Inlägg av guttag

Inlägg som guttag har skrivit i forumet

ospelbart

Köpte spelet i pre-release och körde igenom i stort sett hela kampanjen (Tills spelet idag blev ospelbart och krashar konstant). Kan inte spela mer än 5min utan att spelet krashar och verkar inte vara ensam om det. Utöver det en massa rejäla buggar som får spelet att känns som tidig alpha-release. Som tur är verkar inte steam räkna in timmarna jag spelat i pre-release så jag fick full refund. Så fick spela nästan hela kampanjen gratis iaf

@Sapiens: Tror de flesta som skänker pengar har en baktanke, om det så är för att lätta på samvetet eller för att marknadsföra.. Faktum kvarstår att Sony faktiskt skänkt 1 miljard. Då skiter jag i deras syfte, för det gör nytta i vilket fall.

@heady89: Finns inga vanliga TVs som stödjer 2560x1440 144hz.. Så där om något skulle vart waste of power.

Har börjat hända mig också nu efter Divinity 2.. Inte vart med om detta sedan Wow för 10 år sedan.

Det kanske är dags att sexuellt identifiera sig som en gurka eller liknande så jobbchanserna ökar.

Jag gillar spel som skate där det är mer fokus på realism än arkad. Så detta föll mig väldigt mycket i smaken. Saknar dock rails, skärmflygningen är trist och kan bara spela kortare perioder utan att tröttna. Men det är ett riktigt bra spel att bara hoppa in i och spela någon stund då och då.

Hoppas verkligen inte dom löser "problemet" genom att sänka prestandan på ps4-pro.. Räcker med att dom gör det för äldre titlar utan ps4-pro stöd.

Det är ju faktiskt ganska varmt i Afghanistan.. Så frågan är ju inte varför hon har så lite kläder, utan varför Ocelot går runt med rock och halsduk

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av WarpGuN:

Skrämmande masspsykos som fortgår i Sverige just nu...det har varit flyktingkris i flera år... men i dom senaste dagarna så har stasi media blåst upp det i episka proportioner och klart alla vill ju vara godhetens riddare o hjälpa till.

Det finns så klart en förklaring till detta men det kan diskuteras på annat håll.

Haha, att du ens orkar gå in med ord som "masspsykos" och "stasi media" när det i slutändan kommer något gott ur det. Vad är egentligen problemet?

Det jag skulle kunna se som problem är att folk skiter i problemen 364 dagar om året.

Precis som folk som gnäller om klimathotet dom läst om i media för att en vecka senare ta en charter till thailand.

Vi svenskar alltså.. Självgoda, respektlösa och tror oss veta svaren på allt.

Utvecklingen har gått för långsamt och fokus har legat helt fel. Spelet har inte nått beta än och optimeringen är ett skämt.. Blir inget vettigt av det här känns det som.

Ingen som råkar ha en betanyckel över?

Brukar aldrig gnälla på lite buggar i spel men detta är sjukt! Tror det finns många spel i alpha stadier som är mindre buggiga. Det positiva är dock att man kan ha rätt kul åt vissa buggar ...

Skrivet av LoyalCrystalean:

Ett tips om ni vill kö multiplayer: Spela ALDRIG NÅNSIN mp på Xbox 360. Server-lagg hit och dit hela jävla tiden och servrar stängs ner blablabla och JÄVLA massa anslutningsproblem till servrar... WOOTWOOT? Till och med Halo Reach servrar var ju så fan så mycket bättre i början och dem var sämst asså...

OnT: Nämen vad bra då Men man är ju blåst i huvve om man kallar detta uppföljare för BF2...

1. Commander - Nej
2. Commander-"meny" - Nej
3. Kampanj - Fanns ej i BF2
4. Singleplayer som i BF2 - Nej
5. Huvudmenyn ungefär som i BF2 - Nej, ÄLSKAR den alltså...
6. Musik som i BF2 - Nej, gillar introt och musiken i BF2
7. STORA banor - Njaä
8. IN-GAME server-browser - Nej
9. MÅSTE hyra server för att kunna göra egen - Nej
10. Spawn-skärmen ungefär som i BF2 - Nej, den var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket bättre...
Allt jag kan komma på nu... Men det är ju ett RIKTIGT bra spel men tycker bara att man inte kan kalla det en uppföljare för BF2 direkt..

Det är väll bättre du bara kör bf2 istället då eftersom du vill ha ett spel som är exakt likadant i princip?

Skrivet av Yunfat:
Skrivet av totte1015:
Skrivet av Yunfat:

Jag får "Your connection to the server timed out" Varje gång jag spelar efter nästan exakt 20 min.

Packetloss?
ISP?
DL&UL?
Brandvägg?
Anti Virus program?

Kanske skulle sagt att jag inte kan så mycket om datorer . Så det mesta av vad du skriver har jag ej någon anning om vad det är.

Jag hade det felet, sen gick jag in i routern och stängde av Upnp. Har fungerat klockrent sent dess, så har du en router med Upnp så testa att avaktivera det.

Går detta igenom kan man ju dra dit och stämma ett filmbolag som gjort en ww2 film med argumentet att det är rasistiska åsikter i filmen.

Bara hunnit spela lite än så länge, men det har vart riktigt skoj! Man måste ju bara älska humorn också, fick mig en hel del skratt den lilla studen jag körde

Kanske lite onödigt av Dice att snacka skit, men det dom säger är faktiskt sant..
Cod är som need for speed serien blev efter underground spelen.. en massa pengarmjölkande skitspel.

I natt går World of Warcraft under

Den släpps väll imorn?

Skrivet av elmackonr1:
Skrivet av guttag:

Hur många gånger ska dom finputsa spelet då? har tappat räkningen nu. Patchar finns det något som heter som dom inte verkar ha hört talas om. Jag tror knappast att de rör sig om något märkbart som måste finputsas utan något som skulle kunna släppas i en patch en månad senare.

I en tidigare artikel stod det att dom vill ha det så färdigt som möjligt så att dom slipper patcha, detta för att de som inte är online med sina konsoler ska kunna få en fullkomlig upplevelse ändå...

Jo men vad jag menar är, är det värt att försena det ytterligare för någon finputsning som endast perfektionister lär lägga märke till och göra jättemånga besvikna. Då hade dom nog tjänat mer på att låta de få som inte har internet tillgång 2010 få klara sig utan finputsen.