Inlägg av mondo

Inlägg som mondo har skrivit i forumet

Reapers!

Skrivet av Balunan:

Märkligt. Det går att köpa separat, det är denna:
<Uppladdad bildlänk>

Exakt den.

Ff7 remake DLC - köpa separat?

Jag har köpt FFVII remake intergrade beggat till ps5. Koden till DLCt med Yuffie var redan använd. Går det verkligen inte att köpa det separat? I ps-store så står det bara att jag måste äga spelet för att kunna köpa DLCt men det gör jag ju.....

Helt sjukt roligt spel.
Köpte för att testa. Fastnade i fem timmar på direkten.
"Bara en gång till"...

Och känslan vid en fet kombo och hög [mult] är svårslagen. Ojojoj.

Ja! Otroligt faktiskt. Läser inte ens baksidestexten på böcker som jag vill läsa och ser helst inga klipp eller videorecensioner på spel. Måste också säga att era recensioner är otroligt bra när det kommer till hantering av spoilers. Är jag väldigt intresserad av ett spel så läser jag endast er sammanfattning med betyget för att vara helt säker, men har nog aldrig känt att jag fått något förstört i handlingen efter att ha läst på fz. Kudos!

Skrivet av Jonas Vågström:

Spelade hela spelet med svensk text på pc - det kändes rätt på något vis!

Tack. Köpt. För egen del kvittar det men letar spel med svensk text som mina barn på fem och sju kan spela tillsammans där den äldre läser för den yngre. Detta kommer att vara perfekt för dom. 🙂 (Och självklart ska jag spela det själv först. 😁)

Svensk text på pc?

Hur är det med HDR på pc versionen?

Om någon tänkte köpa Asgard's Wrath 2 snart så har ni en länk som ger 25% rabatt här:
https://www.oculus.com/appreferrals/morrrritz/260383609965422...

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Som en som spelat 95 procent i Quest 2 och 5 procent i Quest 3 säger jag så här: klart blurrigare i Quest 2 än i 3. Men samtidigt inte till den grad att det förstörde, utan snarare störde då och då. Funkar absolut bra.

Sedan var Quest 3-upplevelsen förbluffande bra, det måste jag erkänna. Min känsla när jag kickade igång det där gjorde det svårt att gå tillbaka. Och min spelbudget för 2024 har ritats om en smula...

Köpte det i förrgår. Förjäkla bra spel! Funkar ändå som du säger helt ok på Quest 2 även om man inte kan låta bli att tänka på hur det hade kunnat se ut i högre upplösning och hz på pcvr. Men som sagt otroligt bra spel

Hur är detta på quest 2? Blurrigt o jävligt? Hag blrjat spela massor med vr nu igen (vertigo 2,hl2 vr mod mm) och är väldigt sugen på detta meb samtidigt är jag van vid att spela pcvr i mkt bra kvalitet så....

Wall running?

Ge dragon age IP't till Larian!

Skrivet av mondo:

Hdr på pc? Och fungerar den i så fall som man förväntar sig att den ska göra?
Med tanke på hur fantastiskt fin hdr Control har så hoppas jag på det bästa, men är det något jag har lärt mig på sista tiden så är det att inte ta något för givet när det kommer till pc-släpp. Tyvärr.

Skrivet av Mikael Berg:

Kom hem lite senare än befarat (krogbranschen är som den är), men nu är det dags att besvara! Ber om ursäkt om jag missar någon. Feel free att fråga igen.

Säå. Hur är hdr?

Hdr på pc? Och fungerar den i så fall som man förväntar sig att den ska göra?
Med tanke på hur fantastiskt fin hdr Control har så hoppas jag på det bästa, men är det något jag har lärt mig på sista tiden så är det att inte ta något för givet när det kommer till pc-släpp. Tyvärr.

En rejäl pc,switch, ps5, steam deck och en quest 2. Man har att välja på. Just nu är det switch och pc mestadels men switchen står oftast eller om barnen spelar lite mario kart.

Impulsköpte det idag när jag skulle på muggen. Blev ett väldigt långt toalettbesök. Sjukt jäkla mysigt och vilka banor!

Skrivet av Sapiens:

Ska bli intressant att se hur väl ray tracing fungerar i spelet.
https://youtu.be/HwGbQwoMCxM?si=0D3q5wy4bFS_-oPC

Blir väl egentligen det första spelet som från början släpps med path traced RT. Då i Minecraft, Quake 2 och Cyberpunk 2077 var det mer ett experimentellt tillägg.

Jag ska spela detta samma sekund som det släpps. Jag har inte sett en sekund från spelet och vet i princip inget om det. Grymt härlig överraskning att det har path tracing. Kan bli fantastiskt med tanke på hur vansinnigt skickliga Remedy är på skuggor och ljussättning i sina spel. Min pc och jag längtar.