Inlägg av burkmopp

Inlägg som burkmopp har skrivit i forumet

Har redan blivit distraherad av att jaga alla små hemligheter, verkligen urmysigt om man inte har så bråttom med jaga endgame.

Skrivet av Ozbaab:

Vilken server blir det nu för folk då??

Tihrain lär jag och närmaste vänskapskretsen satsa på då Zinnervale verkar bli smockad, om vi för i huvudtaget har en chans att välja.

Waifu gatcha warcraft? Fast med frukt såklart.

Skrivet av Fulci:

Det blir inga officiella språk rekommenderade på servrarna i Europa. Tycker det är ok, communityn har redan gjort jobbet så att spelarna kan se och själva välja den server de vill.

https://forums.playlostark.com/t/regarding-language-preferred...

https://cdn.discordapp.com/attachments/213764628067385346/938...

Här är guild listan - nu med 400 guilds listade.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wJiDGy77tOdV7ATqXj-bG...

Denna sajt summerar det bra. Obs, det är inte antal guild, large räknas som 3, medium 2 och small 1.
https://la-eu-servers.netlify.app/

Ser ut som Zinnervale gått och blivit för stor den med, hypen är ju enorm så vågar inte satsa på en smockad server personligen. Får se hur det slutar dom sista dagarna inför release, anar att majoriteten inte listat sig i dessa dokument och att det bara blir att välja där man får plats

Skrivet av magma:

Också lite osäker på vilken server och guild man ska ansluta sig till. Visst kan man spela solo men det ger klart inte samma fördelar som om man skulle ingå i en guild. Många bud men reder säkert ut sig till släppet. Hittade en tråd på lost ark officiella forum som tar upp just detta:

https://forums.playlostark.com/t/noob-question-about-the-game...

Jag känner igen mig ganska väl i den frågan, men ska försöka hålla mig lite mer öppen, bara glad om folk aktivt spelar och är trevliga mot varandra.

Hoppas på att detta blir mitt nya "huvudspel", men tycker alltid det är svårt att hitta en guild som man passar in med vilket känns som halva grejen med MMO. Så nu sitter man här och oroar sig både om server och karaktärsval, som antagligen många andra gör. Oavsett sitter jag och räknar ner dagarna med spänning, hoppas vi ses där!

Om jag inte kan få ett Starcraft Survival så är det här ändå närmare än något jag har vågat önska. Upp till bevis nu Blizzard, upp till bevis.

Lät lite som fallout, ser inte ett dug ut som det, kanske kan bli ett kul flum spel?

Lost Ark verkar helt klart mest lovande av allt, för mig i vilket fall. För någon som mig som älskar spelarägda hus/ytor i mmorpg verkar det som komma skall vara mer än jag vågat önska av ett mmo någonsin, och då satte ändå Wildstar ribban rätt högt. Även PvP'n lockar mig, något få mmorpg har lyckats med. Allt jag har hört från folk som spelar det är övervägande positivt med utvecklare som faktiskt bryr sig på toppen. Rekommenderar denna video för det som inte riktigt hängt med i svängarna:

Är så glad att höra en utvecklare som bara inte satsar på hardcore end game, utan även saker för oss andra att göra som kanske inte är intresserade av PvE raids.

Grafiken gav direkt avsmak tyvärr, ser helt själlöst ut.

Prova Riftbreaker för bövelen! En riktigt skojig blandning av, tower defence, heroe defence och Factorio.

Another one bites the dust.

Med bästa måste det ju ändå vara något som är lika kul idag som det var då det släpptes. Men få är de spel som jag lagt hundratals timmar på som dessutom håller än idag.

Utan moddar kan jag faktiskt inte komma på nånting, då hade jag fortfarande lirat det.

Det spel som imponerade mig mest var nog Dark Cloud 2/Dark Chronicle, sjukt mycket innehåll som ingenting har varit i närheten av sedan dess, till min stora besvikelse.

Skrivet av DjZaxon:

Tydligen är det en bugg i klient som gör att du sitter i kö och det kommer fixsas i 6.1 patchen nästa vecka. Denna buggen har funnits 1.0.

Verkligen inte, nu har du nog helt missuppfattat. Att folk får ett felmeddelande och åker ur kön är det som det kommer att åtgärdas, så att man slipper att sitta bevaka sin klient.

10/10, önskare er alla en god jul!

Även om jag har haft skoj med spelet är det utan tvekan en besvikelse i nuvarande utförande, frågan är om det tänker fixa det eller inte, det avgör i alla fall min egen framtid med vad som har varit ett mycket kärt varumärke för mig.

Mellan Activisionblizzards "tokigheter" som ger mig total avsmak för att spela Overwatch, detta skick som nu ännu ett Battlefield lanseras i, finns det för mig ett stort kulhål som inte kan fyllas av ännu ett Battle Royale, Arena Shooter eller "CS fast inte CS".

Det var med brak i hagelbrakaren förr med andra ord.

Hur ska man annars förstå sig på alla modifikationer man lirat med genom tiderna? Behövs typ 10 episoder på en halvtimma vardera för en modifikation som är en del av ett större paket på typ 100. Men det är också tack vare dessa modifikationer som vi idag har pärlor som Factorio och i sin tur Satisfactory och till viss del Riftbreaker.

Har bra mycket kärlek för Gruvbygg med allt som tillhör, även om "låt oss spela" innehållet inte är för mig.

Fick inget vettigt svar om vad som är bra med NFT, men Mullenutt är ju en trovärdig person så det här kan ju bara bli bra.

Önskar ett flerspelarläge där man får leka rymdskalbagge själv typ som alien vs predator. Spacemarine var riktigt skoj, så vågar hoppas på att det här kan bli bra det med.

Skrivet av Tobhah:

Mycket underhållande anklagelse då ARK alltid känts som en ren assetflip…

Och åkte dit för samma sak som jag minns det.