Inlägg av guttag

Inlägg som guttag har skrivit i forumet

12

Hur många gånger ska dom finputsa spelet då? har tappat räkningen nu. Patchar finns det något som heter som dom inte verkar ha hört talas om. Jag tror knappast att de rör sig om något märkbart som måste finputsas utan något som skulle kunna släppas i en patch en månad senare.

Det kommer nog minsann bli som jag trodde.. gt5 släpps till ps4 istället.

Skrivet av 7an:

BC2 är oerhört repitativt, och det är tydligen inte någon som regerar på att det är vääldligt likt MW2.

personligen tycker jag både grafiken samt spelet i sig är bättre på MW2, det är mer genomtänkt, har man spelat BC1, så är BC2 ingen direkt nyhet mer än att man jämna byggnader med Pskottet.

MW2 överlever på både SP samt extrauppdragen där an kan hålla på i timmar för att klara samt hitta allting som finns i spelet.

BC2 har 13 banor och ett knippe vapen, tog mig exakt 5 tim att dra igenom det på normal svårighet.

Om BC2 får 5 stjärnor så skall MW2 ha 7

Det är helt klart mitt favoritspel hitentills

BC2 har en otroligt kort SP kampanj, kan tänka mig att det finns folk som lirar igenom det på 3,5 timme.

MP är väl huvudpunkten med det här spelet, MW2 klarar man sig bra med SP och Spec ops, mp är ingen [nörd]vändighet att spela.

Nu återstår att se om MOH blir något att prata om eller ett enda stort efterapande på de två största fps spelen under 2009-10

Jo, det är väll rätt många som sagt att bc2 är likt mw2 vad jag hört.. Med den skillnaden att bc2 är så sjukt mycket bättre och mer revolutionerande, med bl.a ljudet, dx11, förstörbara miljöer osv. Sp kanske är bättre i mw2, men jag köper inte bc2 för sp utan mp, där det totalt äger upp mw2.. Bara det att det finns dedikerade servrar och en pc version och inte en kass konsol port gör det mycket bättre.

Skrivet av JackeShan:

Det klart bästa med Bad Company 2 är ljudet! Aldrig hört något så bra i ett fpsspel innan.

Håller med! var det första jag tänkte på när jag testade det, vilket sjukt realistiskt och gött ljud det är! Sen gör ju inte variationen på banorna, effekterna och grafiken det sämre precis

Skrivet av Grumbledock:

Som sagt, PC-fanboys utan självinsikt håller tillbaka utvecklingen...
DX 10 är en flopp, få spel anvder det och ännu färre fungerar det bra/man ser en tydlig skillnad. Lika bra att satsa på dx 11 istället, som också funegarar att använda för dem med en hyfsad PC...

På vilket sätt håller pc-fanboys tillbaks utvecklingen?

Varför ska alla spel bli x360 exklusiva nuförtiden?... Pisskonsol med dålig prestanda som hänger sig och går sönder hela tiden. Spelutvecklingen kommer gå bakåt om man ska hålla på och göra spel till 360 och porta dom..

kan inte den där japan pedanten släppa en patch senare istället med hans finslipande, så att man kan spela spelet innan ps4 hinner komma?!

får hoppas icc blir lite svårare än toc nu bara som alla puggar på vår server..

Skrivet av Remus:

WTF?? Jag skrev ju om Sverige men lite mindre "detaljrikt" pga av max 20 ord.

skrev sverige fast lite mer kortfattat jag med..

12