Inlägg av frans

Inlägg som frans har skrivit i forumet

1

37

Sjuksyrra

Under min uppväxt hade vi både Mac och PC hemma, men det spelades inte på dem (bortsett från lite demos som följde med datortidningar). De första spelen jag verkligen spelade var de jag köpte själv till min egen PC runt gymnasietiden. Age of Empires II, Railroad Tycoon II, Simcity 3000 och Diablo II var några av dem (många 2:or där!). De två förstnämnda spelar jag ännu. RTS-genren var definitivt inkörsporten till spel för mig.

Har bara spelat några få timmar, och visst det är bra, men så här långt är jag mer imponerad (och road) av AC Odyssey som också är ett förbaskat bra och snyggt spel, med rappa kontroller dessutom...

Orkar inte med en massa runt-i-kring-meck... Att ha kartan på paddan bredvid sig låtet visserligen som en skön idé som rentav skulle kunna bidra till inlevelsen. Jag kanske kommer att prova, men förmodligen bara en gång...

Rätt jämnt mellan GTA IV och V för mig, men min röst faller på IV då det kändes mer nytt när det kom än vad V gjorde.

Jag blev ganska tagen av Bayeks öde mot slutet i AC Origins.

Jahopp, då ligger koden på PS4:an... Lite som att gå och titta på klapparna under granen nu då! Det här med förladdning, är det bara för att man vill sprida ut nedladdningarna lite så att inte servrarna brakar på fredag eller? Annars känns det ju lite surt att man inte kan börja spela nu när man ändå har spelet.

Köpte mig en PS4 på MediaMarkt i Jönköping idag! 4790 kr för vanliga paketet. Inte jättebilligt, men ändå... dom hade det! Så himla nöjd

Folk som klagar över en liten bagatell som att ett citat ur koranen råkat hamna på en badrumsvägg i ett spel gör sig själva och islam en otjänst eftersom det leder till att de själva i synnerhet och muslimer i allmänhet riskerar att bli betraktade som korkade. Jag tror dock att de flesta som ser citatet inte ens reflekterar över att det sitter på "fel" ställe, och om de gör det så tänker de nog att "det där är inte rätt, men det är nog inget illa menat så skit samma..."

Jag gillar Forza men Top Gear tycker jag bara är tråkigt. Beror antagligen på att jag egentligen inte är så intresserad av bilar utan mest bara gillar att köra. Men om Top Gear-gänget kan tillföra nåt till Forzas körkänsla så antar jag att detta är positivt, men annars...

Skrivet av Frilleberg:

HAHA gå lösa, hur fan ska man annars jaga med hund?

Sant, men det är väl ingen som är tvungen att jaga med hund heller?

Jag har inte läst hela tråden men jag vill ändå uttrycka min åsikt i frågan. Ber om ursäkt om jag upprepar något som redan diskuterats.

Sverige utgör en del av vargens naturliga utbredningsområde, därför ska vi ha varg här. Resonerar man som så att det räcker med några hundra vargar långt borta i Sibirien, då missar man det faktum att vargen inte bara har ett värde i sig själv utan dessutom påverkar naturen runt omkring sig, vilket är minst lika viktigt.

Räcker då de drygt 200 vargarna vi har i landet? Ja, det kanske det skulle göra om den svenska delen av vargstammen inte var så isolerad från den Finsk-Ryska delen. Men som det är nu måste vargarna tillåtas bli många fler (och obesläktade vargar måste föras in) för att stammen skall hålla sig frisk på sikt. Som redan nämnts finns det inga vettiga argument till att jakten skulle gynna vargens genetiska status.

Angående att vargar river boskap, hundar och annat: detta måste vi lära oss att leva med och acceptera. Det är helt enkelt förenat med vissa faror att jaga med lös hund, föda upp får, eller vad det nu kan vara. Det finns dessutom andra sätt att skydda sina djur på än med en bössa, om man är orolig.

Att jakten skulle skapa acceptans för vargen tror jag inte heller på. I vissa kretsar talar man redan om att man vill skjuta ännu fler vargar nästa år.

Suck...har man anlitat utvecklarna från DNF eller vad är felet? Man börjar onekligen tappa intresset för GT5.

Jag tror att någonstans sitter ett gäng (ex-)spelutvecklare som då och då roar sig med att släppa en liten bild eller film med anknytning till DN, och sen gapskrattar de åt alla spekulationer och allt analyserande som uppstår. Men något spel tror jag aldrig att det blir.

1