Inlägg av chiliboy

Inlägg som chiliboy har skrivit i forumet

ja

PC tack! kul initiativ!

Skrivet av Fitniss:

Det är ingen som råkar sitta på en early access open beta nyckel kanske?

Jag förköpte precis overwatch och trodde jag skulle få en nyckel, men 29 april var tydligen sista dagen.

Snälla någon

Kolla din inkorg

Skrivet av PeTTs0n:
Skrivet av Ender:

*snip*

TL;DR: Men snälla nån, det här har *INTE* med kön att göra. Om det så skulle vara en man, en kvinna, eller för all del, en gräsand, som köper sig till en bättre position (no pun intended, for real) hos exempelvis en recensent (oavsett om det betalas i pengar, natura eller skumtomtar) är *totalt irrelevant*.

TACK, äntligen. Skulle formulera något liknande men nu behöver jag det inte. Problemet ligger inte i Zoe Quinn personen, utan i spelmedia. Nathan Grayson på Kotaku ljuger och säger att de inledde en relation EFTER att han recenserat och lyft fram hennes spel, dock finns det bevis på att de träffats i form av en youtube video månader innan. Det är he said she said på hög nivå, så tröttsamt. Nu kommer jag inte posta mer om det här. Det var onödigt att jag skrev SJW och PK, ja. Men det är så det känns, för så fort man yttrar sig om någon som är kvinna, HBTQ eller något liknande så får man "mindre snälla" mothugg och tongång mot sig. Det kan aldrig vara deras fel - nej nej. Jag vet att sexism i spelvärlden existerar och är ett relevant problem - men sluta attackera de som faktiskt bryr sig och börja förstå att ALLA kan göra fel och förstöra för spelbranschen. Tack för mig och trevlig helg.

Skrivet av mapamapa:
Skrivet av palmtree:

Men hon är ingen politiker. Hon representerar ingen annan än sig själv, och hon har inget ansvar för nån annan än sig själv. Hon har gjort spel. Spel, som hon låter folk ladda ner gratis. Du har ingen rätt att avkräva henne ansvar. Du kan låta bli att spela hennes spel, ifall du ogillar henne så mycket, men hennes privatliv är just privat. Har hon gjort fel i sitt privatliv? Privat. Den enda skandalen här är hur hon blivit behandlad.

Det är verkligen inte den enda skandalen. Förstår inte varför du blundar för att hon har legat med folk som recenserat hennes spel.
Det är en skandal som påverkar folks trovärdighet till inblandade sidor som Kotaku.
Det var hennes ex som gjorde hennes privatliv offentligt. Inte schysst men med tanke på hur hon verkar ha behandlat honom så kan jag inte anklaga honom.

Skrivet av palmtree:

Vet du vad jag tycker är synd? Att ett gäng källarfascister med stenåldersvärderingar driver bort kvinnliga utvecklare från nätet och i förlängningen från spelbranschen. Kvinnor i spelindustrin får så mycket skit så det är inte klokt, anonymt twitterhat med våldtäktshot är vardag. För att de jobbar med spel. Du verkar tro att det som händer Zoe här är ett nytt fenomen, men nej, det här är bara toppen på det kvinnohatande isberget.

Vad exakt är det som är kvinnohatande?
Alla spelutvecklare som ligger sig till framgång kommer få hat, oavsett om de är män eller kvinnor.

Tack mamapapa! Trevlig helg!

Citat:

Jag läser mest FZ så jag hade missat detta om Quinn. Glad är jag för det, vilken jävla cirkus. Även om hon gjort oschyssta grejjer, vilket jag inte har en aning om utifall hon gjort samt inte heller bryr mig om utifall hon gjort, så kan hon ju inte förtjäna att bli avklädd över hela internet på det här viset. Tycker det är förjävligt.

P.S. Phil Fish är dryg.

