Inlägg av Tyran26

Inlägg som Tyran26 har skrivit i forumet

Geforce 9800 GT är det bättre kortet i prestanda.

http://www.techspot.com/review/244-ati-radeon-hd-5450/page3.h...

Du kan ställa in så att du till och med kan starta den andra datorn via din dator med teamviewer. Det är riktigt bra program!

SWTOR :D, pengar, tröja, chocklad, bränskivor + fodral

Skrivet av Annanaz:

Oh w8 a sec?!?!?

"Förhoppningar om lite offline coop med brorsan, "
"dom kunde ju skrivit att det var fucking systemlink ju!"

Du ville väll ha offline coop? så vad är problemet?

Att han vill lira splitsceen med sin bror men det går inte, utan man måste lira systemlink eller online. Han läste coop som att man kan lira det på sin xbox med 2 eller flera handkontroller.

Till TS. Har inte xbox sj, men för att kunna lira splittscreen måste det väll stå Coop på baksidan i grönt? om det är orange så är det ju online.

Tempsen på grafikkorten är inte farliga, när du närmar dig 100 grader sträcket bör du kolla upp korten. Hur varm går din CPU? Hade sj problem när jag körde SLI och processorn var klockad att jag BSOD:ade ganska ofta i bc2. Processorn tål mindre värme än grafikkorten. Kör ett 6970 toppar 97grader i bf3 inga BSOD:s

Ficka mail om stresstest i tisdags från Swotor@email.swotor.com tänkte inte så mycket på det först men är detta den riktiga? jag har alla fall laddat ner klienten å allt och fått 2 ytligare mail.

Låser man upp vapnen så man kan lira dem på alla banor sen eller funkar dem som "starter vapen" Vill ju kunna använda dem på alla maps inte bara på expansion.

Skrivet av gundemannen:

Jag är väldigt sugen på att skaffa spelet, men hur ofta stöter man på bonfires? Brukar inte ha tid till så långa spelsessioner :/

Relativt ofta. Du kan ju alltid gå tillbaka till en gammal bonfire om du orkar, men då spawnar allt om (Utom bossar, mini bossar)

Skrivet av Elffors:

Jag köra Ud Burg, parish, darkroot garden sen depths.. Fast körde soulfarming i burg innan jag gick ner i depths.
Capra demon är väl en av dom lättare bossarna ?

Edit: Senaste bossen jag dödade idag är Sif

Capra är skit jobbig, gick till han som lvl 15 alla fall och jag förlorade ca 7-8k själar :S Har sköld och hallberd (stavning) tycker han är väldigt svår :/ Hundarna stunar mig sen hoppar han på mig och dödar mig på 1-2 slag.

Köpte spelet i Mån och har lirat tot 5-6h kanske på 2 gubbar. Dock känner jag mig fast då jag inte kan döda någon boss xD antagligen för att jag är dålig. Är på Capra Demon, som jag måste klara eftersom jag har stackat upp själar från 3k till 7 där inne nu... xD Är lvl 15

Kolla på www.Sweclockers.com/marknad där finns det nog. Kan tänka mig dem går för 800kr+ där beggade. Inte värt köpa nytt för nästan 2k.

Du kan dock köra typ alla kort från 5800 serien i CF. Tex 5850+5870 dock kommer du få samma prestanda som 5850CF. Ang märke spelar det ingen roll. Vill man kan man ju även flasha bios till samma om man nu känner för det. Körde Gigabyte och Sparkle 275sli ett tag i år och inge problem där, samma med mina 8800GTS kort olika märken. Mitt råd är att om du får tag på ett billigt 5870 typ 1k köp.

Fick en ssd 64gb för 499+frakt, synd att frakten är så dyr men 640kr får en ssd är inte fyskam 1337 dealen då.

[/quote]

Att köpa ett spel som kräver Origin är, enligt mig, samma sak som att säga till EA att det är okej att de får scanna min dator, okej att de får se vilka program jag installerar och avinstallerar, etc etc. Jag accepterar inte det, och betyder det att jag missar ett bra spel så okej.[/quote]

Dem har ju tagit bort det kravet, eftersom att så många människor har klagat. Sen orka bry sig, du är ändå övervakad av staten när du skickar ett sms, ringer etc.

Yay! Längre tid än andra bf titlar, så det kommer ta längre än bf2 Bc2 var ju för snabbt alla fall, man hade ju allt innan lvl 20 typ :S

Får typ 2 såna i veckan xD Dock hamnar allt i skräpposten. Förstår inte hur man kan gå på detta. Min bror fick detta mail och han fick panik xD jag sa till han. Varför skulle blizzard be om ditt lösen? Det står klart och tydligt när man spelar till och med att blizzards staff kommer aldrig att fråga om ditt lösen, vrf skulle dem egentligen? Alla lösen finns ju sparade i databaser.

Vrf kan då havet se grönt ut om det är en reflektion från himlen? Om det är molnigt på himlen vrf är vattnet blått? Tror det mer beror på vad som finns i vattnet som solen reflekteras på än att himlen är blå, men det är bara vad jag tror rätta mig gärna xD

Asså det står i topp att det är ett exklusivt bonus packet om man beställer på gamestop. Jag har förhandsbokat spelet, betyder det att jag bara får back to karkand lr får jag detta oxå?