Inlägg av Rimturs

Inlägg som Rimturs har skrivit i forumet

Skrivet av Mastermind530974:

Portal: No Escape var ju en rätt så bra kortfilm så är inte helt negativ till det hela.

Ja, det är mycket möjligt att det blir just Dan Trachtenberg som regisserar någon av dem nu efter att ha gjort 10 Cloverfield Lane åt JJ Abrams och Bad Robot.

Hemlock Grove och Orange is the new Black bygger på böcker. House of Cards är en remake av en brittisk serie. Marco Polo bygger på Marco Polo.

Skrivet av Hymer:

Fy fan vad avundsjuk jag blir nu. Jag vill med ha en Rift men försöker hålla mig till konsumentlanseringen.

Ja, jag beställde den mest för att testa lite möjligheter att utveckla för den. Gör både film och lite spel och jag är intresserad av båda aspekterna. Den går dock perfekt att köpa som det är nu även om man bara vill spela. Frågan är om den kommer att vara kompatibel när de riktiga grejerna kommer och den riktiga verkar ändå vara på ingång i år.

Jag kör bara överlevnadsläget än så länge. I Oculus Rift. Ren närvaro, total skräck och alldeles underbart.

Tror det blir jättekul. Om de förstår att Minecraft har en väldigt stor fanbase i åldrarna 6-12. Har flera gånger tänkt att det vore trevligt med korta äventyr med små berättelser man kan spela igenom med barnen. Nu verkar det här bli ett separat spel. Skulle hellre se spontana quests runt om i världen som man får leta upp.

Skrivet av CptEight:

Fungerar Hearthstone på Mac? Jag har velat prova detta spel fruktansvärt länge men kommer aldrig till skott.

Japp, det gör det. Det gör alla Blizzards spel.

Spelet (i.a.f. originalet) är tusen gånger bättre om man spelar på den svåraste nivån. Spelade på normal första gången men körde svåraste andra varvet och det är ett helt annat spel. Med mycket mindre loot får man verkligen välja sina strider och helt plötsligt smyger och springer man mer än skjuter och hugger.

Jag är rätt säker att jag såg ett par stycken på Elgiganten häromdagen.
Edit: Där får man för att man bara skriver utan utan att läsa de andra kommentarerna först.

Arnroths krönika – Free2play kan leda till något bättre

Regler är sällan bra. Det går ju att stänga av möjligheten att betala i apparna om man har barn och det går att hålla fingrarna i styr om man är vuxen.

Om de släpper den samtidigt som Half Life 3, Portal 3 och Left 4 Dead 3 exklusivt till SteamOS/Linux så kan de förändra spelmarknaden åt det håll de vill. De där steamboxarna skulle nog sälja bra de också om de gör ett revolutionerande HL3, med de där brillorna, exklusivt till SteamOS/Linux.

Hoppar spelarna över till en annan platform får Mircosoft det rätt jobbigt.

Haha. Webbserien vi har gjort är också zombieapokalyps runt Seattle. Misär och lort:)
www.thegreatdying.com

Jag gillar ju sånt här så det ska bli kul.

Skrivet av fluffmajster:

ummm min bandstaion tar inte disketter?
är vic64 och c64 samma sak för det är en vic jag har.

Ja. Det är samma.

Kommer ihåg en artikel i Aftonbladet(alternativt Expressen) någon gång på nittiotalet när man förfärades över möjligheterna att skicka hotbrev i den nya digitala världen. Värst var att det fanns ett "hotmail" enbart gjort att skicka hotmail med.

Vadå nödvändig? Vad är nödvändigt? Jag skrev inte att den bara kunde användas när man skiter. En iPad känns som en lika stor ögonöppnare som när man började använda laptop och wifi hemma istället för en inkopplad, stationär burk(för surf och liknande dvs). Det här är något i samma steg fast ännu längre.
Men jag tyckte precis som du för tio år sedan eller så. Jag var 3d-grafike, spelade mycket och utvecklade spel. Mac var det värsta jag visste. Sedan köpte jag en Powebook för att köra ProTools på. ProTools fungerade sådär på Windows förut, tror det är bättre nu. Det var över åtta år sedan, det är fortfarande min enda laptop. Köpte en liten Samsung som jag installerade MacOS på för ett par år sedan, den har gått i bitar. Nu funderar jag på att byta och suktar lite efter en MacBook Air, men det är mycket möjligt att jag fortsätter med min G4 från 2002 också.
Jag är en filmmakare och det jag använder laptopen till är att skriva manus. Windows är nej direkt då textrenderingen är så satans ful och hela operativet otroligt klumpigt. Ubuntu har jag testat lite och gillar, texten ser trevlig ut också. Men då återstår ändå själva hårdvaran. Apple är de enda som kan göra ordentliga bärbara. Allt annat känns som skräp när man hållit i en från Apple.

