Inlägg av Skuggsvept

Inlägg som Skuggsvept har skrivit i forumet

Började nyligen spela igen efter att ha bojkottat det strax efter premiären. Även om man hade velat ha vissa saker annorlunda så har jag ändå kul. Är som natt och dag jämfört med ursprungligt skick.

Skrivet av Jonas Vågström:

Sen är man ju inte tvungen att köpa ett gamepass eller pynta för nya hjältar om man inte vill - jag hoppas bara att man kan prova de nya hjältarna på training range innan man bestämmer sig, lite som Mulitversus gör

Om jag förstod det rätt så kommer samtliga nya hjältar vara tillgängliga i Arcade (Mystery heroes, deathmatch etc).

Tycker hela idén med Defense Matrix låter riktigt bra. Det handlar om en samlad satsning för att öka trivseln i spelet, där "SMS protect" bara är en del. Återstår att se hur det funkar i praktiken, men det låter som sagt som en bra grund att iterera på.

Skrivet av Anton Q:

Vet inte vad jag tycker.

Sjukt skeptiskt till Overwatch 2, iaf.
Det verkar vara Overwatch 1 fast det kommer kosta pengar om man vill spela nya heroes?

Ny hjältar kommer vara "grindwalled", dvs ligga som en del i det öppna Battle Pass:et. Premium låser upp dom direkt, men du kommer inte behöva betala om du inte vill.

Skrivet av Karmak:

Jag kör på arctis pro wireless

Kommer nog aldrig köpa några andra för dessa är perfekta. Går de sönder köper jag samma serie igen

Hörs bra, sitter bra, trådlösa, bra mic, utbytbara batterier, bluetooth där man kan ha både bt och wireless igång samtidigt. De har verkligen tänkt på allt och gjort ett jävla bra jobb.

+1 på den. Praktiska, bra ljud och inget sladdkrångel. Vet helt ärligt inte vad som skulle krävas för att få mig att byta. Nu har de ju dessutom släppt nästa generations lurar (Aractis Nova pro) som om möjligt ser snäppet vassare ut.

Det kan också vara värt att nämna att det kommer att ske en databas-wipe i samband med att de släpper 3.17.2. Dvs, alla items och aUEC kommer att försvinna, men reputation kommer att bestå om jag förstod det rätt. Så passa på och njut alla ni som (liksom jag) har farmat ihop en flotta in game sedan senaste wipen

Skrivet av Ruffles:

Jag har inga stora anspråk. Bara ett eget rum, en mancave fylld med alla spel, konsoler, tavlor etc. Det är dessvärre omöjligt i vårt nuvarande hus, jag vill nämligen inte förvandla vårt gemensamma vardagsrum till ett pojkrum.

Jag är lite i samma sits, har inget lämpligt rum över att nördbygga något i (vetefan om det hade fått grönt ljus här hemma ändå..). Har dock en stor tomt så det får kanske bli ett attefallshus/bolundare med mancave-prägel i framtiden.

Skrivet av Najkan:

Är det massa pvp skit? Spelet verkar nice men jag kommer inte lira det om mitt hus är borta efter sömn.

Kan inte svara för privata servrar, men tror de flesta officiella bara har vissa timmar då du kan förstöra någon annans slott. Har personligen inte blivit drabbad en enda gång hittills. Det blir en del open world pvp så klart, men du får behålla vapen och utrustning även om du dör.

Skrivet av Prixm:

71 timmar har jag fått in för mina 200 spänn. Då är jag inte helt klart, har väl en 10 timmar till innan jag är helt nöjd och har gjort 100% av all content.

Kan vara det absolut mest kompletta early access spelet genom alla tider, jag har haft noll buggar, allting har fungerat som det ska och det finns så mycket content så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen, det är också en otroligt feat att dom har gjort så att alla materials i hela spelet är relevanta hela vägen igenom level 10 till lvl 85. Du kommer aldrig behöva kasta något eller ha onödiga saker liggandes, allting kan användas.

