Inlägg av Deathfingal

Inlägg som Deathfingal har skrivit i forumet

1

Rimworld

Seriöst? Cyberpunk i all ära, men rimworld sopar alla spel under mattan. Med moddstödsbiblioteket kan du forma din upplevelse till vilken värld du vill. Medeltidskrig, varsegod. Cyberpunk, absolut. World of warcraft, blodalver med spetsiga öron ränner runt i din bas. Hade det funnits stöd för fordon hade spelet varit fulländat.

xbox, alltid xbox!

Monkey Island serien!
Indiana Jones and the Fate of Atlantis.
samt Fallout.

Det har blivit att äntligen sätta tänderna i Rainbow Six Siege. Vilket spel!
Ingen omgång är den andra lik, iaf inte i casual (newcomer matchmaking) som jag kör bara just nu.

Riktigt roligt å lära sig karaktärerna. Tre favoriter i defenders och attackers har det blivit. Har ännu inte låst upp alla. 5:e säsongen nu tydligen. Köpte det när de va nytt, men behövde avsätta en helg att lira, de har inte blivit det på tre år.

Om man gillar Action Point-system a la Fallout, X-Com och i fantasytema, är detta ett big gogo!

700 timmar, flera omkörningar och med olika moddar ställer sig spelet näst efter Rimworld (över 1000h) som mitt mest spelade spel.

Önskar det fanns mer stora kampanjer! Kanske finns, har inte kollat på över ett år.

Skrivet av rmpyro:

@Deathfingal: Om du ändrar "iPresentInterval" till 0 i fallout76prefs.ini i "dokument/mygames/fallout76" så kan du spela spelet i 144hz utan lagg.

Wow, TACK! Information som gått mig helt förbi. Blir så med ungar, familj, livet och kaos.

"Det är numera mjöligt att fiska"
- Det är oftast lättare med mask eller fluga.

Skrivet av anon_119148:

Jag, min flickvän och en kompis försökte spela detta under gratisveckan efter E3 men det var nästan omöjligt att gå med i samma party. Hade även en del krascher och att det flöt på alldeles för dåligt på mitt rtx2070 och amd 2600 oavsett vilka grafikinställningar som användes.

Hade också problem med detta. Hittade dock lösningen i ett forum. Kan vara samma för dig och andra. Spelet är låst på 60hz på något löjligt vis. Kör man spelet över 60hz får man jättedålig fps. Har en 120hz laptop rog strix som jag hade problem att få spelet att flyta. Sänkte iaf till 60hz och få flöt det som vatten. Hoppas det hjälper. Mvh Halt.

Ett nytt bra mysigt Mass Effect eller KOTOR.
Instämmer med SWAT och Fable.

Likheten är ju slående #pewdiebrääk

Den stora buggen jag har haft problem med är att jag fastnar på väg in i min Power Armor. Den bara står där å vaggar utan att kunna avbryta utan några som helst medel. Sjukt störande, när man glömt att spara, ändå sedan reperationer och tömning av allt innehåll i ens bags i sin bas. Det är ofta om jag tittar på fel hål och äntrar den eller om baksiden står för nära en vägg.

Även fastnat helt inne i en "dungeon" hus, omladdning från entréstart.

Skrivet av Ti994a-C64-Amiga-PC:
Skrivet av Tompa:

De flesta vet nog om det. Men grejen med konsoler är enkelheten - i med två sladdar och en skiva, sen är det klart. Det är ett starkt skäl till konsolernas popularitet, trots många andra svagheter jämfört med en spel-pc.

Jag har hört det argumentet många, många gånger. Fast ärligt sagt har jag aldrig kunnat förstå det.

I mina ögon var det helt korrekt i början av 90-talet, när pc-spelande innebar att meka med "autoexec.bat och config.sys" filer, samt även att trassla med att frigöra minne Himem, XMS, EMS osv. och att ställa in interrupts m.m. för att få ljudet att fungera till ljudkort. Allt blev bra mycket enklare med windows3.x, windows95 och sedan har det enbart blivit simplare och simplare för varje ny generation av hård & mjukvara.

Redan när windows vista släpptes, så låg enkelheten på vad jag skulle vilja kalla "Bart Simpson-nivå", dvs. en nivå där en karykatyraktigt lat & lågintelligent 9-10 åring, borde kunna hantera allt utan nämnvärd svårighet eller ansträngning.

Idag? Idag är allt automatiserat och förenklat så radikalt att det nästan är omständigare att använda och ladda valfri mobiltelefon.

Förr så behövde man hästar till allt, hovslagare, hö, vatten och grundträning för det. Utveckling och "göra-det-lättare" vann och snart har vi självkörande och självmekande bilar.

Ligger i människans natur att förenkla och göra det lättare, ända sedan elden eller hjulet uppfanns.

Nu kanske alla Gnejsägare börjar lira minecraft.

Skrivet av magma:

Så det är därför folk köper konsoler sitta i soffan. Bara en hand är ledig är man ready 2 go!

Jag föredrar dock ena handen på musen än en kontroller.

Mycket snack om War Thunder. Point taken, fusk finns.. sen i vilket utförande spelar ingen roll.

Till saken är ju det att inte bara är dupliceringsfusket, men jag själv är orolig över förekomsten av bottar, springer runt waypoints som tröga cs 1.5 beta bottar. Runt runt, dör en i tåget, så kommer han springandes efter en utstakad waypointbana till grind området. Sen all dryg guldförsäljning i form av reklamspam. Nu är man ju van vid reklam, så har ju ett inbyggt filter i huvudet numera.

Hoppades att vid detta laget att ESO skulle vara säkrare än föregående MMOS och slippa dessa "fusk". Så jävla tråkigt, ursäkta språket.

Peace, Dödfingal.

Släng in väder (banished) snöstorm osv. Samarbete nödvändig.

IDKFA
IDDQD
still got it
Deu 4ever
*nuff said*

Vad trevligt med ett aktivt hem! Gilla ju hela gifta sig-biten i Skyrim, skönt dom tar det ett steg längre. En oas i all drakdödande.

Snart kommer "starta eget"-bidrag och RUT-avdrag! :/

Och för alla haters som inte ens spelat Skyrim, vafan sluta gnäll om expansioner/dlc/mods (whatever) när ni inte ens lirat spelet :F

Peace

1