Inlägg av Jinxad

Inlägg som Jinxad har skrivit i forumet

Skrivet av Bro Exotic:

Nej, det är exakt samma som när butiker har tidsbegränsade reor. Ska barn förbjudas inom 500 meter kring Pressbyrån för de har halva priset på glass i två veckor? Elgiganten har X antal timmar reor också på spel och elektronik.

Det är oansvariga föräldrar inget annat. Barn kan inte skaffa bankkort utan föräldrars tillåtelse.

Nej det är inte samma sak, Pressbyråns kunder är inte till stor det barn och ungdomar under 18 år. Detta existerar ju för att barn och ungdomar inte har samma konsekvenstänk som vuxna (de flesta i alla fall). Att ens föreslå att det är föräldrarnas ansvar vad företag utsätter deras barn för är ju helt absurt.

Tycker det är dags för alla kostymnissar i spelbranschen att förstå att de inte förstår sig på spelutveckling och bara låta studiona göra det som gjorde att de blev uppköpta i första taget istället för att trycka in deras vision på skit.

Man är alltid skeptisk till DLC-företaget Paradox. När man kan få kvalité och en fulländad upplevelse i andra spel utan att betala 1000-2000 kr så ser jag ingen anledning till att testa detta.

Men är man en sann supporter om man inte köper Unheard? Man är ju bara någon typ av kackerlacka som inte förtjänar att få något om man inte gör det.

Jag skulle inte säga att de pudlar direkt, de börjat ju direkt med sitt försvar av att PVE-mode inte är ett DLC, det är för dyrt för non-believers att få spela utan att betala. Enda anledningen till att de får det är ju för att folk klagat för mycket. Jag skulle inte gett de ett öre, de kommer att fortsätta att se vad de kan göra för att mjölka sina sanna supportar mer i framtiden.

Kommer ju floppa totalt, detta är retail inte classic.

Med tanke på att de använde Creation Engine 2 i Starfield och kommer använda exakt samma i Elder Scrolls VI så är det helt ointressant, Alla andra har gått vidare, men de är fast i 10-talet, personligen fick man 2 timmar i Starfield innan man stängde ner det, tack för Game Pass säger jag bara. Inte intresserad av Bethesdaspel alls längre.

Med tanke på att första spelet hade DLC exakt som dessa så är man ju föga förvånad, det var ju mer väntat kan man tycka. Vi går ju mot tider med med DLC, inte tvärtom, så om ett spel som är 10 år gammalt har det så lär uppföljaren ha det.

Skrivet av Beertagne:

Är det släppt nu för oss vanliga döda eller vilken tid släpps det?

Det är släppt.

Man fick bara gå offline tidigare för att kunna spela 2 olika spel samtidigt, skönt att man slipper tänka på sådant och det bara funkar, helt absurt att man inte kunnat spela olika spel samtidigt tidigare, riktigt bra uppdatering.

De kunde väl ändå släppt det så man kan ändra upplösning, köra window mode i 1280x720 är ju inget roligt, man kan ju knappt se vad man gör när det bara tar upp 1/4 av skärmen..

Tydligen så måste man trycka på "Graphics", räcker inte att hovra över det och sen föra musen till sidan. Luktar 100% dålig port här, blir nog att avvakta köp.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Som Jonny påpekar i nyheten: Hej, tondövhet. Hogwarts blev en framgång, Suicide Squad blev tvärtemot.

Om någon bara kunde lägga ihop ett och ett...

Det är vad de gör, Eftersom Hogwarts var en succé så vill vi ha det som live service!

Det var 12 år sen Bioware släppte ett spel man brydde sig om, de är en relik som lever på gamla meriter och man undrar om de någonsin kan göra ett spel av samma kaliber igen. 6 år efter utannonseringen så kör de fortfarande bara trötta teasers, men de kanske försöker göra ett AAAA spel som Skull and Bones?

Får man kö så connector man till US, sen går man in och ändrar till EU West när man är inne och voila.

Skrivet av Fearnox:

Fast då är vi väl tillbaka på Series S problemet?
Kompabiliteten riskerar att hålla tillbaka utvecklingen så att stationära bara spelar handheld spel.

Sedan så finns det redan bra bärbara konsoler som man skulle kunna spela GP på så att Xbox släpper en egen tillför väl inte något?

Känns som att MS och Sony försöker jaga Valve och Nintendo här samtidigt som dem inte har något positivt att tillföra spelarna.

Så från vårat perspektiv så borde vi fråga varför?

Konkurrens, det brukar gynna oss. Lite som att klaga på att det redan finns två bilmärken, de har ju vad vi vill, vad ska de andra tillföra oss?

Det negativa är ju att de medvetet lägger detta på en fredag och senarelägger den "vanliga" releasen till kanske måndag eller tisdag veckan därpå. Detta sporrar ju på detta något enormt, för alla andra sitter ju med det, vad ska du göra? Spela något annat ensam? Fullständigt medveten taktik så klart men ack så fult gjort.

Den inre dialogen är ju rätt trist att ha, känns som när man var i akt 3 i d3 och den briljanta generalen från demonerna förklarade allt som skulle hända hela tiden. Show don't tell!

Sen fattar jag att man vill ha på lull lull och det ska se riktigt bra ut, men man kanske ska dra ner på det om man inte klarar mer än 20 fps så det hackar konstant. Drar ner på känslan när man tittar och blir snarare bara jobbigt att titta på.

Det är som att ta av sig glasögonen, nej tack, jag har dem för en anledning.

Det är ju något man går in fullt medveten om när man köper ett spel som har denna affärsmodellen, Man kan inte klaga sen när det läggs ner, är det inte lönsamt att ha servern upp så är det inte, det är ingen välgörenhet. Inte fan hade ni gått till jobbet gratis.

Ovanligt att Blizzard lägger ner ett spel i utveckling, de har blivit institutionaliserade och all kreativitet har lämnat.

Tycket inte det är plagiat, men det som är oroväckande är ju att de snart har 4 spel i early access.