Inlägg av JocheNSwe

Inlägg som JocheNSwe har skrivit i forumet

🔎 ZoomOut 2024-01-19: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Ouf vad den satt

🔎 ZoomOut 2024-01-18: 🟥🟥🟩⬛⬛ 😊
https://zoomout.videoludid.com

🔎 ZoomOut 2024-01-17: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

🤟🤪

Älskade 4an. För många anledningar.
Den svajjiga/gungiga bilfysiken många störde sig på tyckte jag var härlig. Det var asballt att sladda runt alla korsningar m.m. och se snuten inte hänga med i kurvorna, så dom drar dom rätt in i huset 😆

Storyn var mörkare än senare delar. Även om vissa element störde mig.. "Nico, come bowling"
Så var det inte värre än att man klickade bort det 🤷‍♂️
Att dom la till multiplayer för första gången i ett GTA-spel gjorde att man alltid kunde hitta på nya saker med polare också. Underbart!

Synd att pc-utgåvan är trasig satan..
Och finns ingen port för dagens generation konsoller. Hoppas innerligen på en Bra (!) port och/eller remake eller remaster iaf

Skulle bli glad av en pc-nyckel, tack 🙂

Pc please 😁👍

Både trailers och vissa av prisen intresserar mig. Men det roliga med såna evenemang är såklart att vi har ett tillfälle att visa vår uppskattning för våran hobby o folks passion för spel.

Skrivet av Mikaelh:

Men jösses vad folk hatar på allt hela tiden. Om ni inte gillar att spela Fortnite så slipper ni. Hur påverkar det er negativt om andra gillar att spela Fortnite? Det är ju precis tvärtom - fler gamers är positivt för oss gamers.

Eh va? Fortnite? Missar jag ett skämt här eller?

OT: Jag fattar inte riktigt varför folk gör så stor grej av detta. Blizzard haŕ hanterat detta uselt, ja. Men jag tycker det är självklart att ingen ska uttala sig om politiska åsikter, religion eller andra världsliga saker under ett E-sport sammanhang. Både tävlande och tittare är där för spelets skull. Inte för åsikter om samhällets tillstånd.

Självklart har snubben rätt att uttrycka sitt stöd. Men gör det på din egen kanal. Twitter eller twitch eller nåt sånt.
/rantoff

Chernobyl på HBO såg jag igenom 2 ggr inom loppet av 1 månad. Otroligt bra. Musik/ljud, karaktärsbyggande m.m. 10/10

Oooooh! Exciting times!

Hej! Bjud gärna in mig och min polare till klanen. båda 450+ och väntar på WT5 o raid

Uplay: JocheNSweden

och

Uplay: kallesch-

Halo
Destiny
Goldeneye 64
Rocket League
Red Alert 2

Synd att det inte byggdes ut med en sån titel isåfall. Typ 300 - 400 kr för en påbyggnad på story och lore vore svinkul!

Det var mig en retro tröja av rang!

Lovande helgunderhållning

Håller med tidigare talare. D2 på PC gör underverk för själen. (och aimen) Hade gärna hjälpt till isåfall. Men lycka till!

@CARTMAN: Ja jag blir lika arg på alla deras överpriser. Har aldrig köpt nåt men hoppas varje gång jag ska bli glatt överraskad att hitta ett begagnat till rimligt pris.

Mkt bra vinnare! måste ju få se fortsättningen sen ju! Dat cliffhanger doe

Min röst går nog till BF1942. Det förändrade marknaden för stora multiplayer spel med allt från flygplan, stridsvagnar och slagskepp på samma karta. Bombmattor med en B-17 eller snabba svängar med en Zero. Smyga till flaggor som infanterist eller rullande måltavla med mycket skydd som stridsvagn. Möjligheter, möjligheter

YES fan så här ska det gå till! Jag spelar inte ens Fortnite men efter så här glada nyheter så förtjänar dom att jag ger det em ordentlig chans med polarna på ps4. Så kan jag njuta av min pc SAMTIDIGT! Med polarna! I samma spel! Äntligen vettiga beslut!