Inlägg av Skuggsvept

Inlägg som Skuggsvept har skrivit i forumet

Skrivet av Fulci:

Det är faktiskt riktigt bra styrning med mus och tangentbord. Även om det inte blir sim-känslan. Att sätta upp spelet rätt tar dock rätt lång tid. Först måste man hitta vilka kontroller som är viktiga sen måste man konfigurera upp så de fungerar. Det finns en och en annan keybinding i Elite Dangerous.

Tack för svar! Jag tog hem det så får jag testa

Kul, har haft ögonen på det länge men aldrig slagit till då jag saknar VR- och/eller flygsim-utrustning.

När en aktie har så pass hög värdering (just nu p/e 128) så är förväntningarna otroligt höga. Då krävs det inte särskilt många nyheter av det sämre slaget för att aktien ska göra ett svandyk.

Skrivet av Sandal:

Ah Overwatch dlct som Blizzard förmodligen kommer ta ut fullspels pris för. Allt handlar verkligen bara om hur mycket pengar de kan mjölka nu, borta är det Blizzard som ville leverera bra spel först och främst.

?

Har lagt ner över 1000 timmar i spelet sedan det släpptes utan att spendera särskilt mycket mer än inköpspriset. Har inga som helst problem att betala fullpris igen sett till det värde jag har fått ut över åren.

Längtar! Blir intressant att se om man kommer göra multiplayer-delen f2p eller ej.

Skrivet av Belfry:

Jag känner att en del tycks missförstå följande:

"Crunch" =/= "Helt vanlig övertid med förmåner därefter"

Kanske för att det just är obetald övertid som är ursprunget till begreppet?

Skrivet av 4liv3:

Termen "crunch" har väl inget med betalt eller obetalt att göra. Det är beordrad övertid inför ett satt leveransdatum som måste hållas.
Beordrad övertid ska inte behöva finnas, oavsett om den är betald eller inte.

Att sen ett företag som gjort ett tydligt ställningstagande mot just detta nu faller in i ledet bland alla andra företag som de öppet kritiserat sticker en del i mina ögon.

Eh, termen "crunch" myntades för att beskriva den sista tiden innan en lansering när spelutvecklare förväntades jobba enormt med övertid utan kompensation. Sen om ordets innebörd har ändrats med årens lopp låter jag vara osagt.

Skrivet av miffot:

Med tanke på hypen så tror jag bonusen i slutet av året kan bli fint för dem anställda, huvudsaken är väl att dem kompenserar vilket dom blir också.
Förstår inte internet som grinar över detta....

Förstår inte heller om jag ska vara ärlig. Det handlar om beordrad, betald övertid. I min värld står "crunch" för förväntad, obetald övertid..

Ryktas(<- obs!) från flera håll att han ska ha varit otrogen igen, på Twitch Con, med en känd kvinnlig streamer. Vi lär väl få veta vad som har hänt inom kort gissningsvis

https://pbs.twimg.com/media/Ebfy95vXkAIq_2E?format=jpg&name=l...

World of Warcraft. Minns fortfarande den helt magiska känslan första gången jag klev in i Ashenvale. Otrolig upplevelse.

Overwatch är fortfarande mitt "go to" fps sen det släpptes. Spelar det mest casual med sambon nu då jag inte har tid att grinda ranked. Varvar med lite Valorant tillsammans med 2 kompisar när tillfälle ges.

@Karmak: Det har redan hänt, om man ska tro folk på Reddit. Bland annat har folk rapporterat att de blivit bannade i Rust pga Vanguard.

BF 2143 Men jag kanske bara är nostalgisk.

Hoppas ju lite försiktigt att de inte lånar något alls från Generation Zero:s motor. Har nog aldrig spelat ett oskönare fps.

Skrivet av Shadee:

En sak som är irriterande, i alla fall på mitt headset är att displayen till DAC-enheten ballar ur titt som tätt, texten blir upp och ner, blir bara krumelurer över hela displayen och den slutar ladda batteriet. Räcker med att dra ur strömkabeln och sätta i den igen så är allt normalt dock.

Har du varit med om något liknande problem?

Faktiskt inte! Varken på min nuvarande eller gamla enhet. Enda problem jag stött på är att batteriet inte laddats som det ska, har skett ett fåtal gånger.

Skrivet av Shadee:

Precis. De lurarna slog jag till på under en Black Friday rea för 1700:- Riktigt bra och skönt att slippa plugga i och ur laddsladdar eller hålla på med engångsbatterier, man har ett batteri i ena hörluren och det andra på laddning i DAC-enheten och sedan bara byta när det börjar ta slut. Märker man att batterierna börjar bli kassa (jag har inte märkt av något på 15 månader) så kan man köpa nya från Steelseries.

Ljudet kan jag inte säga så mycket om då jag inte är så kunnig inom ljud men fungerar bra för mig, även om jag vet att folk har sågat ljudet främst för musik och film.

För 1700:- var Acrtis Wireless pro ett givet köp för min del, 3000:- skulle jag inte betalat för dem.

edit: En fråga. Kan man använda headsetet med sladd? När jag gick över till trådlöst så var det ett krav för min del, att man ska kunna koppla in med sladd eller annan lösning för att kontinuerligt kunna använda headsetet även om man glömt ladda det dagen innan.

I övrigt bra skriven recension, många rubriker och inte så långa stycken. Enkelt att få en överblick.

Har också ett par Arctis Pro Wireless (har även föregångaren Siberia 800, även det med externa batterier). Otroligt nöjd. För mig är just möjligheten att smidigt kunna byta till ett nytt batteri när det gamla är urladdat något jag aldrig kommer välja bort

Skrivet av Parabellum87:

@FelixenS:

Då har du uppenbarligen aldrig spelat Counterstrike.

Ser du inte likheten i gameplay så kan nog detsamma sägas om dig..

Tycker det ser mer ut som CS:GO/RS6 än OW. Kommer nog testa det, men kan inte påstå att jag känner särskilt mycket hype efter att ha sett detta. Den grafiska stilen ser dessutom otroligt blek och generisk ut, alpha till trots.

@blackidus:

Hur är Ark jämfört med Conan? Tänker då på alla aspekter i spelet, inte bara basbyggandet. Har några hundra timmar i Conan men har inte testat Ark.

Som många andra redan har skrivit så brukar jag och sambon (som även hon är spelintresserad) spela några timmar på kvällen när vår treåring har somnat. Jag lät honom för övrigt prova lite Overwatch och det dröjde inte länge innan han kunde navigera runt hela practice range-banan samt skjuta ner bottarna (hammond och pharah är favorithjältarna.)