Tänk på att majoriteten av det som "avklätts" om henne på nätet är sådant hon själv iscensatt för att försöka sätta ditt reddit + 4chan + wizardchan. Det har motbevisats och hon har raderat mycket av det hon skrivit. När mundanematt försökte berätta om detta i en youtube video gjorde hon falska DMCA anklagelser mot videon för att censurera den. Totalbuscuit gick mot angrepp mot detta och fick då skit kastat på sig av zoe + phil fish och andra på twitter. Not cool :/

Skrivet av Ender:
Skrivet av chiliboy:

Brukar tycka FZ generellt sett är bra men nu tycker jag ni hanterat en sak riktigt dåligt. Hur kan ni sätta nöjesguidens skitartikel (enligt mig) som sammanfattning för Zoe skandalen? Det är ingen häxjakt - det finns så absurt mycket bevis att det är larvigt. http://knowyourmeme.com/memes/events/quinnspiracy
https://www.youtube.com/watch?v=AXoZbESP90U
Vem bryr sig om att hon legat med 5 killar - det handlar om vilka killarna är och deras positioner inom spelmedia - samt vad detta innebär för spelmedia generellt. Dessutom censureringen av reddit och tystnaden från resten av spelmedia!!
Skärpning nu - vill inte sätta epitet på er men att ni använder nöjesguidens blask känns faktiskt lite för PK.

Vet du ens vad "häxjakt" är? Är det ingen "häxjakt" för att "det finns så absurt mycket bevis att det är larvigt."? På vad då, att hon varit otrogen? Ok, så då är det rätt att smutskasta, förfölja, förtala "doxxa" och hänga ut någon på nätet?
Antar att "censuren" du nämner på reddit är de vanliga döds och våldtäkts hoten man tydligen ska behöva ta emot på nätet när någon stämplar en som det ena eller andra.

Att du dessutom lyckades klämma in ett "PK" var ju föga förvånande.

Skrivet av chiliboy:

OnT: Phil fish beter sig som ett r*vh*l och någon får nog. Vad ska man säga? Onödigt att hacka och förstöra dock.

Överraskad över att du kläckte ur dig något vettigt iallafall.

Skrivet av palmtree:
Skrivet av chiliboy:

Jag håller med om att lynchmobben är brutal men i detta fall har jag ingen empati alls för zoe och hennes SJWs som skyddar henne. Mår illa bara jag tänker på hur folk skyddar skiten även fast det finns sida efter sida med äkta bevis.

Bevis? På vaddå? Vem hon knullar och varför ska du ta och skita i, rent ut sagt. Den enda skandalen här är att ett gäng empatistörda nördar tar sig friheten att försöka förstöra en kvinnas liv för att hon har mage att göra spel och ha åsikter. Kvinnohatet i den här "debatten" är inte långt från talibanerna.

Hade hon ett förhållande med en journalist? Det är journalistens ansvar att redogöra det för sin redaktör, ifall det är nån som gjort fel så är det han. Men skit it det, det är hennes fel för hon är kvinna och hon har haft sex.

Men tack för att du bekräftar min tes att folk som använder SJW som en förolämpning har problem med sin människosyn

Hihi, ni gör verkligen min dag så här innan jobbet slutar! Aja, vore tråkigt om alla tänkte likadant!

Ni kan börja med att verkligen ta och läsa på vad som hänt:
http://knowyourmeme.com/memes/events/quinnspiracy
http://knowyourmeme.com/forums/meme-research/topics/28735-dep...
http://www.8cn.tv/content/zoe-quinn-controversy-just-facts
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2e6ops/the_fine_young...

Lite olika perspektiv! Det handlar inte om att hon är kvinna, jag hade varit lika irriterad om det var en man som gjort samma sak. Sen är doxxing och förföljning av alla dess slag dåliga, så är det bara. Journalisterna och de andra indie game dev:sen som hon legat med har också lika stor del i det hela tycker jag.

