Inlägg av muSPK

Inlägg som muSPK har skrivit i forumet

Fast artikeln har fel, Elgiganten går igenom alla sina ordrar manuellt, och tar bort alla som beställt mer än en av konsolen.
Blir svårt för bots då.

Galet högt pris, för 15 000 får man en hyfsad speldator. Deras topkort borde max legat på <10k.

Skrivet av KoP:

Varför? Vissa spel ska ses som en god bok, en upplevelse man avnjuter i sin egna takt utan något bihang som hänger en över axeln.

Att stå emot att implementera något blekt mp-läge bara för att "normen" säger att alla spel "måste" ha co-op eller mp är starkt.

Fast det ena utesluter ju inte det andra? Du kan ju fortfarande avnjuta spelet i din egna takt, även om spelet skulle ha ett CoOp- eller MP-läge, du ska inte behövas tvingas in i MP, om du inte vill. Så förstår inte ditt argument som du försöker föra fram.

Jag tror det är ett stort misstag att inte erbjuda någon form av MP, och att dom går miste om många potentiella kunder.

Det är ett stort misstag att inte erbjud Co-Op, eller någon form av MP.

Skrivet av Harmond:

Mycket bra att absolut ingen utvecklingstid slösas åt MP. Det är en otroligt tråkig utveckling att se så mycket MP-fokus i övrigt.

Hade helst sett att spelet hade CoOp-läge som en valmöjlighet, men även att det fanns ett MP-läge.
Ett spel håller oerhört mycket längre om det erbjuder MP och blir därmed mer prisvärt enligt mig.

Vägrar köpa spel utan MP/CoOp nu för tiden!

Skrivet av FuzioN:

hmm konstigt att dom inte visat något om mp eller pratat om det? kanske därför spelet är försenat till 2019? eller har dom skrotat det möjligtvis(devs gav ut denna infon och frågade om feedback osv m.m plus cyberpunk är ett brädspel så makes sense.

får la se vad som händer ser fram emot spelet oavsett vad

Spelet kommer ENDAST erbjuda SP, så därav inget köp för mig. Blir att följa på Twitch istället, när någon spelar igenom kampanjen.

Skrivet av Tobias Solem:

Hur många exempel med hypersexualiserade män menar du finns? Vältränade, absolut. Men sexuellt utmanande/ofta undergivna män?

Måste inte vara sexuellt utmanande/ofta undergivna för att vara hypersexualiserade, men det tror jag att du också förstår i och med ditt svar. Men enkelt svar, det finns minst lika många hypersexualiserade män i spel världen som kvinnor, om inte mer.
Det som dock är det anmärkningsvärda, är att detta nästan enbart tas upp när det handlar om kvinnor.

"Det råder ingen brist på hypersexualiserade kvinnor i spelvärlden".

Exakt samma sak kan sägas om män, men det är det oftast tyst om, undrar varför :).

8700K överklockad till 5,2Ghz, med 32 eller 64GB minnen i 4000 Mhz, hade varit det optimala för det här bygget, med endast en NVME. Hade varit mycket mer valuta för pengarna, med bättre prestanda dessutom.

Spelet ger en känsla som man inte riktigt upplevt tidigare och CoOP är väldigt skoj, men spelet känns en aning för mycket sandbox och outvecklat för att det ska vara värt 650 kr, rimligare pris hade varit runt 250 kronor med dess nuvarande innehåll.

Skrivet av Metroid:

Om man bygger en speldator och sätter i en processor som kostar ca 9500 kr, som får stryk av budgetprocessorer i en hel del spel, det är ganska dumt.

Bevisar bara att dom som valde ut delarna inte är ett dugg prismedvetna, vilket iallafall jag tycker är den största och viktigaste delen när man bygger ihop ett nytt system, mest bang for the buck..
Därför jag inte är speciellt imponerad av det här bygget, tycker mest dom bara slösat pengar/köpt onödiga delar, som inte nödvändigtvis ger bäst prestanda.

Och den viktigaste delen nämner dom inte ens när man bygger ihop en ny dator, och det är självklart bildskärmen, det är där dom borde spenderat den största delen av sin budget.

Varför redovisar ni inte 1% siffrorna också, hur långt ner i FPS eran SLI-lösningen kan droppa, jämfört med ett singelkort.
Är övertygad om att upplevelsen är sämre med 2 grafikkort än 1 i flera av spelen ni testar.
Håller fortfarande kvar åsikten att ni borde kört med enbart ett grafikkort för det här systemet. Alternativt gått på ett Titan kort istället.

Ni får mer än gärna testa WoW: Legion eller varför inte Battle of Azeroth, om ni nu har tillgång till alphan!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Ja, detta avser EU-släppet.

Du menar när dom europeiska servrarna slog upp dörrarna? För den riktiga releasen var 23 nov 2004. Spelade själv på releasedagen!

Skrivet av Ducci:

bara 13 år, känns mycket äldre

Blir 14 i november, men tänk på att spelet även fanns som alpha/beta 2-3 år innan dess release, så ja spelet känns äldre, bygger dessutom på en modifierad grafikmotor av Warcraft 3.

Väldigt bra skrivet, keep up the good work!

Skribenten / skribenterna måste verkligen älska ordet "tematiskt".

Skrivet av Boomer:

Så många accessoarer att hålla koll på! Men nu har jag en fråga. En funktion jag uppskattar väldigt mycket hos Wii U är att man kan koppla in hörlurar direkt i plattan, och skickat allt ljud genom den istället för tv:n. Väldigt lämpligt för oss som bor med andra. Kan man göra detta med Switch? D.v.s. låta plattan sitta inkopplad i tv:n, men kanske få ljud genom joycon-kontrollen.

Nej det funkar inte / Saknas stöd.

Skrivet av tjockisen:

Varför publicera en ofullständig recension?

Håller helt med, ogillar clickbaits.

Sen är raids en stor del av WoW och det är då det riktiga "end content" börjar, och tror knappast recensenten upplevt den delen av WOW ännu.
Borde kanske låta en person som även är raid intresserad recensera spelet.

Alltid sett Marios karaktär runt 40-50 år gammal.