Inlägg av breahl

Inlägg som breahl har skrivit i forumet

Helenius? @uberpwnage

Skrivet av Snake Plissken:

Du kan lova hur mycket du vill.. Men som jag sa tidigare så e där spel som både Ps4pro och vanliga pS4 klara i 60fps i dom lägre upplösningarna.

Nej varför sprider du lögner? Ps4 har aldrig någonsin haft 60 fps. Hjälp mig någon med denna varelse.

Skrivet av Snake Plissken:

Klart det e skillnad.. men ps4 klarar vissa spel i 6ofps åxå i dom lägre upplösningen å ps4pro klara lite mer (så då har man redan spelat spel i 60fps). Det stora "nyheten" med 60fps på Ps5:an är att det ska klara det i just 4K upplösning,
Så har man då än gammal tv så är ens PS:5 nästan endast som en PS:4pro med lite finare detaljer och mycket snabbare laddning

Vanligt ps4 som jag hade, alltså inte PRO. Det klarade inte 60fps. Det kan jag lova dig, så ps5 var en rejäl uppgradering för mig från det. Tvivlar på att PRO klarar 60 med.

Ser otroligt bra ut! Detta blir nog ett köp.

Jag ser på white collar nu på viaplay. Har sett första säsongen och inne på andra nu. Den är bra om man gillar serier som blacklist.

Skrivet av CARTMAN:

Kan intyga att Ratchet & Clank: Rift Apart och Watch Dogs: Legion till PlayStation 5 har Ray-Tracing stöd. Ratchet & Clank: Rift Apart ser sjukt läckert ut.

Vet du om AC valhalla har det? Det är otroligt snyggt på ps5 jämfört med ps4. Har spelat båda och blev en otrolig skillnad.

Skrivet av Snake Plissken:

Det e jätte snyggt spel, har själv funderat på att inskaffa det.. men att säga 60fps är fint utan att säga upplösning kan vara missledande, spelar man 60fps i vanlig 1920x1080HD t.ex så e det inget att hurra för direkt

Inskaffa det! Jag köpte det begagnat av en här på fz. Men 60fps är ju ändå skillnad mot 30 hur som helst.

Storyn är fruktansvärt bra t.ex. fastnade i flera timmar igår.

Skrivet av submariner:

Ursäkta att jag frågar men vad är så speciellt med Ray-tracing. Vad exakt blir bättre med sånt i ett spel. någon som kan förklara. Har ps5 tillgång för ray-tracing eller bara datorer ?

En annan fråga. Har köpt en Series S endast för att jag fick den för 1800kr helt ny och jag vill gärna lira Max payne 3 vilket Rockstar gjorde men jag hittar inte spelet på Store. Finns spelet där eller inte ?

PS5 har tillgång till det och finns väl bland annat i spiderman miles morales. Det var ett otroligt snyggt spel. Jag vet dock inte vilka fler spel det finns till ännu.

Skrivet av Snake Plissken:

Att säga 60fps är bra beror ju på vilken upplösning man har åxå

Ja självklart! Men det är ändå en otroligt bra grafik i det spelet eftersom det är anpassat till ps4 och ps5.

Har spelat last of us part 2 hela dagen idag. Riktigt bra story och bra grafik. Helst i 60 fps på ps5.

Är det någon som vet vart man kan köpa supplies till campet som det stod om?

Kul. Har aldrig spelat detta.

Skrivet av Dex:

Känns som en bra gratis uppdatering. Men har jag missat någon i storleks skillnaden? Varför skiljer det så mycket mellan t.ex. Series X/S och PS5? Patchen är ju mer än dubbelt så stor till Series. Verkar ju rätt konstigt.

Ja men har varit så till dom tidigare uppdateringarna med. Vet inte varför det är så.

Tycker det ä bra att dom lägger till gratis uppdateringar så här. Jag har inte fått upp bosättningen till level 6 än så bra att man kan köpa. Har typ ett hus kvar att uppgradera.

Skrivet av A1200G:

Detta hörde jag vid övergången till PS3/Xbox 360.

Detta hörde jag vid övergången till PS4/Xbox One.

Detta hör jag nu. 🙂

Ja jag förstår inte varför dom skulle bli dyrare. Är väl lika många människor som sitter och gör spelen och för samma lön?

Jag har en fråga. Kan man inte installera ps4 spel på 5an? Köpte the last of us part 2 av en kille i ps4 version. Den säger att den inte kan identifiera skivan?

Edit: hade stoppat in den fel väg haha

Skrivet av Mutumba:

Blev klar med spelet i dag efter att ha kört några veckor Har lite kultister kvar att ha ihjäl bara (och en massa frågetecken på kartan...).

Köpte dock enbart huvudspelet så tänkte fråga om DLC är värt det? Verkar vara season pass som gäller, just nu 400 kronor vilket känns väldigt dyrt (kanske dyker upp på någon rea framöver dock).

Edit: såg att DLC sålde för ca 130 kronor på Greenmangaming så kunde inte hålla mig

Dlc:arna är bra båda två!

Skrivet av Swayer:

Kanske kunde fokusera på att göra några AAA spel mer fokuserade och kortare, med mindre repetitiva side quests och annat. Tror de flesta inte skulle bry sig om en del spel blev kortare.

Jag vill ha långa spel som AC valhalla. Personligen tyckte jag t.ex spiderman Miles var för kort.

Skrivet av Shodan:

Vet inte hur du menar där. Cyberpunk är inte bättre på konsol

Jo jag hade noll problem med det på ps5.

Skrivet av Shodan:

Vore trist om det blir ps 5 exklusivt

Nä exakt det som är grejen varför ps4 och ps5 har så många bra spel.