Ang. häxjakten så tycker jag inte det är en häxjakt i den mån som nöjesguiden försökte få fram det som, det handlar inte om att det enbart är för att hon är kvinna. Det handlar om att hon gjort fel. Tänk också på att hon är en indie game developer. Hon är en publik figur och har ansvar att faktiskt upprätthålla ett sken av tillit för att hon representerar både feminism i spelvärlden och kvinnor i utvecklarsammanhang. Precis som en politiker som gjort något liknande så ger det ett sken av att man inte kan lita på personen! Hoppas ni förstår resonemanget!

Titta gärna på sista reddit länken ovan och lyssna på klippet. Jag postade även ett bra youtube klipp lite längre upp. Kolla på dessa, Zoe + de andra journalisterna + de som stöttar henne förstör väldigt mycket för de andra kvinnorna i spelindustrin just nu, det tycker jag är synd!

Tänk gärna på er ton när ni skriver - jag lurkar mycket och ser väldigt ofta att båda ni har en jäkla ton mot folk som inte tycker som ni (Ender + Palmtree). Ni borde jobba lite på det - blir så tråkigt annars!

Trevlig helg på alla - nu åker jag bort över helgen!

Skrivet av PeTTs0n:
Skrivet av chiliboy:
Skrivet av PeTTs0n:
Skrivet av chiliboy:

slartibartfast: att läcka nakenbilderna på henne på nätet kan jag hålla med om är helt fel och vidrigt. Resten har hon gjort sig förtjänt av - har du ens koll på allt hon gjort? Hon har själv doxxat så många och förstört för minst 2 andra kvinnliga indie devs (kanske vågar fler berätta nu?) Se denna video för en bra objektiv video som behandlar ämnet bra:
https://www.youtube.com/watch?v=AXoZbESP90U

Jag håller med om att lynchmobben är brutal men i detta fall har jag ingen empati alls för zoe och hennes SJWs som skyddar henne. Mår illa bara jag tänker på hur folk skyddar skiten även fast det finns sida efter sida med äkta bevis.

Carl:
Nej, så är det inte. Sanningen finns på print och det finns längre inte en chans att Zoe är oskyldig, så det är bara att släppa den där vinkeln. Varför det inte finns någon bra sammanfattning på svenska kanske är för att ingen respektabel svensk spelmedia tar tag i saken? Gamesnosh + Totalbuscuit har fått så mycket skit från radikala SJWs bara för att de tagit bladet från munnen och berättat vad som hänt. USCH!

Jag mår illa när jag tänker på hur folk med din mentalitet fungerar - att försöka rättfärdiga de trakasserier folk utsätts för, för att de själv begått skitiga handlingar är en jävligt läskig väg att gå. Var ska det sluta om folk håller på med "öga för öga"-bullshit hela tiden?

Visst, exponera vad hon gjort, i den mån det är relevant, men att släppa allt fritt och låta stora grupper "människor" fullkomligen gå lös på allt vad henne, hennes familj, vänner och bekanta heter... Då är proportionaliteten helt åt helvete.

Försök inte rättfärdiga den skit de får ta, lika lite som man kan rättfärdiga "SJWs" rent löjligt blinda försvar. Hade det bara varit en uppmaning till bojkott, och att det faktiskt hade sänkt henne professionellt hade jag tyckt hon hade förtjänat det i mycket större grad (hon skall givetvis inte vara mer immun mot konsekvenser än någon annan, bara för att hon kan spela ett minoritets-/offerkort - men observera: detta skall ej vändas på) - men att så många inte klarar av att stoppa förrän det går *alldeles* för långt... Mänskligheten är tragisk alltför ofta, att så många är beredda att angripa andra på så synnerligen brutala nivåer (framförallt i förhållande till en konflikts ursprung), oavsett om det gäller "SJWs" eller dess motsats, eller allt däremellan.

