Inlägg av johanlule

Inlägg som johanlule har skrivit i forumet

1
Skrivet av kLIMAX_:

Age of Empires i all ära men vilken gång är det de släpper detta spel? Fjärde gången?

Snacka om att mjölka om samma spel om och om igen. Microsoft får andra företags att se ut som körpojkar när det gäller remakes/ remasteres...

Fyra spel på över 20 år är ju ingenting. I jämförelse med vad menar du? Call of Duty serien som släpper ett nytt spel varje år?

Skrivet av anon_306295:

Är inte nya UT bara en sämre version av ett snart 20 år gammalt spel? Ser inte riktigt potentialen.

Dom hann bara till Pre-Alpha stadiet innan det lades på hyllan så jag vet inte om det går att göra en riktig bedömning av hur bra det blev.
Man skulle kunna säga samma sak om många andra spel typ Fifa, NHL, Call of Duty eller Battlefield, fast den stora skillnaden är att man inte ger ut ett nytt UT varje år, om man nu vill hävda att det bara är en kopia av ett gammalt spel.
Potentialen finns i att UT går att spela tävlingsinriktat likt Quake, det finns inga gränser på hur bra man kan bli i dom spelen, till skillnad mot andra FPS skjutare, där man är väldigt begränsad i vilka rörelser man kan göra, och ens aim går inte spot on där man siktar, utan man måste lita på slumpen.

"pre-alpha" nån som har en kvalificerad gissning på hur långt bort dom är från en release ?

Har dom pratat om releasedatum eller hur långt borta spelet är?

Klassiska MK hade roliga och underhållande fatalitys. Det här är ju bara överdrivet blodigt.

Nån som vet om man tänker balansera BF4 bättre jämfört med trean, tänker då på fotsoldaters möjligheter att slå ut flyg och stridsvagnar.
Det var en stor anledning till varför jag slutate lira BF.
Nån som är sugen att diskutera detta och inte håller med mig?

Dom har fortfarande en sak kvar att åtgärda efter auktionshuset; färdighetspoängen och skill-trädet.

Verkar ju vara en del brister med patchen, det jag märkt än så länge är att Bipoden slutar fungera ibland, så att det blir som att man skjuter utan. Stod ingenting om att bipoden skulle nerfas så det verkar vara nån ny bugg =/

Dom har inte tänkt göra nånting åt "baseraping"? Är ju det som är bland dom största problemen.

Undrar vilken hårdvara som kommer krävas för att spela UE4 spel på hög grafik? Man kom ju ihåg när UT3 kom så var det många som inte kunde köra det för det var så krävande. Var väl också en av anledningarna till varför det sålde så dåligt. Skulle vara trist om det blir samma sak om ett nytt Unreal Tournament skulle komma.

haha, dom här kraven kanske har hängt med i fyra fem år med tanke på hur länge dom hållit på med spelet? =D Vore inte helt omöjligt att det är så. Då skulle det inte vara konstigt att kraven är så låga.

Dags ett nytt Unreal Tournament! UT3 har gjort sitt för länge sen nu, inte många servrar som det spelas på nu.

Skrivet av Javas:

Vad var det som gjorde 1an så mycket bättre än 2an? Har aldrig spelat orginalet utan bara 2an. Och törs man fråga varför TDR2000 vägras beskrivas på hemsidan?

Hur dåligt kunde det ha blivit liksom?

Skulle du prova spela det hade du insett på en gång varför dom inte vill kännas vid TDR2000

Undrar om Epic släpper UE4 nästa år som utlovat?

Så hur duktig man är på det här spelet har och göra med hur mycket pengar man tjänar in så man kan köpa bättre vapen? Har alltså ingenting att göra med "riktiga" skills som i Unreal Tournament och Quake live?

1