något konstigt vis helt ospoilat för mig. Kände att det var dags nu. Lätt 5/5. Spelar det i 4K på pc och det flyter på fantastiskt bra och ser otroligt fint ut. Hdr är grymt i det också.

Resident evil 4 när barnen lagt sig.
Chrono Trigger på steam deck om det blir nån stund över på dagarna.

Köpte en steam deck för en månad sedan. Bästa köpet på länge och ett fantastiskt komplement till min stationära dator.

Spelat ett par timmar. Bra flyt på pc. Designen är fantastiskt.

Gameplay kliopjag sett har väldigt mkt HUD smetat överallt. Går sådant att stänga av och/eller ha på dynamiskt som tex forbidden west mfl? Allergisk mot stora HUD element

Förtrösta? Inte misströsta då? ❤️

Skön musik iaf!

Verkar dras med prestandaproblem om man läser på steam. Någon här som testat pc versionen? Funderar på om man ska köra pc eller ps5.