Inlägg av Ajjmingadd

Inlägg som Ajjmingadd har skrivit i forumet

1

Jag har inte spelat ett Cod sedan Black Ops 2. Detta var jag väl kanske lite nyfiken på men jag hade nog aldrig köpt det själv, fick en kod med ett RTX-kort.

För mig personligen är grafiken viktig i ett spel och jag gillar att kunna skruva upp alla reglage till elva och njuta av allt ögongodis. Jag hade inte koll på att spelet stödde Raytracing så jag blev extra glad när jag fick se det i inställningarna. Satte allt på max och ställde upp renderresolution till 125%.

Första uppdraget kände jag att det här ser ju riktigt bra ut! Uppdraget "Clean house" gillade jag bäst, när det övergår från cutscene till spel och karaktären satte ned foten i marken kunde jag inte annat än känna den där barnsliga förtjusningen och förundran igen. Spelet är så förbannat snyggt att titta på!

Det kraschade och hade sig i början. Vad som till slut verkade hjälpa för mig var att ställa ned överklockningen på gpu något lite. Sedan har det funkat bra förutom stuttering i cutscenes. Nvidia släppte en ny drivrutin alldeles nyss som kanske hjälpt till efteråt också.

Spelat igenom kampanjen och jag älskar uppdrag som "Clean house", de tilltalar mig mycket mer än de större striderna. Har bara prövat MP lite men gissar att jag inte kommer lägga så mycket tid på det. Att bli instakillad av folk som är hälften så gamla ger helt enkelt inte mersmak

Jag kan minnas helt fel. Men har man inte tidigare sagt att cutscenes skulle vara third person just för att minska allt gnäll när de gick ut med att spelet endast var first person? Det är åtminstone det som får mig att tro mer på Bennet än på immersion.

1