Inlägg av JocheNSwe

Inlägg som JocheNSwe har skrivit i forumet

@Tomas Helenius: ok då förstår jag. Final fantasy VX har väl en ganska fläskig benchmark?

Jag har en i7 8700k OC till 5,0 vattenkyld. 1080ti rog som ni har. Den presterar som ett monster och borde hålla några år helnöjd iaf. Skärmen jag har är en ultrawide 34" Asus Rog PG348. 1440p 100hz. Ultrawide valde jag mest för jag älskar filmer också och 21:9 är det ju på många filmer också.

Ja 1440p lär bli ny standard för en bra skärm innan 4k kommer bli riktigt gångbart för gamers. Så mkt pixlar när man sitter så pass när skärmen kräver ganska stor skärm för att texter m.m. inte ska bli assvårt att läsa. Windows har ju tydligen fortfarande en hel del scaling problem utanför spel, så man skulle nog irritera sig en hel del på sånt.

OT: Kul test! Alltid roligt att läsa vad vissa monster klarar av jag la nyss 23,000 på en dator och 12,000 på en skärm. Kul att jämföra prestandan mot en dator mer än tredubbla priset. Spel att testa? Sök på cpu-krävande spel? Typ total war. Starcraft 2 kanske är cpu?

@inkui: japp. DLC är uppdelade i separat zoner/regioner så du kommer inte kunna se områdena eller quests förrens du känner dig manad att starta dom. Jag älskar AC Origins. Grymt spel i mina ögon. Inte felfritt såklart men absolut värt pengarna i mina ögon. Tror jag har 80+timmar nu.

Fasen vad jag längtar! Ska bli så kul att lira ihop med polarna 😃

Ser kul ut! Får lite journey/Limbo vibbar av det

Haha sköna ni är grabbar! All Daattaaa! MS-Röj 2. More Röj! hahaha

@Komured: Dom rapporterar nyheter som drabbar många spelare. Destiny 2 är fortfarande nytt och har därför stora skäl att fortfarande rapporteras om.

@Megagurra: Gör som mig. Skippa all ny info. Och kolla på sånt i efterhand. Tyvärr så man måste göra om man vill upptäcka allt själv..

@Korken: Tur då att på PC kan du öka FOV. Nu visar dom nog helst konsolversionen så ingen känner sig lurad av dom grafiska effekterna.

Väldigt bra! Snyggt och informativt! 2 per månad vore skoj! Den 15:e och den 30:e vore bra, vilket skulle ge mer av allt tack!

Fasiken så snygg den är! Misstänker att den har samma hitbox som dominus. Undrar hur svängradien är och så ser den förstås lite högre ut dominus.. spännande!

Destiny 2 om det ens släpps i år.
Red dead redemption 2
Horizon ZD för stå för nya IP som verkar intressant

Skrivet av WhiteWolf68:

vad är nytt med detta spelet jämfört med alla tidigare? för mig som oinvigd ser det ju ut som Team fortress 2 med andra gubbar...

Fler olika färdigheter istället för 4 klaklasser att välja mellan. Det borde ju öppna för olika taktiker och att alla ska hitta någon dom gillar!

Betan för Blizzards Overwatch drar igång i höst

Det här spelet ser riktigt lovande ut!

Skrivet av Javas:
Skrivet av MrPeters:

Hoppas fortfarande på en release till PC då jag inte klarar av antalet loading screens konsoler har (Även fallet för GTA V i MP).

Tro mig, du klarar dig utan denna besvikelse till spel

Tala för dig själv! jag har lagt flera hundra timmar på Destiny och gillar det fortfarande!

Skrivet av Smoo87:
Skrivet av Jaxz:

Som ps4 och pc ägare kan de ta och köra upp spelet...

Uhm va? Var det positivt menat? För det låter som du är bitter, men samtidigt så kommer det till dom platformerna. Så vad menar du?

Tror han syftar på att AAA-Tomb-Raider är xbox one exklusivt? Han kanske inte vill ge dom pengar för nåt annat när dom gör det "stora spelet" exklusivt efter att 1:an var tillgänglig för alla platformar.

Rykte: Rainbow Six Patriots har gjorts om tre gånger

Lite duke nukem forever stil om det stämmer

God Jul på er också! Må ni bli feta och glada av all mat o klappar!

Skrivet av Biggles:

"och portningar av kampanjerna Death Toll, Dead Air, Blood Harvest och Crash Course från Left 4 Dead."

Som alla varit tillgängliga i L4D2 i evigheter redan??? O.o

Dom skrev också "Pc-versionen har varit i beta sedan mars 2011"

Skrivet av Mahone:
Skrivet av Juno Reactor:

Klart att coral Sea låstes upp först på 360, folk verkar fortfarande inte inse att 360 började säljas 2 år före ps3 + att ps3 är mycket dyrare,
det är av dom anledningarna att det sålts mer 360 vilket ger mer spelare.
Hade ps3 och 360 börjat säljas samma år och haft samma pris då hade det vart jämnt skägg eftersom det då vart ungefär lika många spelare på båda konsollerna,

för övrigt är BF 1943 ett kanonspel, och man har tillochmed lärt sig flyga, även om man inte ännu vågar göra för tvära svängar för då käkar man träd eller vatten,
men snart är man ett ace i luften som på marken.

Sen får vi inte glömma att de släpptes en dag före på Xbox 360, dom flesta som har båda valde nog 360n före PS3.

Hur som helst va banan grymt skoj, ser fram emot fler banor.

-------------------------------
Fel. Community Challenge för att låsa upp den sista ´mappen "Coral Sea" började på exakt samma klockslag på båda konsolerna. Spelet släpptes 1 dag innan på Xboxen. Säg att detta var en Onsdag (har jag för mig.) Då släpptes spelet på Torsdagen för PS3. Community Challenge började inte förrens Fredagen alltså den 3:e dagen. Samma klockslag båda konsoler.