Inlägg av LupX

Inlägg som LupX har skrivit i forumet

Skrivet av mrFluffy:

Har det en gång i månaden, men blr brevid en nyinstallerad 5g mast, så kanske inte så konstigt?

Dessvärre en förväntad effekt när det skickas ut hotfix till nanobotarna!

OT: Åkt på det två gånger. Första gången före vaccinet där jag var röten i två veckor och sen drogs med rethosta i över en månad. Andra gången då jag var vaccinerad x3 en fjuttförkylning på 2 dygn.

Jag stämmer in i kören av hyllningar! Legender dör aldrig. Lycka till och på återseende i forumet!

Skrivet av Kazutoyo:

Lite dumt att säga det nu efter vad som hände med Cyberpunk 2077, men har under 30 års tid velat se ett spel som bygger på det svenska rollspelet Mutant 2089.

Kanske inte det du söker men har du testat Mutant Year Zero: Road to Eden? Ganska kort spel, men hittar du det för en billigt slant kan jag klart rekommendera det!

Elder Scrolls Online har det pyntats för en del både i månadskostnad och samlarutgåvan med en plastig staty av Molag Bal.

Men det sämsta köpet någonsin och som jag kan vakna kallsvettig mitt i natten av är samlarutgåvan av Fallout 76. En fugly hjälm med lampa, röten röstförvrängare och en plastpåse för några laxar... (ja, jag fixade tygpåsen till slut när Bethesda gav med sig.)

För att komplicera till det avgör brödsorten och påläggen hur jag vill avnjuta ett rundstycke. Enkelt vitt med eller utan frön och dylikt som oftast hopmonterat. Surdeg och annat segtuggat brukar det delas på. Av bekvämlighet då... tandstatus ua.

Skrivet av NordhNet:

What is ”snö”, precious?

Hälsningar: en skåning

Snö är i min erfarenhet en exotisk materia som snabbt omvandlas till en färg och smaklös slush puppie alternativt magiskt förvandlas till blankis. Vilket ofta leder till att folk som envisas gå ute ramlar och får åka pling-plong-taxi till bendoktorn.

Hälsningar en göteborgare

Alladin sjunk lågt när de tog bort körsbär i likör. Eftersom jag är lite biased med danskt blod så diggar jag Anthon Bergs guldask. Fler likörpraliner och framför allt så finns det praliner med marsipan. Hur kan en mixad pralinask vara komplett utan marsipan???

FPS och RTS är givet tangentbord och mus. Slöspel som AC: Valhalla körs med handkontroll så man kan slänga upp benen på skrivbordet och luta sig bak i stolen.

Skrivet av Liquidedust:

Körde hela God of War på Give me a Challenge, men fick gå ner på Tell me a story for Queen of Valkyries . . . . . . Var för frustrerad för att lyckas med det på Give me a Challenge

Du är inte ensam... *stjyrkjekjamar*

Hemma blir det bryggkaffe för hela slanten. Kör för tillfället Nordquists franskrost på moccamastern. Jag undviker all form av förorening med mjölk eller sött. En skvätt starkt kan dock vara trevligt. På jobbet jagar jag endast koffeinet med en besk grimas då arbetsgivaren verkar ha ett evigt upphandlingsavtal med Löfbergs lila *rysningar*. Men det är gratis... (eller dras av på lönen på något sätt).

MS Röj.

Edit: Jag skulle gärna vilja se en porträttering av monstret i SkiFree. Vem är han/hon/hen som mumsar på oskyldiga skidåkare? Posttraumatisk stress med i bilden efter en snökanonincident? Finns det barn som monstret behöver skaffa föda åt? Det kanske inte är ett monster, skidåkarna var pucktvåa på pisten och blev helt enkelt en lättillgänglig födokälla?

8 juli 2007. Fanns inget behov av Steam tidigare eftersom det var UT som gällde. Och H-L spelade jag... hrmm.. en "specialversion" utav.

Kan det vara The Lost Vikings 2 som du söker? https://www.youtube.com/watch?v=_bJJ9Abrn5U

Edit: Pucktvåa! Vikingen Olaf var karaktären med skölden som segel och gasfylld propulsion

Skrivet av jawik:

Kör mest online FPS. Konstant puls på 180 och med jämna mellanrum hoppar man runt skrikandes i lägenheten och drop-kickar prydnadsföremål. En spelkväll är som värsta träningspasset.

Mindre risk för blodpropp, desto större för hjärnblödning

Jag kör med RX 5700 XT, Ryzen 3700X, 16GB RAM. Spelat från släpp och inte haft en enda krasch hittills. Kör med v-sync på i ultra på texturer, high i övrigt på inställningar samt 8x MSAA.

Däremot har jag den irriterande grafikbuggen med att underkanten av skärmen börjar flimra och hålla på samt det allra mest störande med att man kastas ur sessionen titt som tätt.

Jag har kvar något/några uppdrag i dlc:et Blood and Wine till Witcher 3... Och det kommer nog förbli så. För att jag har spelrädsla? Kanske. Den uppsjö av timmar som spenderats i Witcher 3-världen har till stor del gått ut på att utforska varenda liten vrå för att hitta något spännande.

Dock så är Horizon: Zero Dawn ett av de spel som verkligen lämnat en känsla av tomhet efter att kampanjen spelades klart och en av de få platinum-troféer jag har i PS4-samlingen låstes upp.

Jag började spela i Supernova-läget men insåg efter ett tag att själva överlevnadsbiten var rätt så intetsägande och mest bara i vägen.

Vad jag tyvärr råkat ut för nu är att kompanjonen Parvati helt plötsligt dog uppe på Groundbreaker när jag laddade mellan skeppet och plattformen (en bugg som flera har drabbats av om man kollar runt lite på nätet).
Jag körde fortfarande på Supernova och missade den lilla detaljen att hon hade dött. Jag trodde hon var iväg och pysslade med annat på Groundbreaker, utan att spoila av storyn.

Så nu är frågan om man ska hoppa tillbaka x antal speltimmar till den gamla sparfilen och nöta sig igenom allt igen fast på Hard och hoppas på en buggfix eller bara gilla läget...

@jbx: Ah, du har inte erkänt dig besegrad och fallit över till den mörka sidan ännu? Jag avundas dig

Oj, det här spelets existens hade jag glömt av. Vilken nostalgi! Spelade det dag ut och in när man var moppefjunis! Kommer ihåg att det var riktigt svårt ibland och att det blev en och annan rage quit

Det flyter på fint i stabila 60 fps med Ultra-settings på allt i 1920x1200. Spelar med R7 3700X, RAM 2x8GB 3200MHz, Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse OC. Spel och OS körs från en halvgammal SSD.

Edit: Såg att jag cappat 60 fps 😣 Återkommer med riktiga siffror...