Inlägg av lyrael

Inlägg som lyrael har skrivit i forumet

Skrivet av Jinxswe:

Så länge man väntat. Backa fig kampanjen för länge sen känns det som nu.
Så nu väntar man spänt på collectors edition.

Samma här! Inga mer förseningar nu, hoppas allt kommer fram som det ska med. Är ju som du säger ett tag sen. Sidor har lagts ner och discordgrupper raderats Men de har ju adressen...

Gillade den!

Skrivet av kennyg123:

jag har iaf min ps5 pga playstation exklusiva. men de innebär knappast att jag sitter o köper varenda exklusiv titel dom släpper, oavsett om jag gillar den eller ej

Samma här. Jag köper en konsol för att spelen jag vill spela finns på den. Därför har jag en Xbox, Xbox 360, och Xbox One. Där tog det stopp för Xbox. Playstation har jag 3, 4 och 5 för att där fortsätter det komma spel så som God of war och Horizon.

Playstation har dessutom sålt många konsoler i samband med sony tv apparater och för att de tidigare maskinerna hade en billig dvd och senare bluray.

Det har nog varit många genom åren. Men det finns bara ett spel som jag refundat och det var alldeles nyligen. Enshrouded.

Skrivet av Milos:

Jag är partisk jag vet, men vart är Candy Crush? 😉

Och Star Stable

Några titlar som inte nämnts - Chronicles of Riddick: Escape from butcher bay och Enclave!

Det finns ju ett bra citat som funkar bra på spelstudios med... "You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain."

Det har varit många favoriter genom tiderna men många av dem har ju förr eller senare lämnat en väldigt bitter smak efter sig och mer eller mindre förstört hela sitt rykte. Men några bra studios som hållit en bra balans och som jag litar på än idag är Remedy Entertainment och Quantic Dreams (Men det kan ju snart ändras det också).

Men annars har ju några favoriter förr varit de tre stora B - Blizzard, Bungie, Bioware. Men det var ju förr det

Älskade spelidén och allt. Men det var lite kort, efter första kartan var det bara upprepning

Hamnar nog på en 7500-8500 kr skulle jag tro.

Det är väl lite som Valve tänker jag(min åsikt som inte är baserad på någon fakta).
När de plötsligt började tjäna bra mycket mer pengar på Steam än deras andra produkter så var det ingen anledning att fortsätta med det andra. Microsoft har numera Gamepass...

Därför blir det nog bara nintendo och playstation kvar framöver för japanarna har lite mer passion för det medan västerländska företag går dit pengarna flödar.

Xbox 360 är fortfarande min favoritkonsol någonsin. Men ps5an är helt okej nu när de designade om handkontrollen så den nu är mer som en xbox kontroll. Dock kan jag inte påstå att jag använt min ps5 särskilt mycket. Första året tror jag knappt jag startade den. Kan nog räkna spelen jag kört på den på en hand.

Lite kul att det kom samtidigt som Grand Tours Sandjob 🤪

Blev uppsagd i oktober och letar fortfarande jobb, tuff marknad nu på "landet".

Älskar co-op men tyvärr finns det inte så värst många spel att välja bland. Och när det väl finns nått är det bara 2 spelare men vi är en grupp på 3 som spelar tillsammans... Så blir mest singelplayer

Xbox 360 var guld, sen dess har de nästan gett upp känns det som

En trea blir det för mig. Inget märkvärdigt. Har nog mest blivit poppis genom all gratis publicitet. Men det är förvånansvärt välgjort ändå så lägger de energi på det så kan det säkert bli riktigt bra om ett år eller två. Men jag är rädd för att de kommer gå vidare till nya projekt ganska snabbt.

HYPE!

Där fanns några rätt udda också, t.ex. Wicked Island… wtf

Alltid tråkigt när något som så många lagt så mycket tid på aldrig får se dagens ljus

All publicitet i media har säkert hjälpt försäljningssiffrorna med. Jag får bara upp artiklar om palworld plagiat från PCgamer, IGN, Eurogamer m.m. på facebook och youtube.

Personligen tyckte jag det var rätt skoj i början men nu när jag spelat ca 20 timmar så börjar det kännas rätt meningslöst och buggigt. Jag har inte heller några förhoppningar på att utvecklaren kommer jobba vidare med spelet med tanke på deras tidigare och kommande spel. Dom verkar bara pumpa ut spel som är kopior på andra spel. Jag är ändå rätt imponerad på vad de åstadkommit i palworld, jag menar det är ju inget the day before på långa vägar.

Sen kan jag tycka personligen att det är rätt fult och meningslöst att kopiera så mycket design och liknande när man ändå lägger tid och energi på ett spel. Jag tror ju inte det hade påverkar populariteten om palsen sett mer unika ut och världen inte bestått av grejer tagna direkt ur zelda breath of the wild eller elden ring.

Jag har spelat Palworld ett par timmar nu och visst är det ett kul spel. Men jag kan tycka att det är lite sjukt hur mycket de mer eller mindre snott rakt av. Zelda Breath of the wild, både grafik och ljudeffekter när man t.ex. aktiverar fas-travel statyer eller kommer in i nya zoner? Jag har även sett en hel del jämförelser mellan pals och Pokemons. Jag kan tycka att det finns ingen anledning att göra det så likt om man inte bara snott det rätt av. Varför inte bara göra något mera eget?