Men vet du vad som är värre än att jag gillar Apples datorer? Jag spelar hellre COD på 360 än på en dator. Tycker att precisionen blir för precis med en mus, man behöver liksom inte sikta. Smaken är olika.

EDIT: Och så kostar den billiga 4600...

Skrivet av skurk:

iPad är nog det tydligaste exemplet på "create demand" konceptet sen videosamtal när 3G var nytt. Ganska sjukt att vår civilisation har blivit så materialistisk att det t.o.m. tillverkas produkter ingen vill ha, och sen skapas behovet med stenhård marknadsföring som i många fall är dyrare än R&D-budgeten (Research & Development) för själva produkten.

Trams. Nu vet jag att jag är inte på Windowsland här på FZ men det är väl självklart att folk gillar produkterna, annars skulle de inte köpa. Men det kanske bara är ni som inte blir lurade av otäck marknadsföring..? Alla andra måste ju vara vilseledda får för inte kan de väl tycka att produkten är bra?
Själv tycker jag den är helt underbar. Har ingen själv utan bara testat i butik, men trevligare toalett, frukost, soff -surfning finns knappast. Enorm skillnad mot att sitta med en klumpig windowsburk med värdelös textrendering.

Logga in/skapa användare på battle.net och lägg till att du har spelet där. Ladda ner det, installera och kör.

Skrivet av DeKvittar:

Iofs så vet jag inte vilken modell Appstore går efter när det gäller content approval.

Apple kollar typ att det inte är porr och lägger sedan upp den för en 10%:ig summa. Det finns inte en massa restriktioner, typ hur laddningsskärmar ska se ut. Det är inte uppdelat för arcade och indie. Alla kan släppa och ta betalt så mycket man vill, gratis - 10000. Fri kapitalism.

Förfinat helt enkelt. Och fritt. Med mycket större genomslagskraft som resultat.

iPhone är inte bara en spelplatform, det är den mest revolutionerande spelplatformen som kommit på länge. Det beror på appstore. Det är framtiden, nästa stora konsol borde köra på exakt samma koncept.
Skita i någon dvdspelare och ha alla spelen för nedladdning istället. Konsolföretaget tar 10%.

Visst, xbox har arcade, men det är inte samma sak.

Själva telefonen är ju även en platform för nyskapande spel med pekskärmen och rörelsesensorn.

Edit:
Speltips..

geodefense swarm Grymt defense

Underworlds Diabloklon

Super Monkey Ball Så här ska rörelsesensorn användas

Dragon's Lair Kung.

Det här handlar inte om konspirationer. Anledningen till varför alla ledande svenska ekonomer anser att krisen är över beror på att alla lärt sig samma ekonomiska skola.

Det här är problemet.

Peter Schiff har lösningen..

Skrivet av båtsman:

Jag kan inte öppna filen.

Och ja, konsensus finns. Finns en ganska bra illustration av detta:

Nej, det där var en sällsynt dålig illustration av detta.

Av alla 13 miljoner forskare i US har 0 (NOLL) skrivit under min petition om att heroin kan vara skadligt. Alltså är konsensusen bland Amerikas forskare att heroin är ofarligt..

Bryr man sig inte om att alla grafer med lite vidare perspektiv än 130 år visar att temperaturväxlingarna är naturliga blir det svårt att debattera.
Hockeyklubban och alla andra grafer som visar att temperaturen avviker på ett historiskt unikt vis har utan undantag ingångsåret 1880. Ett vanligt sätt att bluffa med diagram. Får man välja ingång och utgång på en graf kan man påvisa exakt vad som helst.

Båtsmans illustration är däremot ett bra exempel på hur man kan påvisa exakt vad man vill med grafisk presentation av data, när man får bestämma ingångsvärden som man vill.