Inlägg av Zeus1337

Inlägg som Zeus1337 har skrivit i forumet

*SÅLD*S: Xbox 360 + Guitar Hero world tour inkl alla instrument

Det som ingår är ett Xbox 360 (utan hdmi) med 20GB hårddisk, 1 handkontroll och spelet Guitar Hero: World Tour med alla instrument (gitarr, trummor och mikrofon). Allt är i bra skick, har bara använts några gånger. Det är alltså inget synligt slitage eller tekniskt fel på sakerna. Nypris ca 3500-4000kr.

Jag säljer grejerna pga tidsbrist och ointresse. Eftersom jag inte längre använder det kan någon annan få nytta av det.

Varorna kan hämtas i Stockholm hos mig eller bestämd mötesplats. Betalning sker kontant vid avhämtningen.

Ifall du är intresserad kan du lägga bud på http://www.tradera.com/Xbox-360-20GB-Guitar-Hero-World-Tour-i...

Åh fyfan de va inte mycket Men jag har tänkt på att det är nog inte många som vill köpa en så gammal och guitar hero är ganska dött nu. Lite surt eftersom jag köpte det när det var nytt och dyrt.

Vad tror ni att man skulle kunna få för en jättegammal, den utan hdmi + 20gb och Guitar hero world tour med alla instrument? Den låter så mycket så jag slutade använda den. Jag skulle vilja ha en tyst 360 slim men då vill jag såklart sälja den jag har. Den har aldrig fått RROD heller, troligtvis var det en utav dom få som fick ordentligt med kylpasta.

Skulle va jävligt najs om jag kunde sälja den för 1500-1800 därför då behöver jag knappt betala något mer för en ny konsoll

Skrivet av Manley:

Ehhh...

Hahaha..
Nu kan jag nog fan äntligen säga: Jag är för gammal för så'n skit..
No offence, skiten är välgjord iaf.

Lyssnar gärna på musik till vissa spel, strategi, vissa mmo's och så..
Men aldrig till FPS, vill höra allt annat då.

God is an Astronaut passar bra till t.ex. Eve online:
http://www.youtube.com/watch?v=fZltd_nz2ag
http://www.youtube.com/watch?v=34C41eEpM48
http://www.youtube.com/watch?v=7WXdnPSSFww

Orkar ni och tycker att det passar, så lyssna igenom ordentligt, dom är riktigt duktiga.
Vass trummis som inte får löpa hela linan ut, känns det som.. ^^

Fyfan mina öron fick nog en orgasm i slutet på "Suicide by star"... najsigt trummande. Det var inte nån stil som jag brukar lyssna på men det där va fan bra

Va och kolla på mediamarkt idag, tyvärr fanns inte Desire så jag kunde bara pilla på glaxyn. Den va STOR större än 3GS. Den va snabb och så men jag störde mig lite på att bakåt knappen är touch på hörnet, jag råkade nudda den och så backar den, är det nåt som brukar hända dig? Sen vet jag inte om det bara va på denna telefon men alla program och appar var utspridda och en del sidor var halvtomma, huvudmenyn i 3GS gillar jag mer:P, men det kanske går att fixa?

Jag såg en leksaks(plast, ej riktig) Desire inne på Telia och, fan vad knappar det va på den;) Den är ju touch men det fanns ändå massa knappar längst ner. Men den kanske är sköna att använda iaf?

Det fanns inget internet heller där så jag kunde aldrig titta i nån appstore. Hur är utbudet där? Finns det massa gratis grejer o ladda ner som på iphone eller måste man betala för det mesta? Finns det några roliga och bra eller finns det bara lite av sånt?

Jag ska ut till lite affärer och prova mobilerna och så innan jag bestämmer mig för vilken jag vill ha:)

Men vadå, har du kontantkort och internetabb? Jag har inte trådlöst hemma (ska dock byta internetleverantör och då får man trådlöst, fast uppsägningstiden på mitt nuvarande är 3 månader så det dröjer) så jag kommer behöva nåt internetabb till telefonen. Jag är nog inte heller i behov av ett abonnemang så jag tänkte köra med kontantkort ett tag men alltså, går det eller inte att köra kontant med internetabb eller måste man ha abonnemang till telefonen också?

