Inlägg av Kloker

Inlägg som Kloker har skrivit i forumet

Tillgänglighet borde varit med som alternativ!

Skrivet av Walter S.A. Iego:

För ett tag sedan kunde man läsa nyheten om CD Project Reds gigantiska aktiefall på 75%. Företaget som före Cyperpunk var värderat till fyrtio tusen miljarder (förlåt, jag kunde inte låta bli) - 40 miljarder polska złoty, värderas nu kring 10 miljader polska złoty. 1 złoty är ungefär 2.25:- svenska kronor.

Hur mycket jag än tänker på det här, förstår jag inte hur de kunde kastrera sig själva på det här sättet. De försökte lura, och lurade faktiskt - en hel gamingvärld och stod där sedan med det polska skägget i brevlådan med massa bortförklaringar. Antingen trodde de att; "Ja, men det ordnar sig om vi lovar det ena och det andra, när det sedan har lugnat sig kan vi ändra på den där fokuslistan som vi slängde ut hipp som happ"; eller så var de så utarbetade att de till slut inte brydde sig vad som hände med sxxten.

Jag förbokade (så klart), och blev sedan berövad av sena nätter med cybermys. Visserligen sved det lite att kasta bort drygt 700:-. men det kändes betydligt värre att bli "bestulen" på det sättet som det hände.

Självklart har man sig själv att skylla, men det hade ändå varit intressant att veta hur det gick som det gick.

Sedan releasen har jag inte installerat om det på nytt, jag tänker att spelet borde vara OK inom 5 år.

LÄS MER: Aktieshocken

Oj, varför det sexistiska ordvalet "kastrerade"? Menar du att en infertil person är sämre än andra?

WoW, utan tvekan. Inget annat kommer i närheten.

Vet inte vad jag ska tycka. Verkar ganska tråkigt, om jag ska vara ärlig. Sen är det inte direkt grafiskt tilltalande och det hela konceptet med dålig kontroll för att göra det svårt känns utdaterat.

Skrivet av Tomas Helenius:

Har du stängt av alla styrhjälpmedel och kört "Sim"-läget? Det är ju en arkadracer så spelet gör ju en del åt dig, men stänger du av allt blir det rätt stor skillnad.

Jajamen, allt är i "sim-läge".

Förstår verkligen inte hur så många kan tycka om Forza Horizon 5. Det är bedrövlig! Saknar känsla helt och hållet.... Det är hyggligt snyggt dock, det ger jag dem.

Inte släppt för mig =/

Skrivet av denza:

Haha. Du lever i en helt annan värld.

Men det är ok. Man får fsktiskt tycka som man vill.

Vilken värld lever du i? Jag trodde vi alla levde i samma värld?
Alla GTA spel som har släppts på konsol har lidit av stora prestanda problem, ofta under 20fps. RDR2 är smockat med frustrerande buggar, en hel del som inte påverkar spelglädjen men oacceptabelt många som gör att uppdrag misslyckas, man dör eller att man måste ladda om spelet.

Rockstar är ett av de absolut sämsta på att optimera spel, oavsett om det är konsol eller PC.

Tråkigt att se att CDPR är lika dåliga som Rockstar när det gäller prestanda och buggiga spel

Skrivet av noyart:

PC eller?

jepp

Skrivet av employed:

"5/5 - Mästerligt" - Fz.se

Skrivet av robindinfan:

Haha 😂 skämt betyg

Nja, "5/5 - Mästerligt" på Red Dead Redemption 2 vart ett ännu större skämt. Det spelet har värre buggar än cyberpunk.

Dan dolme remasterd HD

Funkar utan större problem för mig. Håller stadiga frames, lite få grafiska buggar här och där men inget game breaking. Spelat 50h ungefär och är nöjd. Påbörjade red dead redemption 2 idag och har redan fått grafiska buggar. Sjukt att det inte fixats trotts spelets ålder. Rockstar borde hängas!

Det var ett jäkla lipande om spelet på ps4/xbo. Kritiken om alla buggar och glitches förstår jag, men att det är slökört är ju inget märkligt, kolla bara på hur gta 5 va när det släpptes, eller i princip alla gta som släppts till current gen. Alltid gått segt som sirap. Det är bara ett exempel, finns ju hur många spel som helst som körs i under 25fps större delen av tiden.

Skrivet av Tomtampong:
Skrivet av zliddret:
Skrivet av Tomtampong:
Skrivet av Freffo:

The Witcher 3 var visst mer krävande än vad jag först hade trott.