Jag håller med om att "öga för öga" oftast spårar ur totalt. Därför funkar det inte, lika lite som SJWs radikala skit. Jag håller med om det och kan nu se att mitt tidigare inlägg var dåligt formulerat. Det har definitivt gått för långt vad det gäller lynchmobben, men jag tror mycket av det har att göra med den frustration många känner över att det hålls så mycket i ryggen i speljournalistiken och att det hon (och killarna) gjort inte exponeras tillräckligt.

Carl: Vad bekvämt då. Nu har IGN postat om detta så nu rör det åtminstone sig åt rätt riktning! http://www.ign.com/blogs/mrgutsman/2014/08/22/zoe-quinns-sex-...

Det är ett problem, och en bedömning och balansgång som är svår att göra (jag redigerade mitt inlägg för att undvika vidare eskalering) - framförallt i en pågående händelse. Jag ser båda vägarna som negativa i allmänhet, och att konsekvenser för handlande varken bör vara uteblivande eller oproportionerliga.

Jag ber i övrigt om ursäkt för att mitt ursprungliga inlägg var hårt i sin ton - men jag känner mig inte bekväm med situationer (framförallt där individer står som måltavlor) som eskalerar bortom kontroll, och uttryckte mest mitt ogillande för sådana.

Att Phil Fish däremot väljer att fortsätta bete sig som en gris (och beskyller alltifrån alla spelare till hela industrin) efter en sådan här händelse visar vilken typ av människa han är, åtminstone, och jag hoppas att det får konsekvenser för honom. (I detta fall vore väl en proportionalitet att han knappt får en spänn för det han försöker sälja.)

En riktigt svår balansgång.

Det är okej - tack för god ton! Trevlig helg på dig!
Hoppas också att detta får konsekvenser för Phil Fish - att vara så elak och dryg som han funkar inte i längden.

Skrivet av PeTTs0n:
Skrivet av chiliboy:

slartibartfast: att läcka nakenbilderna på henne på nätet kan jag hålla med om är helt fel och vidrigt. Resten har hon gjort sig förtjänt av - har du ens koll på allt hon gjort? Hon har själv doxxat så många och förstört för minst 2 andra kvinnliga indie devs (kanske vågar fler berätta nu?) Se denna video för en bra objektiv video som behandlar ämnet bra:
https://www.youtube.com/watch?v=AXoZbESP90U

Jag håller med om att lynchmobben är brutal men i detta fall har jag ingen empati alls för zoe och hennes SJWs som skyddar henne. Mår illa bara jag tänker på hur folk skyddar skiten även fast det finns sida efter sida med äkta bevis.

Carl:
Nej, så är det inte. Sanningen finns på print och det finns längre inte en chans att Zoe är oskyldig, så det är bara att släppa den där vinkeln. Varför det inte finns någon bra sammanfattning på svenska kanske är för att ingen respektabel svensk spelmedia tar tag i saken? Gamesnosh + Totalbuscuit har fått så mycket skit från radikala SJWs bara för att de tagit bladet från munnen och berättat vad som hänt. USCH!

Jag mår illa när jag tänker på hur folk med din mentalitet fungerar - att försöka rättfärdiga de trakasserier folk utsätts för, för att de själv begått skitiga handlingar är en jävligt läskig väg att gå. Var ska det sluta om folk håller på med "öga för öga"-bullshit hela tiden?

Visst, exponera vad hon gjort, i den mån det är relevant, men att släppa allt fritt och låta stora grupper "människor" fullkomligen gå lös på allt vad henne, hennes familj, vänner och bekanta heter... Då är proportionaliteten helt åt helvete.

Försök inte rättfärdiga den skit de får ta, lika lite som man kan rättfärdiga "SJWs" rent löjligt blinda försvar. Hade det bara varit en uppmaning till bojkott, och att det faktiskt hade sänkt henne professionellt hade jag tyckt hon hade förtjänat det i mycket större grad (hon skall givetvis inte vara mer immun mot konsekvenser än någon annan, bara för att hon kan spela ett minoritets-/offerkort - men observera: detta skall ej vändas på) - men att så många inte klarar av att stoppa förrän det går *alldeles* för långt... Mänskligheten är tragisk alltför ofta, att så många är beredda att angripa andra på så synnerligen brutala nivåer (framförallt i förhållande till en konflikts ursprung), oavsett om det gäller "SJWs" eller dess motsats, eller allt däremellan.

