Inlägg av Aertekuu

Inlägg som Aertekuu har skrivit i forumet

1

Ingen kommer ihåg en fegis vill man så ska man söka. Jag måste säga att jag är lite kittlad men jag kan bara erkänna att jag inte har tid.

Skrivet av skribb:

Jag tror att just köpande av guld i WoW är det som sabbar ekonomin i spelet.

JOnnegrym har förmodligen problem både i skolan och hemma... snyft.

Visst är det en bidragande orsak, men med tanke på hur spelet är upplagt så tycker jag inte att det erbjuder något spännande, visst man kan sälja mats till folk som bygger prylar. Men inte erbjuder det någon direkt karriär att vara en underleverantör av tex ore/bars, visst man kan göra sig en slant men vad ska man köpa av guldet? Det finns ju inga direkta medel att bli en bättre miner förutom epic flying mount som endå är relativt enkel att fixa i dagens läge.

Hursom tror jag inte att dom som köper guld bidrar jättemycket till att förstöra den helt obefintliga ekonomin. Jag önskar dock att dom tog tag i den biten istället. PVE/PVP är en karriär, crafter är mer en bisyssla.

RtQ

Hej, jag heter Jocke och jag har fuskat.

Jag kan väl inte säga att jag är jättestolt över att ha fuskat men visst, iaf jag tycker att det är helt okej att fuska i vissa spel (!)

Jobbar man mer än heltid och försöker spela något mmo som tar väldigt mycket tid tex i mitt fall Wow. När jag spelade i ett bra pve guild och bara ville komma vidare i instanserna så var det ju lite "best of the best" menalitet för dom som fick följa med. Hade du inte alla buffar å sånt så va du inte säker en plats att följa med och försöka.

Så när dom som gjort spelet försöker vrida ur en så mycket online tid som möjligt för att göra skit tråkiga saker så som fiska eller farma så går jag hällre in på någon sida och köper bort "bad times" för att få mer "good times" när ja endå inte kunde spela så mycket.

Så enligt mitt tycke så är det helt okej att köpa pengar i ett spel som helt saknar någon ekonomi som wow, men dock så är det förjävligt i spel som faktiskt har en väl fungerande ekonomi som eve online. Visst ingenting är perfekt men de e så jag resonerar.

Mera direkta fusk är absolut inte okej. Kom inte med era 10 bästa tips på att fixa pengar i wow, har man inte tid så har man inte tid. Just nu kör ja inte stenseriöst så jag behöver inte fuska. Just då tyckte jag det var så kul att raida att man nästan levde för det, galet va ett spel kan göra med en.

RtQ

Jag gillar skarpt detta, jag själv skulle kalla det en serietidningsfajter.

Som vanligt med alla spel får man ta det för vad det är. Vad jag förstod så va det ingen fightingsimulator det handlade om, bara ett grymt spel att spöa "skiten" ur grabbarna med?

Den pillar lite på min nostalginerv också, men vi får väl se va som händer!

Mhmm, me like!

Fett nice med para.

Jag ser många möjligheter iom det här. Men det skulle ju kunna bli konstigheter också, vem vill se titlar som "Guitar Hero: Stars from Draenor"?;)

Så som jag förstår så borde de inte bli skit utav det här utan som sagt att det kommer fram möjligheter.

Möjligt dock att det blir väldigt konstiga mixningar av märken. Men det låter ju lite otroligt. Tror Vivendi tänkte såhär:"Activision tjänar pengar och vi har råd att köpa upp dom" Precis som du skulle tänka om du hade ett gäng miljarder som bara låg å slappade i madrassen och kom på tanken att köpa in dig i nått företag. Pengarna styr. Dock tror jag att dom styr åt rätt håll den här gången.

Time will tell!

så länge man inte spelar -em så är de väl helt okej balanserat

Den bästa routern jag har haft. Köp inte skräp. Efter all tid jag spenderat argt på mina gamla Netgear och D-link prylar så har jag äntligen hittat nått som får mitt hjärta att slå volter.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=314078

Kul grej är ju att man inte ens tappar linan medans man byter mjukvara i den.

Skickade urlen till programmet via PM.

(Många forum gillar inte att man pratar om det. Kan dock inte säga att jag är påläst på reglerna som gäller här.)

Problem med TV-kort.

Jo nu är det så att jag slog näven i bordet och var trött på att ha två skärmar stå på skrivbordet.

Så ja köpte mig en lagom stor lcd-tv som ja kopplade in datorn i och kastade det gamla.

Men mitt problem hänger dock på tv-kortet jag köpte till.. Eller rättare sagt när Antenn-kabeln sitter i. Datorn fungerar bra men ibland så stannar den bara. Och då menar jag inte bluescreen eller någonting annat utan den bara stannar precis där den är nått jag skulle kalla "Freeze".

Har jag inte antenn-kabeln i så fungerar datorn kanon ingenting är något problem. Den kan "frysa" närsom men hittils har den tenderat till att stanna när den står i idle eller om jag tittar på TV(duh ).

Jag funderar på om det kanske kunde bli någon form utav jordfel som gör att datorn tar en fikapaus? Det är enligt mig det enda rimliga men isf kan man göra någonting åt det? Eller är det något annat som kan spöka?

Lite specs:

OS: Vista Ultimate (kör mce)
Cpu: amd 5600+ x2
Tv-kort: Hauppa~ HVR-1400
Får Analog signal av en större mottagare hos en utav grannarna, därav hybridkortet.

Något mer ser jag ingen relevans i att skriva. Alla drivrutiner är "up-to-date". Kan väl lägga till att mina kontakter i väggen inte är jordade pga en kåk som inte är direkt ny.

Rtq

Inbiten gamer som man är så var iallafall jag väldigt "hypad" å förväntansfull på det är. La inte ner någon energi på att försöka lira betan men demot kunde jag inte hålla mig ifrån. Måste faktiskt säga att jag tyckte det var riktigt roligt första 10-15 gångerna man spelade Valley. Men sen...

Ja hur ska man beskriva det? Det blev som om det snubblade på en sten och började bli hallt. Körde många gånger till å spelet började bli ganska så segt om jag ska vara ärlig. Känslan finns inte riktigt där.

Sen personligen så hade jag önskat lite mera fordon, men med tanke på hur skönt det är att man faktiskt inte är värdelös bara för att man inte sitter i en tank är ju riktigt kalas.

För dom som går och velar om dom ska köpa det eller inte så kan ja faktiskt inte ge dom ett gott råd. Det är inte ett jättefantastiskt spel men för den delen så är det inte dåligt heller. Vad jag förstått är också Valley (demo banan) en utav de sämre banorna vilket känns bra. Jag har beställt ETQW och jag hoppas att det jag inte blir för besviken.

För er som beställt det via posten kan ja väl tyvärr säga att dom verkar ha enorma problem. Där jag jobbar idag fick jag ett samtal att vi inte skulle få några paket alls eftersom det var "ett jätteproblem inom posten". Jag bor i Sala dvs mellansverige. Förhoppningsvis så är det löst imorgon bitti men för att citera posten.se

"Störningsinformation. Vi har för närvarande störningar i vår paketdistribution och kan heller inte spåra paket. Vi jobbar intensivt för att leverera paketen och beklagar eventuella förseningar."

Jag håller iallafall tummarna för posten och ETQW.

Betyg innan release e ett mittemellanbetyg. Inte mer, inte mindre.

Rtq

1