71 timmar alltså, för 200kr, med mer content än 99% av alla tripple-A spel för 600-700kr, ja, då förtjänar man 1 miljon köpta. Sedan har även Stunlock sagt att dom vill ha ut 1.0, 12 månader från release. Spelet är i stort sett klart, dom behöver bara addera mer content, vilket dom redan är igång med som jag uppfattat det.

SATAN VILKET SPEL. 200 SPÄNN, OM JAG INTE SA DET!

Helt beredd att hålla med. De flesta features känns jävligt genomtänkta. Och till skillnad mot många andra survivalspel så får jag mer en "we go again"-känsla när jag blir gankad, snarare än att vilja tugga glas. Ser fram emot många timmar till!

Skrivet av LordOfNomNom:

Någon som vet om det är en prova på period på g? Känner mig mätt och klar med Elite Dangerous. Sc börjar verkligen se ut att ta sig, så kanske läge att dyka ner i det? Hört att de har en otrolig är bra community. Den enda ”oron” jag har är att det finns för lite att göra i nu läget?

Yepp, det är ett free fly-event den 17 februari. Annars kan du ju alltid köpa och prova. Det är en 30 dagars refund-period om det inte faller dig i smaken 🙂

Skrivet av robbis:

Hur mycket kostar Star Citizen om man vill hoppa på tåget i detta skede? Är det fullpris eller typ 200 spänn som de flesta early access?

Kan ju även vara värt att nämna att du kan få pengarna tillbaka inom 30 dagar om du inte gillar spelet.

Skrivet av JRico:

Jag lyckades med konststycket att missa den nya hoverquaden från Consolidated Outlands som kommer med 3.16.1.
https://i.redd.it/aj2iipozx3d81.png

Personligen blir jag inte alltför upphetsad över ännu ett markfordon men det finns säkert dom som gillar den skarpt.

Bara jag som tycker den ser ut som en snöskoter? 😂

Jag har spelat ca 20 timmar nu. Har haft kul i omgångar, men sammantaget har det varit mer frustration än glädje och så vill jag inte spendera min tid. Kommer lägga det på hyllan nu och eventuellt ge det en ny chans senare när skiten är ordentligt patchad.

Skrivet av Chrille_H:

Tänk att detta är gratis medan Battlewoke 2042 kostar 700kr. Hahahaha.

Det är en beta?

Jag spelade en hel del i betan, och till skillnad från många här i tråden så blev jag positivt överraskad. Kanske för att jag inte hade några direkta förväntningar. Kommer nog att casual-spela det tillsammans med sambon vid launch så får vi ser vart det bär.

Perfekt, har funderat på att skaffa det ett tag för att spela tillsammans med sonen. Stor bonus att slippa MS!

Det är absolut positivt att det blir ruljans bland cheferna på Blizzard. Det som är mindre positivt är att de nya cheferna som ska leda Blizzard tillsammans båda kommer från Activision.

https://twitter.com/jasonschreier/status/1422534462164946954

Skrivet av cb99:

Ser ruskigt frestande ut,
En utrymmesfråga och vad kan man nu tänkas behöva säga för att motivera ett inköp till sin respektive?

Precis, det där ser ju ut som en våt dröm men jag vetefan hur jag skulle få igenom det här hemma..

Efter att ha följt spelet till och från de senaste 5-6 åren så gjorde jag igår slag i sak och köpte ett startpaket. Har dock inte kunnat spela något då jag inte ens kommer vidare från launchern ("Star citizen has stopped working unexpectedly" ad infinitum). Har testat i princip varenda tips och råd jag kunnat hitta, utan att få igång det. Får väl helt enkelt ge mig till tåls och se om någon framtida uppdatering löser problemet. Lite surt när man laddat för en helhelg

Skrivet av Mcord:

Vad är det för spel bilden kommer från?
Såg mysigt ut!

Doom eternal

Känns inte som att Blocket har något större ansvar här? De är ju "bara" en marknadsplats. Hade varit intressantare att se hur tex Elgiganten eller annan återförsäljare ställer sig till frågan.