Inlägg av save

Inlägg som save har skrivit i forumet

Ser störtskönt ut!

Snart streamar ni all vår skit ändå!

De gör det riktigt väl! Vi är precis i början av väldigt intressant AI.
Angående trappor så är det ett helsike utan locomotion där fötter och ben är bundna rent fysiskt i IK, när de däremot är det så är det ett helsike att få det att fungera väl. Ha lite förståelse för att ett spel inte bara är dess animationer, och att det finns en budget och tidsfrist inom projektet som styr prioriteringarna.

Skrivet av DonGrif:

Vet ju att en teaser inte ska vara som en trailer. Men den här teasern sa ju inte någonting. Man blev ju inte direkt mer nyfiken på spelet.

Nämen nu har de ju gjort fel och råkat teasa slutscenen..
Det var klart och tydligt gubben som gjorde det. Och hur försvann Ethan? Han eldades upp. Inte mycket till mysterie här att lösa folks!

Skrivet av BlueBlood:

Hmm, vet någon om det går att ladda ner episoderna för att sedan se offline på sin platta? Ska iväg i helgen och vet inte riktigt hur det är med nät.

Sökvägen sitter i källkoden!
Ep1: http://filmer.egmont.se/filmer/instance/yz/yze3/yze3c1zi178i2...
Ep2: http://filmer.egmont.se/filmer/instance/5m/5mng/5mngdmgt2aglo...

Fragzone är otroligt välproducerat! Tveklösa talanger som ligger bakom. Hatten av, fortsätt att ge mer insikt i er värld, det är rent ut sagt skitskoj.

Jag hoppas att de utannonserar ett verktyg där alla sandlådehjältar får konstruera sina egna städer med uppdrag som de sen kan dela med varandra. Realistiskt hoppas jag dock på fler bilder, det där ser bara för sjukt skönt ut!

Skräckutforskaren Routine är läskigare än titeln antyder

Ser otroligt bra ut! Gillar verkligen hur de fångat filmkänslan från 80-talet i postprocessen. Så länge de håller vad de lovar med gui så är det ett givet köp!

Hitman: Absolution får oerhört innovativt flerspelarläge

Den här typen av mekanik måste tas vidare till fler spel! Smart sätt att förlänga spelet och utmaningen.

Den är väldigt bra och känslosam, speciellt om man är inom branschen och känner igen allt de våndas med!

Nu får ni skärpa er, homosexualitet innebär inte att man automatisk blir en tallare. Väx upp, skaffa lite hår på bröstet och krama en man så som endast män kan.

"Tell me more about vudu". Nja jag vet inte jag.

Tappert att de ens försöker. Jag blir väldigt nyfiken på den här studion.. de verkar ha tydliga riktlinjer i strategin vad gäller kvalitet gentemot kvantitet. Intressant att det går att släppa tonvis med skräp och fortfarande hålla sig flytande så länge det görs tillräckligt kontinuerligt. Det kan inte bli lätt att söka nytt vid konkurs.

Det spelar ingen större roll vilken motor ett spel är gjort i, det kan bli hur bra eller dåligt på skalan skit till magnifikt som helst. Jag slår vad om att det går att göra väldigt roliga spel med id-tech ala 90-tal fortfarande, likväl en ytterligare bajsnödig förstapersonspangare med Frostbite i periferin.

Skrivet av Fairfax:

Jösses, menar de verkligen allvar med det här? Inte kan de väl tro att detta skulle ha någon märkbar verkan på människors inställning till pälshandel? Om man vänder på det skulle man kunna säga att PETA, genom det här spelet, uppmanar till våld mot italienska rörmokar med mustasch. Det är ungefär lika verklighetsförankrat.

Man kan även undra varför de väntat ända tills nu med att reagera. Tanooki-dräkten introducerades trots allt för 23 år sedan. Nästa grej blir kanske att gnälla på Marios groddräkt.

Skrivet av save:

Jag hoppas Nintendo stämmer PETA för att uppenbart ha stulit en karaktär och design, inte nog med det, de använder det i syfte för smutskastning för originalprodukten.

Tänkte samma sak. Detta måste väl ändå vara ett klart upphovsrättsbrott?

Det skulle med största sannolikhet gå igenom i en rättssal, men jag tror Nintendo håller huvudet högre än så och låter det rinna av.

Damer och herrar, oroas icke! Jag tror dessa siffror drastiskt kommer förändras inom de närmaste 10 åren. Marknaden är fortfarande väldigt ung och har haft en löjlig dominans av män som utvecklar för män, marknaden är dock i svängning.

Företagen måste sluta titta sig blinda på statistik och försöka ta sig in på nya områden, en produkt bör inte vara målsatt utefter tidigare könskvotering utan istället se vad de gjort för fel.

Jag hoppas Nintendo stämmer PETA för att uppenbart ha stulit en karaktär och design, inte nog med det, de använder det i syfte för smutskastning för originalprodukten. Jag gillar djur och beundrar att man kan tillägna sin tid till att försöka hjälpa dem, men nån jävla måtta får det väl ändå vara.

Kom igen, hade inte vd:n uttalat sig hade ingen gnällt. Det är knappast som att spelkänslan har tagit skada av att även fungera på en konsol, snarare gjort den snabbare att hantera. Vad spelar det för roll om en knapp är några pixlar större än sitt estetiskt bästa? Det handlar om en pipeline som de gjort optimal för att kunna utveckla produkten så lätt som möjligt till alla plattformar.

Skrivet av bushkalle:

Grafiken ser bra ut, gillar den själv skarpt.. inge bra när företag satsar enbart på grafiken och skiter i storyn. Sedan brukar Scrolls spelen väga upp med att dom inte har senaste ala BF3 frostbite motorn med riktigt bra och härlig känsla! BF3 har bra känsla också ja, men ni fattar vad jag menar.

Menar du Mojang's Scrolls eller Bethesda's Scrolls nu?

Japp det är Xcom.