Inlägg av Ziljun

Inlägg som Ziljun har skrivit i forumet

Spelar ingen roll vilken sorts konsol MS släpper, fortsätter dom släppa kassa spel (eller inga spel alls) så blir det samma visa som dagens Xbones. Switch säljer bra för den har många bra, exklusiva spel som folk vill spela.

Skrivet av iDoNeedViagra:

Guild wars 2

GW2 är det enda "live service" spelet jag kan tänka mig spela. Allt kan köpas med in-game valuta (förutom expansion packs) som är lätt att grinda ihop och spelet i sig respekterar din tid. Indelningen av innehåll och hur du belönas för din tid känns även smidigt och modernt. Tycker även communityn är bra mycket trevligare än i andra spel eftersom PvE inte är kompetitivt, samarbete är vad som uppmuntras och belönas.

Vissa delar påminner om Bioshock 1-2 så jag hoppas på ett långsammare, djupare spel än Infinite

Skrivet av Majoren:

Känns som Starfield blev årets största magplask med tanke på alla skyhöga förväntningar...

Med tanke på utvecklingstiden och marknadsföringen före släppet kan det mycket väl vara det största spelfiaskot någonsin. No Man's Sky var en liknande flopp men Hello Games var en relativt liten och okänd studio och NSM gjordes på tre år jämfört med Starfields sju. Folk har rätt att förvänta sig mer av Bethesda, en gigantisk och erfaren studio borde kunna göra bättre ifrån sig med en bottenlös budget och sju års utvecklingstid.

Första Max Payne varje år, varvat med GW2, RE0 och lite annat från backloggen

Skrivet av Vileoxe:

Föredrar Kratos från original serien.

Håller med. Nya GoW är inget för mig, karaktärerna och storyn var inte alls intressanta eftersom spelet i sig verkade skämmas över att vara ett actionspel. Det ville så gärna verka moget och "vuxet".

Valet att undvika alla Blizzards produkter åldras bättre för varje dag som går. Köper en flaska skumpa när det skitföretaget går i grund.

Skrivet av Slimebeast:

Har inte spelat Death Stranding. Vågar inte just för att det är ett Kojimaspel. Idén att leverera varor i en stor, rå värld som är farlig är ju ascool, men jag gjorde misstaget att köpa MGS5 en gång i tiden och jag höll på att kräkas.

Jag tycker Kojima är en extremt överskattad tomte som bara spottar ur sig absurditeter ur fantasin likt ett barn (barn är underbara men bör inte designa spel). Jag ser ingen finess. För mig känns det som att bara det är tillräckligt knäppt så duger det att ha med.

Tror han behöver folk omkring sig som vågar säga nej och inte låta honom ha total kontroll över det kreativa, för MGS 1-3 är fortfarande riktigt bra. Death Stranding är dock nonsense rakt igenom med rörelsekontroll som saknar djup trots att hela spelat handlar om att ta sig genom svår terräng.

Death Stranding var riktigt dåligt, nästan skrattretande likt en kass B-rulle men för tråkigt för att nå dit. Hoppas Kojimas nästa iaf blir underhållande.

Litar inte alls på Arkane längre.

Lirar klart Resident Evil 5 trots att det suger arsle sen ska RE6 påbörjas.

Skrivet av Freakon:

Håller tummarna.

Är dock orolig. Bloobers tidigare verk saknar det där som enligt mig behövs för att göra SH rättvisa.

Det behöver vara minst lika bra som Resident Evil 2 Remake för att göra SH2 rättvisa.

Betalar inte för spel med early access, tidiga DLC, preorder bonusar, cash shop etc och har inte gjort det på länge.

Blizzard-folket borde bli politiker.

Det går absolut inte att lita på vad Blizzard, Activision eller Microsoft har att säga, speciellt när deras handlingar bara luktar desperat girighet

Dead Space 3 är en kall skål havregröt utan tillbehör.

Musik som går att lyssna på utanför spelet men som även skänker det en unik atmosfär förtjänar att ligga på topp. Ape Escape och Katamari Damacys musik har fortfarande en oslagbar kreativitet och massor av minnesvärda låtar och jag tycker inte något spel har lyckats nå samma höjd.

Blood Money kändes ganska klumpigt att spela pga låg FoV, större karaktärer och mindre inomhusmiljöer, att skjuta kändes heller inte speciellt bra men trots det var det ett bra spel. Contracts är höjdpunkten för IO, spelkänslan är finslipad, banorna är snygga och välgjorda och uppdragen är roliga oavsett spelstil.

Vill inte ha ett nytt Dishonored, eller nya spel från Arkane överhuvudtaget. Det kommer bara bli en påminnelse att folket bakom deras bästa spel inte har jobbat där på länge.

Fan asså. Det är över.