Jag håller med om att "öga för öga" oftast spårar ur totalt. Därför funkar det inte, lika lite som SJWs radikala skit. Jag håller med om det och kan nu se att mitt tidigare inlägg var dåligt formulerat. Det har definitivt gått för långt vad det gäller lynchmobben, men jag tror mycket av det har att göra med den frustration många känner över att det hålls så mycket i ryggen i speljournalistiken och att det hon (och killarna) gjort inte exponeras tillräckligt.

Carl: Vad bekvämt då. Nu har IGN postat om detta så nu rör det åtminstone sig åt rätt riktning! http://www.ign.com/blogs/mrgutsman/2014/08/22/zoe-quinns-sex-...

Skrivet av cm0s:
Skrivet av chiliboy:

slartibartfast: att läcka nakenbilderna på henne på nätet kan jag hålla med om är helt fel och vidrigt.

Men de nakenbilder som nyligen spridits var väl tagna från någon pornografisk/erotisk sida (liknande Suicide Girls)...?

Det är alltså inga privatfoton det rör sig om. Därför låter det lite missvisande att prata om att någon har "läckt" bilderna, om de fanns för allmänhetens beskådan tidigare.

Det är faktiskt sant, tack för korrigeringen

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av slartibartfast:
Skrivet av chiliboy:

Brukar tycka FZ generellt sett är bra men nu tycker jag ni hanterat en sak riktigt dåligt. Hur kan ni sätta nöjesguidens skitartikel (enligt mig) som sammanfattning för Zoe skandalen? Det är ingen häxjakt - det finns så absurt mycket bevis att det är larvigt. http://knowyourmeme.com/memes/events/quinnspiracy
Vem bryr sig om att hon legat med 5 killar - det handlar om vilka killarna är och deras positioner inom spelmedia. Dessutom censureringen av reddit.. Skärpning nu - vill inte sätta epitet på er men att ni använder nöjesguidens blask känns faktiskt lite för PK.

OnT: Phil fish beter sig som ett r*vh*l och någon får nog. Vad ska man säga? Onödigt att hacka och förstöra dock.

Det är ändå helt oförlåtligt att göra det som gjordes mot Zoe Quinn och tro att man har någon rätt att utöva "vigilante justice". Exakt vad har dessa devs gjort mot de fega anonyma som tar sig friheten att förstöra deras liv? Det finns liksom ingen proportion.

Jag är vanligtvis för ett anonymt och neutralt internet, men såna här historier får mig att fundera. Någon borde bunta ihop hela jälva lynchmobben och spärra in dem.

Sanningen finns säkert någonstans i gråzonen men jag tycker samtidigt att Nöjesguidens sammanfattning är den bästa som finns att läsa på svenska.

slartibartfast: att läcka nakenbilderna på henne på nätet kan jag hålla med om är helt fel och vidrigt. Resten har hon gjort sig förtjänt av - har du ens koll på allt hon gjort? Hon har själv doxxat så många och förstört för minst 2 andra kvinnliga indie devs (kanske vågar fler berätta nu?) Se denna video för en bra objektiv video som behandlar ämnet bra:
https://www.youtube.com/watch?v=AXoZbESP90U

Jag håller med om att lynchmobben är brutal men i detta fall har jag ingen empati alls för zoe och hennes SJWs som skyddar henne. Mår illa bara jag tänker på hur folk skyddar skiten även fast det finns sida efter sida med äkta bevis.

