Inlägg av Konung

Inlägg som Konung har skrivit i forumet

1

Xbox One kommer att komma tillbaka. Deras mjukvara är ljusår bättre än PS4.

Skrivet av Ender:

Hmm, går ni i samma klubb eller?

Det är mycket möjligt
Faktum kvarstår; extrema kulturmarxistiska och vänstervridna idéer och tankemönster ligger som blöt filt över varje fråga som diskuteras i Sverige. Är du det minsta konservativ i frågor angående invandring, feminism och HBTQ- frågor är du i princip värre än Hitler i PK-maffians ögon.
Den absoluta konsekvensen av detta är att yttrandefriheten i princip försvinner och endast de kulturmarxistiska åsikterna tillåts framföras i det offentliga rummet.

I det kulturmarxistiska Sverige är allt som inte premierar och prisar massinvandring, veganism, extremfeminism, mångkultur, genuspedagogik, islamism, könslöshet och perversa tolkningar av homosexualitet något fult.

Det förvånar mig inte om Sverige inom några år inför censur på spel som inte uppfyller dessa krav.

Gubben borde ju kanske fråga sig vad datorspel har att göra med grottmänniskor och berikare som finner nöje i att titta på folk som sparkar på en boll och dessutom slåss med andra gelikar under dessa sammankomster.

Han har inte tänkt på att anledningen till våldet kanske beror på den bristande intelligens som det klientel som går på fotbollsmatcher ofta uppvisar? Dåligt ölsinne, könsord, överdriven aggressivitet, hormonstinna småpolkar, tribaltatueringar, högljutt och arrogant beteende samt lössnus i hela ansiktet är attribut jag associerar med fotboll, knappast datorspel.

Detta var droppen, det blir Sony för mig. Jag såg fram emot nya Xbox och hade inte ens en tanke på att köpa PS4.
Det enda som får mig att tveka lite är att de exklusiva titlarna samt handkontrollerna till Xbox är bättre.

Skrivet av Friberg:
Skrivet av Konung:

Älskar alla PC-fanboys som sitter och spyr galla över konsolerna. Så sjukt omoget.
Konsoler är billigare och mer lättillgängliga, inte konstigt att folk spelar på dem, bara att acceptera.

Såklart kommer alla casuals och klagar. Sorgligt.

haha tragiskt om du inte trollar. Just den attityden som är så barnslig. "Konsoler är bara för "casuals", PC är tr00e gaming"

Älskar alla PC-fanboys som sitter och spyr galla över konsolerna. Så sjukt omoget.
Konsoler är billigare och mer lättillgängliga, inte konstigt att folk spelar på dem, bara att acceptera.

Skrivet av tuckdragon:
Skrivet av Konung:

Båda konsolerna är ju väldigt likvärdiga grafikmässigt. Har själv Xbox360 för jag tycker att kontrollen är skönare i handen, PS3-kontrollen känns för liten. Xbox har också bättre exklusiva titlar så som Halo-serien och gears of war-serien

ägde du aldrig ps1 & 2 pöjk.
ps-handkontrollen är lika awesome som den var för ca 12år sen!
dom som har haft playstation sedan ps1 tycker nog att ps-kontrollen är 1000x bättre

Haha, då hade man mindre händer Gillar hur styrspakarna sitter på Xbox bättre med. Men PS1 dualshoch-kontrollen va verkligen sjukt långt före sin tid.

Skrivet av dmon:

Pc for life. Kör hellre bf3 på ultra än ultra low, thank you very much.

Betalar hellre 2000 för att kunna köra spelet på "ultra low" istället för 20 000 för att spela på ultra

Båda konsolerna är ju väldigt likvärdiga grafikmässigt. Har själv Xbox360 för jag tycker att kontrollen är skönare i handen, PS3-kontrollen känns för liten. Xbox har också bättre exklusiva titlar så som Halo-serien och gears of war-serien

Död åt PK:ismen!
Corpsegrinder, Cannibal Corpse och dödsmetall i allmänhet äger!

Tyckte faktiskt DN: Forever va ett bra spel. Kanske inte någon höjdargrafik men det hade en charm som många spel nuförtiden saknar. Spelar hellre Duke nukem: forever än valfritt massproducerat COD-spel.

Min dator klarar verkligen inte av BF3 så får bli till Xboxen.
Brukar oftast störa mig på alla PC-fanboys som vill bevisa hur rika de är genom klanka ner på alla konsolspelare samt påtala att de har råd med sina 20k-datorer för att få lite högre FPS och bättre upplösning.
Men Dice kunde faktiskt släppt betan till PC först, om den nu är klar, och sedan släppt till konsolerna när det är möjligt. Knappast konsolernas fel, Dice/EA som gjort ett kasst beslut

Skrivet av Brutus2kk:
Skrivet av Ronzem:

Och vem vill köpa en Apple produkt..?

Alla som inte är fattiga trashankar med smuts i ansiktet och otvättad kropp?

Du vet väl att inte alla går på soc bidrag bara för din familj gör det?

Alla vill inte lägga pengar på skit från Apple. Deras datorer har inte ens HDMi-uttag. Det säger allt

Om ni PC-fanboys vill lägga alla era pengar på ny hårdvara varje halvår så fine för mig. Jag, och de flesta som spelar, lägger hellre pengarna på en konsol som kostar 2-4000 en gång var 5e år istället. Sen om det inte är den absolut snyggaste grafiken och nyaste hårdvaran i slutet av konsolgenerationen får man leva med det. Konsoler är så mycket mer prisvärt vilket gör att de alltid kommer tilltala den större massan.

Det finns viktigare saker att lägga pengarna på än hårdvara som genererar några extra detaljerade texturer och lite högre upplösning.

Utan tvekan en av tidernas absolut bästa spel. Har fortfarande kvar det och det håller lika enastående bra klass än idag.

Pinsamma alla ni PC-fanboys är.
Inga normala människor lägger ner tusentals kronor på PC-hårdvara för att kunna spela. Konsollerna kommer alltid att få exklusiva spel då marknaden är mycket mer lättillgänglig och därför mer lönsam att släppa spel på.

Sjukt roligt att se alla små PC-ungar som lackar.
Ni växer snart upp och inser att mamma och pappa inte kommer köpa nya grafikkort för 3000 till er varje år.
PC må vara bättre men man får MYCKET mer för pengarna om man väljer konsoll som plattform.

Tyckte inte skillnaden va så stor. Väljer att lägga pengarna på en Xbox för 2 000 före en dator för <10 000 alla dagar i veckan.

1