Inlägg av NexusSolo

Inlägg som NexusSolo har skrivit i forumet

Skrivet av Andyrew:
Skrivet av Loltron:
Skrivet av NexusSolo:

Fan. Jag VILL ju tycka om BF4 men blir ständigt besviken. Jag tycker inte ens att förstörelsen är tillräckligt bra. Det finns potential men tas genvägar HELA tiden tycker jag.

VARFÖR kan de inte göras bra?

(Tack Calle för en bra artikel)

Förstörelsen var ju bättre i bad company 2 tycker jag, mer fulländat.

Har spelat alla battlefield och särskilt de senare i serien, på vilket sätt anser du att förstörelsen i bad company 2 skiljer sig från bf4? Skulle vilja påstå att den är mer omfattande i 4an.

Jag kan hålla med om att iaf känslan över att det var mer destruction i Bad Company 2 var större! OM det är så eller inte låter jag vara osagt. Men det KÄNNS fortfarande klent med destruction i BF4.

Jag tycker det ser intressant ut.

Konceptartisten är iaf en av de skickligaste som jag sett. Har flera av hans alster hemma på väggarna. Det återstår att se om modellerarna lyckats överföra det till rörliga pixlar.

Fan. Jag VILL ju tycka om BF4 men blir ständigt besviken. Jag tycker inte ens att förstörelsen är tillräckligt bra. Det finns potential men tas genvägar HELA tiden tycker jag.

VARFÖR kan de inte göras bra?

(Tack Calle för en bra artikel)

Bra artikel.
Själv har jag med stor besvikelse lagt BF4 nästan helt på hyllan. Jag tycker att känslan är borta. Det har blivit för snabbt, för mycket COD. Det som förut var ett spel där man tillsammans med vänner kunde avancera i lugn och ro är nu bara ett hetsigt shoot 'em up.
DICE har tappat det, det är min åsikt.

Bra statement.

Jag är besviken på hela spelet. Det känns som att det blivit mer COD. Springa runt som engalning och skjuta. Serien har i mina ögon alltid varit i gränslandet mellan Arma och COD - precis mittemellan. Nu är det mer COD än nånsin. Kartorna är för små, spelet för snabbt.

DICE pratar om sina Battlefield moments. Jag tycker att DICE effektivt har haft ihjäl den känslan från BF3. Nu är det ett faktum i BF4.

Nästa BF kommer jag eventuellt köpa, med största försiktighet.

Jag som bara vill spela ett spel.. inte bli nätverksmeckare. Borde stå på baksidan av spelet att speciella kunskaper krävs för att kunna spela. Galet.

Ta mina pengar!

Rätta mig om jag har fel, men visst tusan var det musik från The Flashbulb i bakgrunden? Strålande!

Tack för ett bra avsnitt, kul att se sig själv i eftertexterna. Ser fram emot The Division.

ZZZZzzz

Tack Thomas.

Mysigt.
Bring it!

Skrivet av M_R_X5432:

Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy.

Stilpoäng.

Ojojoj! Trevlig nyhet!

Trean var bra på PC, såg fantastiskt ut med mitt grafikkort, GTX580. Älskar de öppna miljöerna!

Spelet är överhuvudtaget för enkelt. Hann starta upp 5 städer innan jag bestämde mig för att avinstallera. Alla 5 nådde upp till självförsörjning på samma kväll som jag startade dem.

Var finns utmaningen?

Större städer vore absolut intressant. Då kanske jag installerar och kör ett par städer till, men sen får det nog vara.

Avinstallerade i mars.

Avinstallerade i mars.

I'm game. Bring me the fucking riot! (och den där musmattan, tack)

Jaja, potentiellt ja.. Rent potentiellt kan det väl bli 2 miljarder också då antar jag. Dessutom kan de svamla på bäst de vill, jag tror ps4an kommer stå för en större del av kakan än microsofts konsol.