Inlägg av Lepr

Inlägg som Lepr har skrivit i forumet

Var lite skeptisk innan jag dödat första bossen, men när succesivt mer system och grejer "låses upp" så blev spelet riktigt riktigt kul, spelat igenom det som är släppt av kampanjen nu och börjat lite lätt i endgame. Lagt ca 25h på spelet än så länge. Har en relativt bra PC så inte stört mig väldigt på performance (men det finns helt klart förbättringspotesial), min största kritik går till inventory management, då det fort blir jobbigt att hålla ordning på reagents framförallt.

All in all, 4/5 i dagsläget och en solkar 5/5 om dom får fixa lite saker till release

Tycker det är svinkul, älskar estetiken och gameplay, sen förstår jag kritiken mot durability tex, även om jag inte märkt av det nämnvärt, då det inte är något problem att samla pengar efter första bossen.
Dock hade jag gärna sett någon möjlighet till respecc av stats.

Ett tips är att många Streamers har rabattkoder just nu när man får ytterligare några dollar/euro rabatt på priset, så kolla upp det på Twitter/X för en länk. Tror också det kommer länkas från deras Twitch/Youtube nu vid släpp också.

Skrivet av Shimo:

Fallout 2 var peak Fallout.
Bästa FPS-varianten var New Vegas.
Och som Aletheides skriver, så var Tactics underskattat.

Håller med, ettan var bra men lite tjattigt med tidspressen, tvåan tog det mest som var bra i ettan och gjorde det bättre, full pott

Långt över förväntan, var ganska skeptisk innan men väldigt nöjd efter att mer eller mindre sträckkollat allt över 2 kvällar.
Ge mig säsong 2 nu

Skrivet av abso:

Första avsnittet avklarat och gillar serien hittills, svårt att göra något annat där Walton Goggins är med. men hade önskat en förklaring till hur ett gäng rövare lyckades ta sig förbi en atombomb säker stålport till valv 32 och samtidigt lyckas lura folket i valv 33, borde inte de känna igen varann om de hade kontinuerlig kontakt under 200 år?

Your in for a treat

Hade riktigt kul vid vid både släpp och Gloom "expansionen", om det kommit ännu mer bossar och stuff nu så blir det nog att starta upp en server igen

Favoriten är nog nummer 9, följt av 7,6 och 10

Tycker personligen inte det är för tidigt med nästa fas i SoD i feb, har själv 3 st lvl 25, men spelar väl något mer än genomsnittet kanske?
Tror inte dom kan vänta så mycket längre för då kommer servrana dö ut helt.

Inte en stad men Blood Island i Curse of Monkey Island och när vi ändå är inne på Peka-klicka så tar vi ett hedersomnämnande till Ankh-Morpork i Discworld-spelen!

Skrivet av Gertzy:

Haha, ja, det var en plåga Även för oss som köpt spelet på skiva och trodde vi skulle klara oss lindrigare så var massa filer tvungna att tankas och har för mig en var tvungen att gå online bara för att ens kunna starta spelet. Så det var inte så roligt med uppgringt modem. Men det gick ju att starta spelet och sen välja offline mode så behövde iaf inte vara always online som tur är.

Haha, just jävlar, satt ju på 56k själv då innan bredbandet letade sig ut på landsbygden något år senare. Dock så satt vi på LAN hos en kompis med bredband under HL2 lanseringen, men då var det iofs inte bara filstorleken som var ett problem den dagen 😅

2004 vid release av HL2, hatade tjänsten då, dels pga serverstrul och dels att det var massa begränsningar (eller iaf nytt och ovant interface) för att mixtra med tex HLTV.

Skrivet av alias:

Tror du verkligen ett hundratal eller tusental streamers påverkar det?

Nej, menar bara att om det hade vart en samlad global release utan early access så hade förmodligen siffran för simultana spelare vart högre, men hur mycket är svårt att säga.

Man kan anta att spelarantalet (om än inte dåligt) varit lägre än prognoserna, eftersom dom inte nämner antalet unika spelare tex. Men vem vet.

Ang antalet så antar ajg att det vart en rätt mycket högre siffra om man släppt det samtidigt för alla, nu fick ju en del streamers spela 7 dagar i förväg och sen de som betalt för Premium 6 dagar innan, dessa var ju nödvändigtvis inte inne och spelade på release.
Men frågan är hur många det var som faktiskt köpte early access då.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Känner detsamma. Om jag nån gång doppar tårna i nåt onlinespel känner jag vilsen, rädd för att göra fel. Nej, anammar detta (se bild). Vill helst ha det lugnt och skönt.

https://hogtider.files.wordpress.com/2018/11/ferdinand.png

Håller med, för gammal för att orka med otrevliga personer, när jag spelar onlinespel som Valorant etc nu för tiden så är det 95% i fullt party med kompisar.
Men det kanske är att man är uppväxt med LAN på 90- tidigt 00- tal, helt utan uppkoppling, så multiplayer var mot spelare i samma rum, passade inte helt med dödshot och liknande då

Faila på rollspelet..

Ser en del likheter med Sveriges Natoansökan 😅

Det var väldigt vad känsligt det var med en nyhet om ett spelföretag som bidrar till ryska statskassan, men newsflash, det skrevs ganska mycket om tex ABK när dom var i hetluften också, satt ni och skrek att det var onödigt att skriva om "för det sker trakasserier på andra ställen också"?

Blir en massa Halls of Torment (Rekommenderas STARKT om man gillar Vampire Survivor) fram till säsong1 börjar i Diablo 4, sen blir det nog att köra BG3 vid release fram till nästa League släpps i PoE i slutet av Augusti ;D

Gav en fyra, tycker det är en bra bas att bygga på, samtidigt så tröttnade jag ganska fort efter man fått full Ancestral gear i T4.
Förhoppningsvis så fylls det på med saker att göra iom säsongerna framöver, T5 (och högre vid expansionerna), system för runor, mer intressanta legendarys och Uniques etc etc.
Hoppas dom får till samma känsla som när det släpps en ny League i PoE, dvs svinkul i 1-2 månader och sen lägger man ner och väntar på nästa