Inlägg av Leckan

Inlägg som Leckan har skrivit i forumet

Jag är generellt skeptiskt till scaling på lvls, men känns endå som de hittat en skaplig balans. Att lvls flexar i vissa intervall... Så är du ett visst antal lvlar över så är det utdaterat men du tvingas inte in i ett hörn om vart du går härnäst. Du kan ta större friheter i ordningen på zoner inom en expansion och hoppa över tråkig skit.

Då låter det helt rätt i mina öron, men.. Det brukar ju aldrig bli riktigt så bra som man inbillar sig.

Kändes inte som något steg framåt alls detta. "Coversystemet" såg jättekrystat ut. Dock är det ju prealpha så allt kan hända. Får hoppas på STORA förändringar.

Varje gång jag hör VR tänker jag bara på animen Sword Art Online.... Dock är ju det ljusår bort om ens praktiskt möjligt.

Annars är jag väldigt positiv till VR. Kan tänka mig att spel som Bioshock, singleplayer med bra story samt även fps bör fungera bra.

Tittade på blizzCon livestream när detta avslöjades och det kändes så... off. Alla andra spelen släpper intressanta ändringar eller nya heroes och upphottade gamemodes.... gratis. Hearthstone kändes som en lång reklam för deras betaldel av spelet med väldigt få applåder som följd.

Har ioförsig nästan aldrig kännt mig lockad att betala pengar i ett f2p spel.

Det finns inga Tanks i moba, bara initiators

Vad jag har sett så verkar det ge extrema fördelar att betala riktiga pengar i spelet, men har ju inte hunnit komma så långt så de vapnen och den utrustningen som verkar kosta riktiga pengar kanske går att få tag på endå längre fram.

Neverwinter går in i öppen beta den 30 april

Blir troligen att testa men känner mig skapligt osäker.

Man får hoppas att de slopar AH i expansionen och ger mer "endgame bonuscontent" som tex the infernal machine.

Spelar förövrigt fortfarande lite då och då eftersom jag verkligen tycker gameplay är nice.

Struligt släpp för Planetside 2

Spelade igår, var ett riktigt strul att få igång det och när det väl gick igång laggade det stundtals med tanks som flög genom luften, fick lite grafikbuggar stup i kvarten och andra fel. Ska nog invänta en patch eller åtminstone en hotfix innan jag lirar igen.

Tar gärna en nyckel jag med!

Min fästmös karaktär dog plötsligt i stormwind på Auchindoun EU. Var lite komiskt. Ganska många spöken ute på vandring då!

Neverwinter nights är minnen det... första spelet jag själv fastna på. Lite av ett baldur's lite.

Känns som en dålig version av forgotten realms spel som dom klistrat in TERA's targeting system på. Kör hellre TERA även om jag älskade NWN.

Reagera själv lite på grafiken, visst att MMO inte riktigt är topnotch på grafik men såg inte så bra ut, och animationerna kändes inte helt hundra heller. Men men, en trailer är en trailer endast.

Hela grejen med mmo marknaden är ju att det tar för mycket pengar och tid för att putsa ett spel till den grad att det skulle kunna konkurrera med de redan etablerade spelen. WoW är stort för att det var först. Spelet var ju mestadels sämre när det kom än spel som försöker ta sig ut på marknaden nu.

Lite löjligt imo, spelet är inte klart förrän man dödat sista bossen på Inferno....

Knappt ens klart då Vilket är hela poängen med diablo egentligen. Nöta i all evighet.

Tycker att det bara gått utför sen tex Rome: Total war. Borde göras nytt i den eran!

Diggar anno-serien rejält men vette tusan om jag lägger pengar på expansionen. Ganska coolt med deras "interaktiva" singleplayer men drygt med krav på konstant uppkoppling och updateringsproblem.

Låter som ett väldigt intressant spel som kanske inte lockar alla. Fin recension.

Skummade igenom recensionen och jag kanske är lite kritisk, men lät som svammel och dagdrömmar om vad som varit och att betyget ligger på spelseriens storyline och inte spelet i sig. Att squad-AIn fortfarande är dålig, vilket jag tyckte förstörde oerhört i ettan för mig borde dra ner betyget bara det :/.