Inlägg av muSPK

Inlägg som muSPK har skrivit i forumet

Dags att ändra eran recension? Ni hade fel om att det går dåligt för WoW och att dess storhetstid var förbi, vilket jag påpekade i en kommentar till den recensionen.

"Samtidigt kan vi konstatera att World of Warcrafts storhetstid är över. Spelet kommer aldrig nå de tolv miljoner prenumeranter det hade i samband med Cataclysm, spelets tredje expansion. Trots att denna siffra har sjunkit till under hälften är det fortfarande det onlinerollspel som lockar flest betalande spelare. Få andra har faktiskt varit i närheten."

Fast detta har du ju faktiskt ingen aning om eftersom Blizzard har slutat rapporterat om antal spelare, så antingen borde du omformulera dig eller ta bort stycket. Visst kommer inte spelet ha lika många aktiva spelare efter ett antal månader som förr, men skulle inte gå så långt som att påstå att spelet storhetstid är över.

Som en liten fingervisning så hade faktiskt WOD över 10 miljoner aktivera prenumeranter vid releasen, och min egna känsla är att Legion också lyckas nå upp till dom siffrorna om inte mer. Väldigt många gamla spelare som nu kommer tillbaks, och alla har bara positiva saker att säga om den här expansionen.

Väldigt konstig anledning att tycka spelet känns gammalt pga numpad och 1234 osv.
Hört talas om keybindings och macros? Själv har jag nästan alla mina spells bindade till musen :)!

En diablo 3 expansion uteslutar inte att dom även jobbar med 4an och därför anställer nytt folk.

Skrivet av LupX:

Det är skamligt rent ut sagt med detta hyllande av lynchmobbar.! Är det vad ni vill att Sverige ska utvecklas till? Ett rättslöst rike i dekadens?

En rättslöst rike där byfånar med högafflar och facklor ska genom social media och hetsiga forumstrådar dra ut på lynchtåg och utan någon som helst rättspraxis leka Judge Dredd?

Är du, medelsvensson, en polis, åklagare och bödel?

Sist jag kollade kan man inte utöva dessa yrken i kombination.

Skärp er, ni som känner er träffade! Är ni missnöjda, läs på om demokrati och nyttja era medborgerliga rättigheter istället för att sitta och gnälla huruvida man ska "skydda" brottslingar genom pixling eller inte. *trött*

Säg det istället till alla anti demokrater som rev ner Sverigedemokraternas lagliga reklamkampanj i tunnelbanan för några veckor sen.
Att folk vill hänga ut en person som gör en brottshandling är inget konstigt och bästa sättet att få fast personen eftersom ingen ännu åkt fast för brottet är att ge allmänheten en opixlat bild/video.

Länken funkar ej

Skrivet av Preed:

Givetvis visar dom Legacy of the Void. Men om det blir något stort avslöjande så lär det vara Warcraft 4. Dom hade ju lagt all ny-ip-juice på Titan som lades ner, så det lär inte bli något nytt och färskt. Däremot har ju deras RTS-gäng säkert jobbat på något simultant med SC2 expansionerna. Och eftersom det inte lär vara SC3 så känns WC4 såklart troligast.

Så, min predictschön: WC4 eller inget spännande alls.

Alltså: Legacy of the Void & Heroes of the Storm = inte spännande.

Deras RTS-avdelning har jobbat med HOTS den senaste tiden och därmed har lanseringen av den sista SC2-expansionen skjutits upp mer än nödvändigt.
Så inte särskilt troligt att dom jobbar med ett ytterligare ett spel.

Blizzard har sagt att allt detta kommer ske inom "a couple of weeks"

Skrivet av Nelfie:

Sitter folk fortfarande och gnäller om Diablo 3? Trodde småbarnen hade tröttnat och gått vidare till CoD vid det här laget. Jag antar att kidsen alltid måste ha något att "basha".

Snarare du som är ett småbarn som måste klaga på vad folk spelar för spel?

Då vet vi att Hearthstone och Diablo 3 delar server kapacitet!

"I helgen är Blizzcon-mässan tillbaka i Anaheim Convention Center efter ett års uppehåll."

Ni menar två års uppehåll.

Är säker på att här spelet kommer bli en stor fet flopp, precis som alla senaste MMORPG efter WoW..

Fast det är pay-to-win om du kan köpa större utrymme till dina bags och bankutrymme..

Skrivet av Remus:

Snälla Blizzard! Då återstår bara EN sak kvar. Sen går jag upp i ett ljussken av Gudomliga proportioner.

---> STÖRRE KARTOR/VÄRLDAR. Just nu känns det som en FPS fast i third person. En korridor skjutare värdig av namnet CoD.

Större banor, längre spel. Precis så som Diablo 2 var.

Och flera spelare samtidigt! Minst 8 som i Diablo 2, så världen känns lite mer levande och inte som ett singel player spel..

Dock behövs spelen nu, inte 2014..

Inte riktigt det Zelda spel jag hade förväntat mig till min 3DS när dom tidigare sa att dom höll på att utveckla ett nytt zelda, känns mer som en remake av a link to the past..

Trodde det skulle bli nåt i mer stil som skyward sword eller twilight princess.

Hoppas på Diablo 3 expansion men tror att det blir Titan.

Funkar nog om du köper till en sån här till din wiimote:

http://www.webhallen.com/se-sv/spel/nintendo_wii/104484-ninte...

Ytterligare 235 kr :p. Enjoy!

ZoE FTW!

Måste bara kommentera efter att ha läst folks kommentarer.

2an är milsväg bättre än 1an! Så ni som inte spelat 2an har verkligen missat något. Allt med 2an är bättre, kontrollen, storyn, musiken, you name it!