Gamla strategirävar som gillade spel som Total Annihilation och Supreme Commander fann mycket att gilla i Planetary Annihilation. Det släpptes under 2014 och bjöd på storskaligt RTS-krigande där man kunde ta över hela stjärnsystem, och nu är det dags för en uppföljare.

Industrial Annihilation har utannonserats, och den här gången har de lagt stor fokus vid själva tillverkningen av ens enheter. Med ett Factorio-liknande upplägg ska vi bygga fabriker och löpande band för att producera allt från mechs och stridsvagnar till artilleri och "planetkrossare".

Spelet kretsar kring två grupper, Machina och Chaos, och spelets singleplayer-kampanj kretsar kring att stoppa den förstnämnda, och spelet ska även inkludera multiplayer för upp till fyra spelare. Vill man helt fokusera på fabriksbyggandet ska man även kunna låta AI ta hand om själva krigandet, alternativt tar man full kontroll över ens trupper själv.

Industrial Annihilation ska släppas i early access på Steam under det andra kvartalet 2024, där det väntas stanna i runt ett år.