Förstår mig inte på folk som spelar spel och sitter med sunkiga datorer :/

jag förstår mig inte på folk som måste gnälla över att folk kanske råkar ha smått sega datorer, alla är inte välbetalda arbetare som har råd att punga ut höga summor för att få en dator som klarar dom allra flesta spelen, samt är inte alla pappa betalar pojkar som får allt dom pekar på.

Man behöver inte vara välbetald för att ha råd med dator. Jag har en polare som är student som har 4700k med 980Ti, lever på enbart CSN.

Om han lever enbart på CSN så har han runt 3000kr i månaden. Fungerar helt klart att spara, men det har tagit några månader samt att han inte kan införskaffa sig något annat under tiden. Har han CSN med lån så får han lite mer, då kommer han upp i runt 9000, men då har han helt plötsligt lånat till en dator, vilket inte är så häftigt längre.

Ubisoft hade det mest intressanta spelet för mig. Nytt SP är jävligt gött. Battlefront såg trevligt ut det med

Detta kommer bli bra!!

Need for Speed - Pizza my ride. Nej tack

Skrivet av k3m:
Skrivet av Kloker:

Synd att striderna inte är tighta nog samt att laddningstiderna är värre än bloodborne, vilket är lite roligt om man tänker på all dålig publicitet ni gav bloodborne pga laddningstiderna, men inte detta spel som har över minuten på laddningstid om man skulle dö. Vilket man gör rätt ofta då stridskontrollerna inte är direkt tighta och välgjorda.

Bortsett från det ett bra spel med trevliga side quests.

Jag skulle säga att det är handhavande fel gällande striderna. Striderna är realistiska, vill du ha fantasistrider bara för att få de tajta? Då är det ju din högst personliga åsikt och har inget med spelet att göra. När du skriver att laddningstiderna är långa, så nämn också vilken platform det gäller. Då PC versionen laddar på bara några få sekunder Kanske därför också som fz.se inte nämner sega laddningstider. För på PC så existerar det inte, som nämnts.

Striderna är allt annat än realistiska, det på flera olika punkter, så kom inte med det tramset. Dodgen fungerar halvdant och kameravinklarna är mer eller mindre alltid fel. Skulle du komma i strid och få en 1dm kant ivägen så fastnar du o kan inte gå över. Geralt vägrar att hoppa över minsta lilla objekt när han kommer i strid. Utöver det så tvångs fokuserar han när man försöker fly om man stöter på något höglvlat. Vilket resulterar i att han vänder sig om och om igen.

Men du verkar älska "realistiska" strider där man inte kan röra sig över minsta lilla hinder. Sen spruta eld och kasta magiska dödsvindar och fällor. Samt utöva 5m hopp och 3m sidoförflyttningar. Sen ska vi inte glömma de realistiska rallarhuggen med svärdet och snurrhoppen och allt annat! Väldigt realistiskt! Precis som under medeltiden! Sen tåla otaliga hugg i vanlig läderväst! Kan ju inte bli mer realistiskt.

Då jag drog en jämförelse mellan bloodborne och witcher 3 så borde det vara underförstått att det är till ps4 som plattform. Borde inte varit så svårt att förstå? Sen var det ju självaste ps4 versionen som FZ recenserade också, liksom de flesta andra. Att PC-versionen har lägre laddningstider tvivlar jag inte på.

Nu kanske jag verkar hålla en aggressiv ton, men absolut inte. Jag bara påpekar brister som jag kommit över som bör arbetas på. Som jag sa i slutet på förra inlägget så är det ett trevligt spel som åtar många timmar. Men att försöka mörka problem med dåliga bortförklaringar är bara larvigt och typiskt för fanboys. Och din syn på realistiskt gjorde min dag, det är som att tro att filmslagsmål är verklighetstroget eller att WWE är verklighetstroget. Sen lägga till magiska element och mytologiska väsen. Ja det gör ju det bara hysteriskt roligt.

Trevlig helg och åtnjut ditt nya favoritspel.

Synd att striderna inte är tighta nog samt att laddningstiderna är värre än bloodborne, vilket är lite roligt om man tänker på all dålig publicitet ni gav bloodborne pga laddningstiderna, men inte detta spel som har över minuten på laddningstid om man skulle dö. Vilket man gör rätt ofta då stridskontrollerna inte är direkt tighta och välgjorda.

Bortsett från det ett bra spel med trevliga side quests.