Inlägg av Johen

Inlägg som Johen har skrivit i forumet

1

Och jag som först läste Hadouken Crabs. Blev lite smått besviken när jag läste igen tbh...

Avslutat spel:
Company of Heroes 2 (SP kampanjen) - bevis - sök på "Campaign - Conscript" (notera bindestrecket) eller scrolla ner för att nå fram till rätt achievement.

Kommer nog fortsätta lira en del CoH nu under den lilla speltid man har nu under sommaren (förutsatt att inte vädret blir blaj) så får se om man hinner påbörja och avklara fler spel, men det kommer upp här isf.

Skrivet av luftman:
Skrivet av DarkZide8:

Oh shit =O
Måste man vara registrerad där för att köpa? Är det som steam eller är det som GOG?

Det ÄR steam typ, man får steamkoder.

Precis! Dock så är inte riktigt alla spel till Steam!
Man kan behöva se upp för de som inte är till Steam då de använder sin egna "Capsule"-klient för alla icke-Steam spel vilken jag har hört är riktigt dålig tyvärr.

I never asked for this.

Betyder detta att jag kan t.ex. spela Dragon Age 2 på min Mac om jag redan äger det till PC på Origin? Elller är EA för osköna för det?

Skrivet av Exim:

urk ... det är konsol varning att kalla något "next gen" då pc bara har en generation.
så ... skulle vilja se det pc exklusivt då det skulle garantera att det är fritt från konsol symtom ...

Håller faktiskt inte med helt i ditt resonemang, man kan knappast säga att min gamla Intel P4 jag hade för en väldans massa år sen är av samma generation som Intel:s kommande Haswell för att ta ett (extremt) exempel.

Tror dessutom inte att (som andra nämnt) du behöver oroa dig för någon luddig konsolport, om det är någon spelutvecklare som främst utvecklar för PC och sina fans i första hand så är det CDPR.

Och till er som gnäller på att man inte kan skapa sin egna karaktär så är det ingen som tvingar er att spela denna typ av spel för den delen heller, finns ett flertal bra sådana spel också.

Smaken är som baken som man säger.

Mycket trevligt detta, mer frihet i val av plattform i framtiden förhoppningsvis sett över hela spelmarknaden, i och med att fler och fler börjar utveckla till multiplattform även till PC.

Det finns till skillnad från för ett par år sen en rätt så stor mängd spel kompatibla med OSX (och Linux med för den delen). Åtminstone hälften av de spel jag har på Steam fungerar även på min Mac (dock är det i nuläget mest indiespel, de flesta storspelen är i princip PC- och konsolexklusiva än så länge).

Dessvärre verkar det inte som om co-op är aktuellt.

Skrivet av Aiwi:

@Svanberg: ..men inget directx i mellan som snor 60% prestanda!

Det vet man aldrig, faktum är att Xbox använder sig av DirectX, vilken är en av anledningarna till att väldigt många "konsolportar" använder sig av gamla DirectX 9 istället för nyare versioner på PC.

Sen så är det väl tveksamt huruvida DirectX snor prestanda, dock så är jag inte påläst nog för att kunna försvara det påståendet.

1