Carl:
Nej, så är det inte. Sanningen finns på print och det finns längre inte en chans att Zoe är oskyldig, så det är bara att släppa den där vinkeln. Varför det inte finns någon bra sammanfattning på svenska kanske är för att ingen respektabel svensk spelmedia tar tag i saken? Gamesnosh + Totalbuscuit har fått så mycket skit från radikala SJWs bara för att de tagit bladet från munnen och berättat vad som hänt. USCH!

Brukar tycka FZ generellt sett är bra men nu tycker jag ni hanterat en sak riktigt dåligt. Hur kan ni sätta nöjesguidens skitartikel (enligt mig) som sammanfattning för Zoe skandalen? Det är ingen häxjakt - det finns så absurt mycket bevis att det är larvigt. http://knowyourmeme.com/memes/events/quinnspiracy
https://www.youtube.com/watch?v=AXoZbESP90U
Vem bryr sig om att hon legat med 5 killar - det handlar om vilka killarna är och deras positioner inom spelmedia - samt vad detta innebär för spelmedia generellt. Dessutom censureringen av reddit och tystnaden från resten av spelmedia!!
Skärpning nu - vill inte sätta epitet på er men att ni använder nöjesguidens blask känns faktiskt lite för PK.

OnT: Phil fish beter sig som ett r*vh*l och någon får nog. Vad ska man säga? Onödigt att hacka och förstöra dock.

Om man har PSN + så är det bara att köra igenom det, puzzlen var lagom kluriga! som någon annan sade tidigare, lite dåligt optimerat till PS4an..

CoD Ghosts till PS4 - Trophies

God dag!

Vet ej om detta är rätt forumdel.

Jag söker lite svenska PS4 spelare som har CoD Ghosts - för att fixa trophies som har med Exctinction läget att göra
PSN: chiliboy91

bara och lägga till, skriv fz i meddelandet så hörs vi!

/Kenneth

Nu börjar det likna något

Synd bara att Rockstar vägrar ge tillbaka förlorad VC som man köpt med riktiga pengar på releasen, som förlorades.

http://www.sweclockers.com/forum/84-spelkonsoler-och-konsolsp...

Se jetplanen i Battlefield 3

Känner att jag måste skriva av mig.

Har nu suttit i ett antal matcher och bortsett från alla buggar etc, sådant hör till beta (även fps lag och optimeringar och allt sådant). Dock är jag jävligt besviken på gameplayet.
Kan inte säga mer än det. Lade ned otaliga timmar på både BF2, dess booster packs och SF samt BC2. Otaliga timmar som ändå varit roligt för att man åtminstone har kunnat anpassa spelstil efter spelet.
Inte längre.
Nu dör man utav 1-2 skott utav riktigt äckliga support vapen, snipers och man får inte ens en chans. Mobile spawn points förstör spelet, människor spawnar bakom ens egen spawn även efter att man pushar fram och ingen gör något åt det. Jag tyckte om BC2 relativt mycket och blev väldigt duktig på det men nu känns det som att man varken kan titta fram någonstans för man blir spottad/campad/snipad etc.
Har hört att de ska fixa mycket som har med bindings, squads etc och göra så det är ju lugnt. Är ju trots allt beta.
Men en beta kan fan inte ha en sådan flawed gameplay. Får väl bli Conquest (zZzZz) om man nu ska lira BF3 :/ Känner mig jävligt negativ men nu är jag så trött på tactical insertion/mobile spawn location i spel att jag har fått nog. 1 positiv sak dock är att nu kommer man slippa bli carpet bombad utav någon äcklig idiot med en joystick iaf Cheers...

Skrivet av Zibbit:

Följer denna http://bf3timer.com/ hoppas att den stämmer.

Verkar vara amerikansk timer :/

Vinn överlevnadspaket till Dead Island

hoppas hoppas hoppas

Känner igen mig i det du säger om att glädjen utanför hänger ihop med spelglädjen!
Man är sjukt taggad på att spela när man är lycklig och sen när saker inte riktigt stämmer och man har massa tid så orkar man ända inte!

hang on tight!
Everything's gonna be alright