Inlägg av utzkhekhul

Inlägg som utzkhekhul har skrivit i forumet

1

The Pokemon Company & Gameshark kanske lär sig något av konkurrens då deras senaste open world spel är bland det sorgligaste jag sett. Första trailern till Palworld kom för typ 2 år sedan så spelet har nog legat på Nintendo och TPC's radar ett tag.

Pressmeddelandet kändes verkligen som ett "Snälla sluta skriv till oss nu med era tårdränkta mail pls".

Jösses. Tänker inte diskutera huruvida AMD blockerar si och så eller om Nvidia gör ditten och datten. Finns egentligen ingen ursäkt att inte stoppa in DLSS och XeSS utöver FSR. Speciellt när Nvidia har verktyg att förenkla processen att peta in dessa uppskalningsteknologier in i spel. Givetvis för få sig själva att se bra ut, men vad spelar det för roll när vi konsumenter vinner på det.

Streamline är just det verktyget och på länken finns lite snabb info. FSR benämns som "hardware vendor #3", vilket är lite lustigt. Är det någon som vet varför? De har en github där det även finns guider hur man klämmer in hela kalaset.

En nixxes-utvecklare har yttrat sig om det här tramset och tycker att det inte finns en ursäkt att inte implementera alla tre uppskalningsteknologier.
Än så länge vet ingen här om Bethesda kommer köra med enbart FSR eller om de lägger till fler uppskalningsmetoder. Men jag anser ju fler desto bättre!

Jag tar gärna en nyckel! Tack!

Kommer bli skönt att slippa den låga upplösningen och 25 fps.

Kan rekommendera deras Deep Dive!

Kika in hit för att se vuxna män gråta - blev inte besviken.

OnT: Kommer bli fint att lira sönder med mitt index. Walking Dead S&S var dunder och att döma av det man sett från HL Alyx så kommer jag nog inte bli besviken. Återstår att se!

Skrivet av Piddelito:

Förändrar inte det faktum att Blizzard med en minimal arbetsinsats kan kränga ett 10+ år gammalt spel en gång till som redan betalat sig själv flera gånger om. Men, dårar och deras pengar går ofta skilda vägar.

"minimal arbetsinsats" Har du ens en aning om vad du pratar om? Eller njuter du av att sprida gallimatias?

Titta på videon nedan om du faktiskt vill begripa processen bakom. Ska definitivt inte försökas skrivas bort.
Du behöver inte spela spelet, rösta med din lilla plånbok du istället. Medan jag och många av mina vänner har dunderskoj.
Spelade mycket efter AQ40 släpptes i Vanilla och kan säga att jag har lika kul då som nu i Classic!

Restorying History Creating Wow Classic <--- Finns även bra summerat i text!

Skrivet av Spearmint:

Låter bitvis som frostfall. vilken man kan fixa via workshop till skyrim. Då måste man klä sig varmt, göra upp eld och undvika att dyka i det kalla vattnet bland annat.. Gav en härlig inlevelse!

Precis! Kompletterar det med Hunterborn och Realistic needs and diseases så har man det mesta. Finns lite mer smått och gott förstås.

Skrivet av Chomag:
Skrivet av utzkhekhul:

Förstår inte riktigt gnället på PG13. Förstör det filmen eller?

Många riktigt bra filmer har PG13. Fast alla gnällspikar kanske resonerar mer våld = bättre film?

A Good Day to Die Hard och Terminator Genisys säger hej tillsammans med nyversionen av Robocop... Så ja, PG 13 är skit!

Annars kändes den här trailern mest som en väldigt uppfräschad version av trailern till vanilla WoW... Knappast något som imponerar på de som inte redan är fans av serien eller genren.

Filmer såsom Star Wars Episod VII, Christopher Nolans senare filmer och Guardians of the Galaxy är alla PG13. Tycker absolut inte att man ska säga att PG13 är "skit" pga vissa filmer såsom senaste Die Hard och även Terminator. Dumt att dra allt över samma kam.

Tycker trailern var helt okej, inget som imponerar. Vill inte direkt börja hype:a ifall filmen inte är riktigt super, så blir man bara besviken sen.

Förstår inte riktigt gnället på PG13. Förstör det filmen eller?

Många riktigt bra filmer har PG13. Fast alla gnällspikar kanske resonerar mer våld = bättre film?

Det folk inte verkar förstå här är att det är långt kvar till release och mycket ändringar lär hända.

Ta Guardians of the Galaxy som exempel:
http://i.imgur.com/o5YhQ14.png
http://i.imgur.com/RxhqvUF.jpg

Se så, inte vara ledsna nu.

Fan av hela Warcraft inkl wow så kommer definitivt se denna.

1