Jag ska ut till lite affärer och prova mobilerna och så innan jag bestämmer mig för vilken jag vill ha:)

Men vadå, har du kontantkort och internetabb? Jag har inte trådlöst hemma (ska dock byta internetleverantör och då får man trådlöst, fast uppsägningstiden på mitt nuvarande är 3 månader så det dröjer) så jag kommer behöva nåt internetabb till telefonen. Jag är nog inte heller i behov av ett abonnemang så jag tänkte köra med kontantkort ett tag men alltså, går det eller inte att köra kontant med internetabb eller måste man ha abonnemang till telefonen också?

Tack Golvis för ditt väldigt informativa inlägg:)

Iphone är nog ute ur bilden, priset är för högt. Men jag gillar verkligen att använda den. Min syrra har en 3gs som jag pillat på och tycker om den men jag slipper ju ladda den och hålla på med itunes hela tiden:P

Jag funderar nog på Galaxy s eller Desire nu. Nåt jag kom på var att galaxyn är ju ganska stor, får den plats i en vanlig jeansficka? Det skiljer nästan 1000kr mellan desire och galaxy, vilka skillnader finns mellan dom som är värda att nämna? Om man går ännu ett steg ner till typ wildfire, hur står den sig?

Sen till abonnemang och internet, vilket är mest prisvärt? Btw, kan man ha kontantkort och internet, eller måste man ha abonnemang?

Måste bara fråga om iphone 4, har den fortfarande antenn problem? Jag har sett brutala filmer på youtube där folk visar det. HTC, det är väl nästan som en iphone fast lite billigare, t.o.m bättre(notera att jag knappt vet nåt om HTC)?

Är det den som är med i 3 reklamen när han går i typ lila kalsonger och snackar om en telefon? Isf, är den inte lite väl liten? Den är väl touch, så blir det inte jobbigt med en lite skärm då?

Ny mobil

Jag har tänkt köpa en ny mobil men har ingen aning om vilken. Jag har 6000 att bränna men självklart måste jag inte ha den dyraste utan lite billigare fungerar också. Jag har lite dålig koll på dom nya mobilerna nu, så ge förslag och rekommendationer tack

Fyfan vilket evighets projekt ett spel med 4 banor kan vara...

Har ni fått en boost i era inlägg? På pcgamers forum har en del fått över 1000 inlägg mer än vad dom hade innan, själv fick jag typ 300 fler...

Syns era avatarer på kanten längst ner? Jag har den man hade från början, den när man inte hade valt någon egen.

Han kanske menade grafikkortet? Du hade ju formaterat datorn så det kan kanske vara att du inte har den senaste drivisen till grafikkortet?

Jävlar, jag brukar inte bry mig så mycket om stenar i spel men dom där var sjukt snygga;)

Skrivet av Gortie:

Packade just upp min 360S och är kalasnöjd. Den är, i princip, helt ljudlös. Dessutom passar den in riktigt fint bredvid min PS3a (fetsmock edition) med sin blanka, pianolackade finish.

Med inbyten kostade den dessutom inte mer än 289 spänn hehe. Och då ingick ett spel också.

Vilken version och var bytte du in den? Jag har den utan HDMI med 20gb. Den låter utav helvete, mer än en modern dammsugare typ... Skulle vara mycket trevligt med en ny tyst. 289:- är ju ingenting för en ny fräsch:)

Skrivet av Jozo:

En fråga: hur kollar man hur mycket plats man har kvar på hårddisken?

Inställningar>Systeminställningar>Systeminformation, har jag för mig att det är:)

Ett 5850 har en rekommendation på 500W men vad händer om man stoppar in den i en dator med 400W? Datorn har 1000gb hårddisk, 4gb RAM och Quad core 2.33GHz. Kommer datorn att fucka totalt:P?

Jo lite brister går självklart att leva med, och Fedor och soccer kicks gör ju inte saken sämre heller